cieszynianka 10.02.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 spadają pod stół kiedy ja dopiero zaczynam czuć trochę adrenaliny we krwi? głupio się wtedy czuję, bo ani z kim pogadać, ani się napić... Moge pic ze szwagrem, bo on tez tą wschodnia zaprawę przeszedł, więc też gra w wyższej lidze, Wot i wsio. retroooooooo !!!!! na litośc Boską czy Ty w ogóle jesteś czlowiekiem z krwi i kości ...? Oczywiście i to po wschodnim szkoleniu Coś w tym jest, bo ostatnio biesiadowałam z Ukraincami (chwała Bogu, że jak zwykle byłam kierowcą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.02.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Przecież pisze, że on z tych, co mają właściwe doświadczenie i przygotowanie do życia... Retro Tak sobie myślę, że ci nasi, co też mieli niezłe przygotowanie pojechali w sporej części doszkalać zachód w trudnej sztuce pracy i odpoczynku po niej... To im statystyki skoczyły - a nam spadły. (Jak tak policzę, to też tylko czasem mam z kim wypić! Nie to, co kiedyś!). Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 (Jak tak policzę, to też tylko czasem mam z kim wypić! Nie to, co kiedyś!). Adaś, kiedyś już pisałem, że ten szwagier mieszka w Głowonogu czy jakoś tam innym Gołonogu I głównie się nudzi. Jak bedę do niego jechał, to cię po PW uprzedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jestem ZA! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 retroooooooo !!!!! na litośc Boską czy Ty w ogóle jesteś czlowiekiem z krwi i kości ...? a gdzież tam! składam się głównie ze spirtu i ogórców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 11.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 tak też myslałam (po cichu...) chciałam sie tylko upewnić niezniszczalny niepokonany niezapomniany niepowtarzalny bezkonkurencyjny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 tak też myslałam (po cichu...) chciałam sie tylko upewnić niezniszczalny niepokonany niezapomniany niepowtarzalny bezkonkurencyjny !!! Dodałabym jeszcze: nieoceniony niezbędny niezawodny i ... oczytany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 i .... nie robi błędów ...ale to jest konsekwencją oczytania milo jest czytac cos co nie bije po oczachhmmmmmłon jest w ogóle taki jakis inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 i .... nie robi błędów ... ale to jest konsekwencją oczytania milo jest czytac cos co nie bije po oczach hmmmmm łon jest w ogóle taki jakis inny Znaczy szczególny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tomasz Raczek ostatnio w wywiadzie mówił, ze jak ojciec pytał go kiedy się ożeni, to matka szybko odpowiadała "daj mu spokój, on jest inny.."Więc oświadczam:Nie jestem inny! (Znaczy mam akwarium)tyle, żem pijący niealkoholik ... i juz gdzies pisałem, com w bibliotece urodzony i wychowany i za to tak cytać lubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.02.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 a co cytos teroz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Książki, broszury czy może jakieś wydania specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 romanse, kryminały, fantastyka, klasyka, literatura dziecięca, historia..... ?cóś polecasz szczególnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 przysłały mię ostatnio aż cztyry ksiomżki w jednych okładkach, to tak pomaluśku se czytom I TO COŁKIEM ZA DARMO PRZYSŁAŁY!!! ale nie wiym co, bo tylem co zaczonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 cytej, cytej, potem sie podzielis wrazeniami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 kurna, to jest coroz lepse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 napis co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 cosik jak grappa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ino Ci w glowie chlanie ... zlituj sie nad Tobom Panie !ino ło wódce myślisspuści Ci baba lanieto ło chlebie i pracy przyśnis ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 http://bi.gazeta.pl/im/8/6010/z6010028X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts