anetina 09.01.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja wcześniej nie pisałem nawet, bo mi wstyd... ze tak się pozwoliłem uciemiężyć, gorzej niż za caratu... wszyscy wiedzą, że jak człowiek pije piwo, to jest to zbyt powazna sprawa, aby mysleć o głupotach, a mnie wtedy zona zmusza... zmusza... żebym pamiętał deskę sedesową podnieść... Tak mię ciemięży!!! a to Ty jeszcze nie robisz na siedząco?????!!!!!! Oj szczęśliwy i wolny......... Ja po szkoleniu juz dawno nie uchylam deski tylko siadam....... :D dorosły chłop sie nauczył ale młodszy ... nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Chef Paul! wiedziałem, czułem że nie uda się Wtryniają się, przejęły Twój wątek i porażka ogólna. Wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 DUCHU, Bóg Ci zapłać za ten adres. Zaraz przewale cały wątek ale muszę, po prostu muszę zanim zapoznam sie bardziej dogłębnie bo mnie rozwali. Oto moje bóle: 1 - moja zona posiada siostrę w pakiecie, która to siostra psuje mi krew 2 - moja żona nie jest niemową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 09.01.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Chef Paul! wiedziałem, czułem że nie uda się Wtryniają się, przejęły Twój wątek i porażka ogólna. Wiedziałem 10 postów za porzędem anetina Warto było zaczynać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Oto moje bóle: 1 - moja zona posiada siostrę w pakiecie, która to siostra psuje mi krew ach Ty farciarzu jeden. Jeszcze powiedz że młodsza może od żony? co? Farciarzu Ty jeden................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 młodsza ale co z tego jak ma parszywy charakter. ot co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a teściowej brak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a teściowej brak?? teściowa 39lat, 90 na 60 na 90 weź przestań gadać głupoty.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.01.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Chef Paul! wiedziałem, czułem że nie uda się Wtryniają się, przejęły Twój wątek i porażka ogólna. Wiedziałem ... nie poddamy się ... nie zakrzyczą NAS ... to co u NAS tkwi jak drzazga w dupie (że czasem wysiedzieć nie sposób - nawet na mientkiej klapie) ... musi wyjść na dzienne światło, ... mniemam, że to tylko pomóc NAM może ... 10 postów za porzędem anetina Warto było zaczynać? ... warto Mirku ... patrz wyżej ... dziś skoro świt nastał poddany zostałem następnym wymyślnym udrękom: ... po zrobieniu (jak zwykle o 5-tej rano) kaweczki, usłyszałem: Ponieważ mamy dziś gości na kolacji (goloneczki zapiekane w piwku robię, z kapustką z grzybkami polskiemi, które dni temu kilka, pocztą przyszły - bo to Swojscy Goście) mam: A. "Przejechać" podłogi drewniane i ceramiczne parową froterką B. Napełnić 10 galonowych baniaków filtrowaną wodą C. Umyć umywalkę w gościnnej łazience (Pani raczyła zauważyć, dosłownie kropkę pianki do golenia - jestem zmuszony do korzystania z tejże gościnnej łazienki, ponieważ w naszej przysypialnianej, wszędzie tyle flakoników z róznościami, że nie ma już nawet mniejsca, na moją maszynkę do golenia) ... z klubowemi pozdrówkami Wasz Vicek (tymczasowo do demokratycznych wyborów Wadzy) Howdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.01.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 wymiary idealnej teściowej 70 - 45 - 90 70 - lat 45 - stopni gorączki 90 - milionów czekającego spadku (dowolna waluta europejska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 wymiary idealnej teściowej 70 - 45 - 90 moja się nie łapie - młoda jest i na chodzie (i daj jej Boże jak najdłużej) zdrowa jak koń a miliony... cóż - moja zona ma siostrę która dziedziczy chociaż powaznie rozważam jej całkowite ubezwłasnowolnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Sikanie mnie rozbawiło doszczętnie Podobnie "wyoblona rura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.01.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Reniu!!!!! Oplułaś z obrzydzenia do faceta siadającego? Na desce? ale zabolało..... ała:D nie z obrzydzenia, tylko ze smiechu ! ale mój tez czasem siedzi, jak zmęczony ... a swoja droga to takie spokojne miejsce, poczytac prase mozna ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.01.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 1 - moja zona posiada siostrę w pakiecie, która to siostra psuje mi krew 2 - moja żona nie jest niemową. 1. Tobie w ogole mozna popsuć krew ....? Diabła masz za skórą a z nie-swoją kobita se nie poradzisz ? 2. taką sobie wybrałeś, to co tera narzekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 taką sobie wybrałeś, to co tera narzekasz ciemno było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Stasiek ma rację - nie dość, że ciemno to jeszcze złote góry obiecywali a jak teraz proszę teścia żeby mi oddał kartę gwarancyjną na córkę to mówi że wała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Stasiek ma rację - nie dość, że ciemno to jeszcze złote góry obiecywali a jak teraz proszę teścia żeby mi oddał kartę gwarancyjną na córkę to mówi że wała!! taka zasada - po odejściu od ołtarza zwrotów się nie przyjmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 okres gwarancji minął. Pamiętaj o rękojmi - obowiązuje dłużej. A jak nie dotyczy zadna - to do sądu konsumenckiego. Tylko zrób bo cichu - żeby nikt nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 bo jak zauważa to będziesz deskę podnosił - do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 taka zasada - po odejściu od ołtarza zwrotów się nie przyjmuje pffff, a myslałem że to wątek wsparcia a tu co...? baby coś wrzeszczą, piter nie wspiera..., do dupy z tym wszystkim. Na szczęście moja dziś jeszcze u mamuni i młodzież zabrała ze sobą - a ja mam w lodówce 4 Hainekeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts