Gość Slaw 25.10.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Następnej wiosny zaczynam budowę domu i prawdę powiedziawszy nie zdecydowałem tak do końca z czego on będzie. Na dzień dzisiejszy są to bloczki Keramix z Optiroca. Przemawia za nimi jakość wykonania, bardzo dobre właściwości izolacyjne i atrakcyjna cena. Do tego 10 cm wełny.Mam pytanie czy ktoś już z tego budował i jakie są wasze opinie na temat keramzytobetony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 25.10.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Były już dyskusje na Forum na temat Optirocka np. : Pustak Keramzytobetonowy OPTIROC Niedobrze... , Czy ktoś z zwas buduje lub budował z KERAMIXU Optiroca? , ściany keramzytowe .Więcej znajdziesz korzystając z funkcji Szukaj z hasłem "Optiro*" lub "keramzyt*". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Mam ściany postawione z bloczków keramzytowych gr. 36,5 cm na zaprawie cieplochronnej, na razie nie zamierzam ocieplać. Czy będę musiala okarze się po pierwszym sezonie grzewczym. Narazie jest OK. Są o wiele równiejsze niz np. POROTHERM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts