us 09.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 W trakcie mojej budowy miałem kontakt z wieloma firmami, ale Firma OR-DEX mnie zaskoczyła.Firma godna polecenia, terminowa, dokładna. Profesjonalne podejście do klienta, profesjonalne doradztwo. Oby więcej takich firm a będzie się lepiej budowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 24.01.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 W trakcie mojej budowy miałem kontakt z wieloma firmami, ale Firma OR-DEX mnie zaskoczyła. Firma godna polecenia, terminowa, dokładna. Profesjonalne podejście do klienta, profesjonalne doradztwo. Oby więcej takich firm a będzie się lepiej budowało. A czym sie owa firma dokladnie zajmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
us 24.01.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Kanalizacja, centralne, podłogówka, woda,kotły, pompy. Posiadają własną hurtownię więc ceny są dość konkurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 31.01.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 W trakcie mojej budowy miałem kontakt z wieloma firmami, ale Firma OR-DEX mnie zaskoczyła. A my wszyscy oczywiście wierzymy, że to nie jest reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
us 31.01.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 To nie jest reklama, to moje zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts