Petronelli 09.01.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 W kilku pokojach w rogach jak i po całej długości ściany wylewka się ugina , co mogło spowodować powstanie pustki pod nią , i jak zlikwidować zaistaniały problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz12 09.01.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nawieciłem otwory i dałem piankę , jednoczeście zabezpieczając przed podniesienim posadzki zbyt wysoko(stęple oparte o strop, lub nodproza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ... jak zlikwidować zaistaniały problem?? siłą i godnoscią osobistą - tzn udawac, ze problemu nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 09.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 siłom - tak godnościom - chyba nie a w ogóle to mozna skakać po niej całom rodzinom az siondzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 09.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 z tą pianką to dobre , stemple by nie dźwignęło chłopie pianka niema prawa podnieś 5cm betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 09.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 chłopie pianka niema prawa podnieś 5cm betonu Oj, żebyś się nie zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiro 09.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 z tą pianką to dobre , stemple by nie dźwignęło chłopie pianka niema prawa podnieś 5cm betonu Pusta puszka po piance spalona nieintencjonalnie w ognisku za to mam prawo wysłać człowieka na 2 tygodnie do szpitala na dermatologię, i okazuje się, że pusta to pojęcie względne. To przy okazji gwoli ostrzeżenia. Może ci się wydawać, że palisz liście w ogródku, a tu... dup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awt 09.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Obok mojej pracy też tak mieli. Co śmieszniejsze był tu Wydział Architektury i Nadzoru Budowlanego UW a skopali im posadzkę . Jak się tupnęło w wykładzinę to się dołek w podłodze robił Pozdr. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 09.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 bigbeat może pierwsze wersje pianek coś by dźwignęłyale nie te dzisiejsze parapetu granitowego nie dźwigną a co dopiero dwie tony wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts