Darcy 06.01.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A jednak dla mnie jak coś udaje coś, czym nie jest, to kicz jest blisko Inaczej mówiąc - zakrywanie TV ma sens gdy mamy w pokoju antyki, ale przecież wtedy nie powiesimy obok kiepskiego obrazu... Popieram w całej rozciągłości. Albo rybka, albo akwarium. Albo decydujemy się na wstawienie telewizora do wnętrza, wiedząc, że ozdobą bywa rzadko, albo tego nie robimy. Dla mnie dopuszczalne rozwiązanie to ukrycie telewizora w szafce. Ale chowanie go za dywanikiem???!!! To dopiero jest w stylu Kargula i Pawlaka. Można jeszcze powiesić roletę albo pranie na sznurku. Teraz są plazmy, więc nie da się położyć łowickiej wycinanki i postawić na TV paprotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 07.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Sa ludzie, ktorym tv przeszkadza i podejmuja meska decyzje - ryzygnuja z niego, bo wystarcza im wieza/radio. Doceniam ich stanowisko i podziwiam. Sa ludzie, ktorzy zamykaja tv w szafce. Przez lata byla taka moda w US, glownie ze wzgledy na dzieci. Dzis jest ochrona rodzicielska w kazdym sredniej klasy tv. Ja wychodze z zalozenia, ze jak mi sie cos nie podoba, bo szpeci, to nie ma miejsca na cos takiego w moim domu. Dla mnie to proste. Brzydoty nigdy nie ukrywam, bo i po co?Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 24.06.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Sa ludzie, ktorym tv przeszkadza i podejmuja meska decyzje - ryzygnuja z niego, bo wystarcza im wieza/radio. Doceniam ich stanowisko i podziwiam. Sa ludzie, ktorzy zamykaja tv w szafce. Przez lata byla taka moda w US, glownie ze wzgledy na dzieci. Dzis jest ochrona rodzicielska w kazdym sredniej klasy tv. Ja wychodze z zalozenia, ze jak mi sie cos nie podoba, bo szpeci, to nie ma miejsca na cos takiego w moim domu. Dla mnie to proste. Brzydoty nigdy nie ukrywam, bo i po co? Pozdrawiam:) Brzydotę ukrywa się, żeby nie była widoczna i nie szpeciła, a po co trzymać? Bo nie zawsze to co użyteczne musi być piękne. Ukryte w szafce nie szpeci, a jestem pewna, że niejedną rzecz w domu i Ty masz zamkniętą w szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 23.07.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 podrzucam dla stills Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insula 23.07.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Widziałam w jakimś zagranicznym programie dekoratorskim, że nakładano na ekran specyficzną szybę, jak wyłączyło się telewizor - stawała się lustrem, a jak się oglądało - nie było widać żadnej różnicy w obrazie. Nie mam pojęcia, jak się to nazywa, sama kupiłabym z pół metra2 =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ripsento 27.07.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Proponuje kupić sam podnośnik i zamontować gdzie się chce, polska strona : http://www.tvlift.pl/index.html Model z 1m przesównikiem na e-bay kosztuje około 430 funtów -> 2400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam,czy ktoś wymyślił lub wynalazł coś fajnego w tym temacie? pzdrgfizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts