165tomek 10.01.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Witam odwiedzam forum juz od jakiegoś czasu i postanowiłem się w końcu zarejestrować. Mam 23 lata mieszkam w woj. mazowieckim od przyszłego roku zamierzam tzn zamierzamy z przyszłą żoną się budować . Wybraliśmy projekt dom w rodendronach 6- najbardziej nam odpowiada. Tylko że chciałbym budować z tzw suporeksu a to dla tego że na kilka ładnych ścian juz mam materiał, no i strop bedzie gęsto żebrowy.Jescze nie wiem kto ma to przerobić w projekcie ale po to jest forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.01.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 witaj, Tomku powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAWID S 12.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 witamy i powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts