Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

tv chowany za obraz

tmx

Recommended Posts

A jednak dla mnie jak coś udaje coś, czym nie jest, to kicz jest blisko

Inaczej mówiąc - zakrywanie TV ma sens gdy mamy w pokoju antyki, ale przecież wtedy nie powiesimy obok kiepskiego obrazu...

Popieram w całej rozciągłości. Albo rybka, albo akwarium. Albo decydujemy się na wstawienie telewizora do wnętrza, wiedząc, że ozdobą bywa rzadko, albo tego nie robimy. Dla mnie dopuszczalne rozwiązanie to ukrycie telewizora w szafce.

Ale chowanie go za dywanikiem???!!! To dopiero jest w stylu Kargula i Pawlaka.

Można jeszcze powiesić roletę albo pranie na sznurku. :-? Teraz są plazmy, więc nie da się położyć łowickiej wycinanki i postawić na TV paprotki.

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sa ludzie, ktorym tv przeszkadza i podejmuja meska decyzje - ryzygnuja z niego, bo wystarcza im wieza/radio. Doceniam ich stanowisko i podziwiam.

Sa ludzie, ktorzy zamykaja tv w szafce. Przez lata byla taka moda w US, glownie ze wzgledy na dzieci. Dzis jest ochrona rodzicielska w kazdym sredniej klasy tv.

Ja wychodze z zalozenia, ze jak mi sie cos nie podoba, bo szpeci, to nie ma miejsca na cos takiego w moim domu. Dla mnie to proste. Brzydoty nigdy nie ukrywam, bo i po co?

Pozdrawiam:)

• 5 months później...
Sa ludzie, ktorym tv przeszkadza i podejmuja meska decyzje - ryzygnuja z niego, bo wystarcza im wieza/radio. Doceniam ich stanowisko i podziwiam.

Sa ludzie, ktorzy zamykaja tv w szafce. Przez lata byla taka moda w US, glownie ze wzgledy na dzieci. Dzis jest ochrona rodzicielska w kazdym sredniej klasy tv.

Ja wychodze z zalozenia, ze jak mi sie cos nie podoba, bo szpeci, to nie ma miejsca na cos takiego w moim domu. Dla mnie to proste. Brzydoty nigdy nie ukrywam, bo i po co?

Pozdrawiam:)

Brzydotę ukrywa się, żeby nie była widoczna i nie szpeciła, a po co trzymać? Bo nie zawsze to co użyteczne musi być piękne.

Ukryte w szafce nie szpeci, a jestem pewna, że niejedną rzecz w domu i Ty masz zamkniętą w szafce ;)

• 4 weeks później...
Widziałam w jakimś zagranicznym programie dekoratorskim, że nakładano na ekran specyficzną szybę, jak wyłączyło się telewizor - stawała się lustrem, a jak się oglądało - nie było widać żadnej różnicy w obrazie. Nie mam pojęcia, jak się to nazywa, sama kupiłabym z pół metra2 =))

• 1 year później...