dandi3 09.01.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 bo jak zauważa to będziesz deskę podnosił - do końca życia podnisic mogę ale posadzić się nie dam - to się już ociera o prawa człowieka i brak poszanowania godności osobistej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.01.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 bo jak zauważa to będziesz deskę podnosił - do końca życia podnisic mogę ale posadzić się nie dam - to się już ociera o prawa człowieka i brak poszanowania godności osobistej ... podnosić trza i nie zapominać opuszczać (nawyk taki w sobie wyrobić trzeba - kłopoty być mogą bez tej zasady - pierwsze co widać jak wchodzisz do kibelka, to klapa podniesiona ... znaczy facet był tu jakiś pewnikiem ) ... sadzanie ... o NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.01.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ok. Niedowiarki. E-mail sylwestrowy - od żony W Sylwestra pijmy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili, którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają... Fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 rozpłakała się po tym? jak nie to znaczy że gdzieś tu kłamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.01.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ok. Niedowiarki. E-mail sylwestrowy - od żony W Sylwestra pijmy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili, którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają... Fajny? ... niechybnie SAME PIŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 bobiczek kurcze napeffno nie wkrecasz nas kobita..pod tym nickiem..cos za ładnie mnie to pachnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ok. Niedowiarki. E-mail sylwestrowy - od żony W Sylwestra pijmy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili, którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznają... Fajny? ... niechybnie SAME PIŁY każdy ma w życiu jakieś marzenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Z deską sedesową to ja też nie dzwigam ciężarów, a żeby nie było po daremnicy to potem ciśnę mocno aż mi gały wyłażą a potem ...czytam sobie ...muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a i jeszcze w temacie chciałem dodać, że od jakiegoś czasu jestem orędownikiem poglądu że jak kogoś ( w domyśle żonę) chronicznie boli głowa co wieczór to albo raz na zawsze uleczyć radykalnie odcinając dopływ gotówki albo dobić. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 09.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a ja jak w tym kawale:- ozenilem sie!- musisz byc szczesliwy- MUSZĘ !!!!! czekam dnia az zapsuje sie odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 znalazłam jednego takiego biednego. Który to z Was? strasznie uciemiężony http://bi.gazeta.pl/im/4/6139/z6139934X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a ja jak w tym kawale: - ozenilem sie! - musisz byc szczesliwy - MUSZĘ !!!!! czekam dnia az zapsuje sie odkurzacz I to będzie nasze swieto państwowe! Kopernik była kobietą. Stała se ziemia spokojnie a ona ją rozkreciła. Baby to nie boją się niczego... kużden spokój naruszą... PS. Mię to nawet... nawet... nawet... użytej chusteczki higienicznej nie wolno na stole położyc. Tak mię ciemięży!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nawet nie napisze dlaczego..niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 09.01.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ten kto wymysil mopa to powinien byc ukamienowany!!!! chyba przestane pic piwo bo szanowna malzonka vel pomyłka mi podpija - jakos to wytrzymuje ale to tylko kwestia czasu i ........a najorsze to ze przy przeprowadzce do domu chciala wywalic cala moja kolekcje (niby makulatura)Tytusa Romka i Atomka - powiedziałem - Predzej kobietoTy pojdziesz z tego domu niz Tytus!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.01.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 . Mię to nawet... nawet... nawet... użytej chusteczki higienicznej nie wolno na stole położyc. Tak mię ciemięży!!! To straszne. "Baby, to ch..e" - jak mawia w akcie ciemiężenia mój sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 09.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 chciala wywalic cala moja kolekcje (niby makulatura)Tytusa Romka i Atomka o Boże... to jakaś wariatka. Mam tak samo z Kajkiem i Kokoszem ale moja by się nie ważyła. "Baby, to ch..e" - jak mawia w akcie ciemiężenia mój sąsiad. mój też tylko mój nie mówi "ch..e", tylko "chuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ten kto wymysil mopa to powinien byc ukamienowany!!!! chyba przestane pic piwo bo szanowna malzonka vel pomyłka mi podpija - jakos to wytrzymuje ale to tylko kwestia czasu i ........ a najorsze to ze przy przeprowadzce do domu chciala wywalic cala moja kolekcje (niby makulatura)Tytusa Romka i Atomka - powiedziałem - Predzej kobietoTy pojdziesz z tego domu niz Tytus!!! dobrze że się postawiłeś, ale tyły miałeś zabezpieczone przed ciemiężcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.01.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 "Baby, to ch..e" - jak mawia w akcie ciemiężenia mój sąsiad. mój też tylko mój nie mówi "ch..e", tylko "chuje" hmmmmmmmmmmm............ ja tam sie ch .....em nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 "Baby, to ch..e" - jak mawia w akcie ciemiężenia mój sąsiad. mój też tylko mój nie mówi "ch..e", tylko "chuje" I dlatego Was nie lubimy, kiedy tak mówicie. Wojtku - Ciebie nie podejrzewałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Reniu!!!!! Oplułaś z obrzydzenia do faceta siadającego? Na desce? ale zabolało..... ała:D nie z obrzydzenia, tylko ze smiechu ! ale mój tez czasem siedzi, jak zmęczony ... a swoja droga to takie spokojne miejsce, poczytac prase mozna ..... ja muszę mojemu powiedzieć że ...to jednak jest do nauczenia, upiera się franca że jest za duży i tak się nie da i mówi że jak siada to ............mu majta i wyciera wszystko od zewnętrznej strony muszli............i za szczotkę do kibla ...TOTO nie będzie robić............ale ja go nauczę.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts