agiszonek 25.10.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 buduję dom z ogrzewaniem olejowym. Nie chciałabym umieszczać pojemika w domu (zapachy). Czy ktoś zakopywał pojemnik w ogródku lub umieszczał gdzieś poza kotłownią ? Ponoć umieszczenie w ziemi wymaga drogich zabiegów (mata grzewcza itd...).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 25.10.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Z tego co wiem, to zbiornik musi być dwupłaszczowy z alarmem przecieków i zakopany poniżej głębokości przemarzania. Odległości od lasów, studni, granic, ścian itp, są w przepisach budowlanych. Ogrzewanie, ale tylko wodne, musi być w wolno stojącym osobnym pomieszczeniu (komórce). Też tak będę instalował, nie wiem tylko skąd wezmę taki zbiornik 2000l... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 25.10.2003 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 zerknij na http://www.jpr.com.pl/zbiorniki.html nie wiem tylko jakie ceny. Gdybys wiedzial cosik wiecej - napisz na priva pozdrowka agnisznek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts