Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

potrzebna krew, Warszawa

ambroma

Recommended Posts

Kochani, wybaczcie, że zakładam tak osobisty wątek, ale może ktoś zechce nam pomóc. Moja siostra, po chemioteriapii, ma bardzo złą morfologię, od kilku dni w szpitalu czeka na krew. Grupa 0 RH-, więc rzadka. Ale oddać można każdą.

Jeśli jest wśród Was ktoś kto oddaje krew i mógłby oddać ze wskazaniem na konkretną osobę proszę o kontakt na priva - podam dane.

Dziękuję.

Witam, pewnie można oddać wszędzie. Przy rejestracji w stacji krwiodawstwa należy zglosić, że oddaje się na konkretną osobę, podając nazwisko i szpital w którym znajduje się chory. Jeśli nie oddajesz dla nikogo konkretnego to mówi się że honorowo. Więcej niestety nie wiem, ale jeśli masz dalsze pytania proszę o kontakt na priva, dowiem sie wszystkiego. Dzieki serdeczne za odzew.

Kochani, chciałabym Wam Wszystkim serdecznie podziękować za odzew i zainteresowanie. Jestem szczególnie wzruszona tym, że ludzie potrafia jednak bezintersownie wesprzeć innych w potrzebie. Szczegolnie dziekuję i składam głęboki szacunek tym z Was, którzy oddali krew. Siostra jest juz po transfuzji, mam nadzieję, że wkrótce będzie lepiej.

• 5 weeks później...
Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia. Dziś pochowaliśmy Hanię. :(

.

bardzo mnie zasmuciła ta wiadomość o Hani .....Bardzo Wam wspłóczuję :cry: .... ale myśle ,że zyskałaś Dobrego Anioła w Niebie

Tak, masz rację. Tylko ciężko zaakceptować że już teraz i tak nagle...

Raz jeszcze dziękuję wszystkim.

Zamykam ten wątek.