pastusiak 02.04.2002 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 gdzie ulokować oszczędności (w jakim Banku)i na jaki okres> Gdzie jest teraz korzystnie.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 02.04.2002 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 To zalezy gdzie mieszkasz (dostęp do banków) i na ile chcesz te pieniadze zamrozić tzn. jak długo chcesz je utrzymywać. Ja stosuję nastepująca technologię: mam konto w mBanku. (8,57% p.a.). Jak potrzebuje na budowę to albo płacę bezpośrednio z mBanku albo robie przelew do zwykłego banku i po 1 dniu wyjmuję cash. Tym sposobem mam płynnośc i stosunkowo wysokie oprocentowanie.Sa banki oferujace lepsze oprocentowanie ale sa one małe no i trzeba zrobic 1-3 mies. lokatę. Przy zerwaniu przepadaja odsetki. Metoda dajaca nieco więcej ale niewygodna w uzyciu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts