Mithos 10.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Witam Od niedawna przeprowadzilem sie na wioske i do ogrzewania domu mam piec mialowy (taki z duza komora i namuchem od gory - bez podajnika). Mam pare pytan do uzytkownikow takich piecy 1) Czy Wam tez zdarza sie ze piec "kichnie" (strzeli) - szczegolnie w poczatkowych fazach palenia? 2) Jak macie ustawione przemuchy? 3) Piec mam w piwnicy, grzejniki na parterze i pietrze - czy jest mozliwosc aby taka instalacja pracowala grawitacyjnie? Zdarzylo mi sie ze przez pare godzin nie bylo pradu i grzejniki byly gorace? Czy to znaczy ze ta instalacja tak dziala? (Normalnie jest pompka ale chodzi mi o przypadek co by sie dzialo jakby pradu nie bylo) Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc Mithos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mithos 11.01.2009 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dzieki za pomoc, U mnie rurki 15nastki wiec niebardzo pewnie... Pozdrawiam Mithos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts