Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Na zdrowie!

retrofood

Recommended Posts

spadają pod stół kiedy ja dopiero zaczynam czuć trochę adrenaliny we krwi? głupio się wtedy czuję, bo ani z kim pogadać, ani się napić... Moge pic ze szwagrem, bo on tez tą wschodnia zaprawę przeszedł, więc też gra w wyższej lidze,

Wot i wsio.

retroooooooo !!!!! na litośc Boską czy Ty w ogóle jesteś czlowiekiem z krwi i kości ...? :D :D :D

Oczywiście i to po wschodnim szkoleniu :D

Coś w tym jest, bo ostatnio biesiadowałam z Ukraincami (chwała Bogu, że jak zwykle byłam kierowcą :lol: ) :o

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przecież pisze, że on z tych, co mają właściwe doświadczenie i przygotowanie do życia...

Retro

Tak sobie myślę, że ci nasi, co też mieli niezłe przygotowanie pojechali w sporej części doszkalać zachód w trudnej sztuce pracy i odpoczynku po niej...

To im statystyki skoczyły - a nam spadły.

(Jak tak policzę, to też tylko czasem mam z kim wypić! Nie to, co kiedyś!).

:lol:

Adam M.

(Jak tak policzę, to też tylko czasem mam z kim wypić! Nie to, co kiedyś!).

Adaś, kiedyś już pisałem, że ten szwagier mieszka w Głowonogu czy jakoś tam innym Gołonogu :D

I głównie się nudzi.

Jak bedę do niego jechał, to cię po PW uprzedzę. :D

Tomasz Raczek ostatnio w wywiadzie mówił, ze jak ojciec pytał go kiedy się ożeni, to matka szybko odpowiadała "daj mu spokój, on jest inny.."

Więc oświadczam:

Nie jestem inny! (Znaczy mam akwarium)

tyle, żem pijący niealkoholik

... i juz gdzies pisałem, com w bibliotece urodzony i wychowany i za to tak cytać lubie...

• 2 weeks później...