wukan 25.10.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 CześćInteresuje mnie jakie mieliście ceny oraz upusty cenowe na pustaki MAX 220 produkowane przez Harasiki lub Markowicze (najbliżej Lublina) oraz w jakiej kupowaliście hurtowni. W najbliższym czasie zamierzam dokonac ich zakupu na budowę domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 26.10.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 W ub. roku jak robiłem rekonesans to Harasiuki dawały lepszy upust i transport z rozładunkiem gratis. Markowicze zaś mały upust i transport z rozładunkiem odpłatnie. Hurtownia która handlowała Markowiczami mieści się na Wrońskiej. Harasiuki zaś najkorzystniej było kupić bezpośrednio.I jeszcza jedna uwaga , mianowicie w Harasiukach mozna było kupic kompleksowo i ściany i strop. W Markowiczach zas nie. Ale to bylo rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 27.10.2003 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Dzięki za informację agamon.Mam pytanie, jak się nazywa ta hurtownia na ul. Wrońskiej w Lublinie, która handluje pustakami MAX 220.Z moich informacji Harasiuki i Markowicze dają podobną cenę za MAX-a, ok. 2,50 zł/szt. klasa 15. Nie wiem jakie mają upusty.Natomiast hurtownie w Lublinie handlujące pustakami tych wytwórni, które znalazłem to: Stalmet i Maxform. Nie wiem jakie one dają upusty.Będę szukał dalej i chyba będę kupował kompleksowo wszystkie materiały potrzebne do stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts