JARECKI-74 10.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Witam wszystkich Forumowiczów.Czy jest ktoś na forum kto posiada kocioł Żywiec KDO-Economic+sterownik ST-37 i mógłby podzielić sie wiedzą o optymalnych ustawieniach sterownika? Za pomoc z góry dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 10.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja nie mam, ale mam kolegę co ma taki peic, zapytam i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.12.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 hejZapraszam może na inny watek jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany:http://forum.muratordom.pl/problem-ze-zuzyciem-ekogroszku-w-kotle-zywiec-20kw,t171753.htm Mam nadzieję pociągnąć trochę ten temat dla Żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts