ambroma 09.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Kochani, wybaczcie, że zakładam tak osobisty wątek, ale może ktoś zechce nam pomóc. Moja siostra, po chemioteriapii, ma bardzo złą morfologię, od kilku dni w szpitalu czeka na krew. Grupa 0 RH-, więc rzadka. Ale oddać można każdą. Jeśli jest wśród Was ktoś kto oddaje krew i mógłby oddać ze wskazaniem na konkretną osobę proszę o kontakt na priva - podam dane.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Gdzieś tu jet wątek o krwiodawstwie, gdzie wilelu forumowiczów chwaliło się swoją grupą krwi. jak kto ma czas to by odnalazł i można do tych osób pisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 http://forum.muratordom.pl/jaka-macie-grupe-krwi,t109273.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 ambroma, a czy to trza w Wa-wie oddać, czy w każdym punkcie krwiodawstwa.Z czym sie je to oddawanie "na konkretną osobę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 11.01.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam, pewnie można oddać wszędzie. Przy rejestracji w stacji krwiodawstwa należy zglosić, że oddaje się na konkretną osobę, podając nazwisko i szpital w którym znajduje się chory. Jeśli nie oddajesz dla nikogo konkretnego to mówi się że honorowo. Więcej niestety nie wiem, ale jeśli masz dalsze pytania proszę o kontakt na priva, dowiem sie wszystkiego. Dzieki serdeczne za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 13.01.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kochani, chciałabym Wam Wszystkim serdecznie podziękować za odzew i zainteresowanie. Jestem szczególnie wzruszona tym, że ludzie potrafia jednak bezintersownie wesprzeć innych w potrzebie. Szczegolnie dziekuję i składam głęboki szacunek tym z Was, którzy oddali krew. Siostra jest juz po transfuzji, mam nadzieję, że wkrótce będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Bardzo się cieszę, że już po najgorszym. Teraz pozostaje trzymać kciuki za szybkie i całkowite wyzdrowienie - co też z radością czynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.01.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 a ja jak zwykle w tyle, tak to już jest z nieudacznikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 15.02.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Hania nie dała rady wygrac z chorobą. 12 lutego odeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 15.02.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ambroma-przyjmij wyrazy wspólczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ambroma, bardzo mi przykro. Trzymaj sie kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 15.02.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Bardzo, bardzo mi przykro. Trzymaj się, życzę Wam wiele siły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 16.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hania nie dała rady wygrac z chorobą. 12 lutego odeszła. Abroma, trzymaj się dziewczyno. Ja pożegnałam mamę w Wigilię, również rak. W styczniu oddawałam krew dla koleżanki po wypadku i też Jakbys chciała pogadac, to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 17.02.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia. Dziś pochowaliśmy Hanię. Listku, dzięki, współczuję z powodu Mamy. Też się trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia. Dziś pochowaliśmy Hanię. . bardzo mnie zasmuciła ta wiadomość o Hani .....Bardzo Wam wspłóczuję .... ale myśle ,że zyskałaś Dobrego Anioła w Niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 18.02.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia. Dziś pochowaliśmy Hanię. . bardzo mnie zasmuciła ta wiadomość o Hani .....Bardzo Wam wspłóczuję .... ale myśle ,że zyskałaś Dobrego Anioła w Niebie Tak, masz rację. Tylko ciężko zaakceptować że już teraz i tak nagle... Raz jeszcze dziękuję wszystkim. Zamykam ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts