an.i 06.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 wydaje się, że łażę za dardurdką - a to nie prawda trafiłam tu przez przypadek i jestem zachwycona wieloma pomysłami i rozwiązaniami. A te listwy przypodłogowe - super pomysł. czy mogę wpaść czasami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 28.10.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ............... czy mogę wpaść czasami ? Pewnie ze mozesz, nawet i na kawe jak bedziesz w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 29.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Raffran wypowiedziałeś sie w sprawie blatów.....czy mogę prosić żebys doprecyzował...lub jescze lepiej dał fotkę....powiedziałeś że masz na specjalne śruby...złączniki nie na silikon i bez listwy...wygląda u ciebie ładnie...proszę o szczegóły zawsze kolejna dobra rada więcej dla mojego męza któego tez czeka spotkanie z drewnianym blatem... nasz będzie by ikea, a twój?dzięki...i lęcę trochę popracować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 29.10.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nasz blat(debowy) jak i cala kuchnia jest rowniez by Ikea Jesli chodzi o laczenie to tak jak pisalem sa specjalne sruby. Kupilem je w Casto, dlugosc musisz sobie sama dobrac. Fotki nie wkleje bo juz nie bardzo mam jak ja zrobic. Sama sruba to tzw. meblowa,ma srednice 6mm i zalozone dwa cos jak polksiezyce i oczywiscie podkladka i nakretka. Od spodu blatu w miejscu laczenia rzecz jasna frezuje sie odpowiednie otwory frezem odpowiadajacym srednicy polksiezycy i odpowiedniej glebokosci. Nastepnie laczenie blatow smaruje sie klejem do drzewna, sklada obie czesci, zaklada sruby i skreca. Trzeba tylko pamietac, zeby rowno je zlozyc. W Casto leza one w okolicy zawiasow i okuc meblowych, mysle z ewystarczy spytac sie tam kogoso o co chodzi to pokarze. Poszukam w domu moze znajde jeszcze jakas zbedna srube to wrzyce fotke. Jezeli nie jasno to napisalem to daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 29.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dla mnie nie jasno napisałeś ...ale myslę że mój mąż będzie wiedziął o co biega szczególnie ze mebelki na potrzeby nasze robi...wielkie dzięki że tak konkretnie odpowiedziałeś....no i blat ekstra mój też taki będzie...fajnie wygląda...i koniec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 29.10.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jak meble kiedys sam zrobil, to zalapie o ci chodzi A jak nie to bedziemy dalej tlumczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 10.11.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam !Piękny dom gustownie urządzany ale mam pytanko:- czy rurki od podłogówki były kładzione na beton ? bo nie widziałem styropianu czy jakiś inny izolator.- jak się sprawdza pompa ciepła i ogrzewanie podłogowe pod podłoga drewnianą ?Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 10.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 wowszczęka mi opadłacoś pięknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 10.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 witamto dom wg projektu ktory dluuuuuuuuuuuugo rozwazalamciagle czuje do niego sentyment dom pieknie wygladazastosowaliscie wiele rozwiazan ktore i my wybralismy, jednak sa one jeszcze w realizacjibede sledzila ten watek gratulujepowodzenia w realizacji dalszych planow!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 10.12.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam ! Piękny dom gustownie urządzany ale mam pytanko: - czy rurki od podłogówki były kładzione na beton ? bo nie widziałem styropianu czy jakiś inny izolator. - jak się sprawdza pompa ciepła i ogrzewanie podłogowe pod podłoga drewnianą ? Pozdrawiam ! Sorry ze tak dlugo bylem nieobecny ale bylem pochloniety moim nowym pomyslem http://www.rc-zatoka.pl. Zgadza sie rurki byly kladzione na betonie bez styro. A co do podlogowki pod podloga drewniana to jest O.K. tylko musze sprostowac ze podloga jest z paneli dedykowanych wlasnie do podlogowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Bardzo ladny domek, projekt bardzo romantyczny, ye okna sa niesamowite i te zaslonki dodaja im uroku. Widze ze kroluje u Was meblowo Ikea, he, he, u mnie tez tyle ze u mnie glownie brzoza, a u Was na ciemno. Ale naprawde przytulnie i elegancko. Najbardziej mnie urzekly te wbudowane witryny bielutkie w jadalni, strasznie mi sie podobaja. Chyba byly robione pod wymiar, maja podobne listwy do wykonczenia oscieznic, piekne. Listwy podlogowe i drzwi tez sa cudne. bardzo mi sie podobaja biale drzwi i listwy, zastanawialismy sie nad bialymi drzwiami u nas i nie wiem jak to by sie komponowalo przy kolorowych scianach. U nas to temat caly czas otwarty.gratuluje ladnego domku, umieliscie polaczyc rozne barwy i style mebli, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 14.12.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzieki za dobre slowo. Teraz moze ciebie troche zmartwie, ale ani drzwi, ani listwy przypodlogowe, ani ta witryna w jadalni nie jest biala. Powiem wiecej wbrew temu co widac na zdjeciach w tym domu sciany tez nie sa biale i sufity tez nie. Ot taka zmylaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.12.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Piękny dom! Stylowy, elegancki, a przy tym przytulny i ciepły:) Uprzejmie proszę o WIĘCEJ zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.12.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dzieki za dobre slowo. Teraz moze ciebie troche zmartwie, ale ani drzwi, ani listwy przypodlogowe, ani ta witryna w jadalni nie jest biala. Powiem wiecej wbrew temu co widac na zdjeciach w tym domu sciany tez nie sa biale i sufity tez nie. Ot taka zmylaka ecru? kremowe? Jeszcze ladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 16.12.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dzieki za dobre slowo. Teraz moze ciebie troche zmartwie, ale ani drzwi, ani listwy przypodlogowe, ani ta witryna w jadalni nie jest biala. Powiem wiecej wbrew temu co widac na zdjeciach w tym domu sciany tez nie sa biale i sufity tez nie. Ot taka zmylaka ecru? kremowe? Jeszcze ladniej Cieplo, cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.12.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dzieki za dobre slowo. Teraz moze ciebie troche zmartwie, ale ani drzwi, ani listwy przypodlogowe, ani ta witryna w jadalni nie jest biala. Powiem wiecej wbrew temu co widac na zdjeciach w tym domu sciany tez nie sa biale i sufity tez nie. Ot taka zmylaka ecru? kremowe? Jeszcze ladniej Cieplo, cieplo No, nie wyglupiaj sie, to jakis odcien kremu. Napisz jaki? W kazdym razie upewnilam sie ze u mnie bedzie pasowal odwrotny zestaw - meble kuchnne sa z okleiny brzozowej, stol w jadalni z brzozy i witryne kupimy sosna bejcowana na ciemny braz i takie meble w salonie stolik tv i stolik kawowoy- otwarta jadalnia i kuchnia na salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 18.12.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nie zawsze mozna nazwac kolor.Tak jak juz kiedys wczesniej pisalem wszystkie farby mamy z mieszalnika Flugger,a oni maja tak wielka palete kolorow ze glowa boli. Dlatego wlasnie, tak sadze bynajmniej posluguja sie numerami i symbolami, a i takze latwiej wprowadzic takie oznaczenia do komputera mieszalnika.I tak dla przykladu sciany na poddaszu mamy pomalowane "satyna 5102", a na dole takze "satyna 5103", natomiast wszystkie sufity "mat IN 229".Listwy przypodlogowe, witryna w kuchni, jak i jeszcze pare innych rzeczy mamy rowniez w kolorze "229", tylko baza byla z przeznaczeniem do drewna. Tak samo czesc lazienki byla malowana farba basenowa w tym samym kolorze co sciany poddasza "satyna 5102" Nie wiem czy wszystko jasno napisalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 jak bede we flugger to sobie sprawdze z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdallena99 27.01.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 minię tyż się podoba Czekam na więcej oryginalnych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts