waldi8321 21.10.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witaj Izaaaaaaaaaaaaaaaaa Nu jak wesela -to było takie przyjęcie, czy kolejne spore weselicho? ujjjjjjj to było nawet spore weselicchu,bo z poprawinami Fajnie było i na dodatek mieliśmy okazję poznać naszą orkiestrę,bo ci sami będą u nas grać Oczywiście czekam ja też na fotki Postaram się coś wkleić Bardzo się cieszę, że już wróciłaś Dzięki bo ja myślałam,że się na mnie tak troszkę pogniewacie,bo obiecałam,że się będę odzywać,a tutaj cisza była .... Aaaaaaaaaaaa i byliście na tej Ukrainie po suknie itp.? Jak tak, to było taniej? Nie byliśmy jeszcze,bo w przyszłym roku planujemy w tym nie chcieliśmy jechać,bo troszkę za wcześnie - a jak bym tak przytyła z 10 kilo ??:o to suknie by była za ciasna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 21.10.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A teraz czas na kilka zdjątek naszego domku ak więc jak już wiadomo,elewacja została ZAKOŃCZONA :D:D:D Z tej okazji zapraszam Was na szampana http://4shared.com/download/119109101/5a3d3790/1252.gif A oto kilka zdjątek http://4shared.com/download/142490018/510a3294/DSCF4215.jpg http://4shared.com/download/142490042/cca82fcf/DSCF4221.jpg http://4shared.com/download/142490062/fe9e4d4d/RIMG0523.jpg http://4shared.com/download/142490086/6770a4da/RIMG0532.jpg - tutaj Mężuś czyści cegły klinkierowe,bo niektóre się pobrudziły....jeśli przez dłuższy czas nie pojawiałabym się na FM,to znaczy,że Mąż zajrzał do naszej galerii i zobaczył,że umieściłam tu jego zdjęcie.....i wiecie co dalej :lol: http://4shared.com/download/142490161/665576c0/RIMG0581.jpg - echhhh jak fajnie byłoby wchodzić do już gotowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 21.10.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Jak już wspominałam wyżej, podczas urlopu zdążyliśmy przygotować górę pod wylewki niestety dołu nie zdążyliśmy wysprzątać,bo zabrakło nam jednego dnia ...... A oto kilka zdjęć z cyklu "przed i po" na przykładzie naszej sypialni PRZED: http://4shared.com/download/142490104/406525c9/RIMG0567.jpg http://4shared.com/download/142490119/27cf6835/RIMG0568.jpg PO: http://4shared.com/download/142490137/f24127b0/RIMG0570.jpg http://4shared.com/download/142490149/5ab89c70/RIMG0572.jpg Ale się narobiliśmy .....jak tam weszłam z miotłą,to wyszliśmy biali od kurzu i pyłu :lol:....ale przyznam,że sprawiło nam to dużą przyjemność :D szkoda,że tak krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Hej Fajny domek macie Zazdrościmy Wam etapu budowy na którym jesteście ( ale tak pozytywnie oczywiście ) My też już nie możemy doczekać sie takiego etapu prac! Z przyjemnościa będziemy śledzic dalsze postępy Waszej budowy, a teraz to juz raczej wykonczeniówki Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No proszę..... któż do nas wrócił wiem wiem ze teraz pewnie ci smutno pierwsze dni po powrocie z polski są straszne zdjęcia super widac ze robiła je juz inwestorka wydajesz sie taka malutka na tle domku cóż ja widzę.... nowy suwaczek się pokazał i to jeszcze ślubny ps. dzis własnie myslałam....kiedy Iza wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzien dobry elewacja bosko wyszła i powim że jak dobrze doczytałam to kosztowała 18 tys ,to na prawde niewiele ,no to mieliscie udany urlop i pracowity ,to kiedy nastepny wypad do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 22.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 witam, przyszłąm pogaratulować Wam suwaczka a oniemiałam z wrażenia ZARĄBISTY DOM!!!! W klinkierze wyglada superancko Kolory idealne dobrane....możecie być dumni a tak na marginesie niezła dupeczka z Ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.10.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Dom w tym klinkierze wyglada zajebyczo Miło,że już jesteś,to będziemy w miarę na bierząco z newsami z budowy Lecę dalej,stop-wróććććć zapomniałam się poczęstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.10.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzien dobry elewacja bosko wyszła i powim że jak dobrze doczytałam to kosztowała 18 tys ,to na prawde niewiele ,no to mieliscie udany urlop i pracowity ,to kiedy nastepny wypad do Polski Witaj! O rany,ale gafę popełniłam już zmieniłam,bo chciałam napisać,że w sumie za robociznę zapłaciliśmy 18 tys......:wink:.....nie licząc materiałów,gdzieś wcześniej podawałam ile za materiały daliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 22.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 O rany,rany!!! Ale macie elewację!! Super wyszła!!!! A cegiełek trochę zostało to na ogrodzenie będzie A suwaczek no,no fajny.Dzień za dniem i bedzie go ubywało,a później pewnie pojawi się inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A suwaczek no,no fajny.Dzień za dniem i bedzie go ubywało,a później pewnie pojawi się inny czekamy czekamy.......... kochane ciociunie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.10.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 witam, przyszłąm pogaratulować Wam suwaczka a oniemiałam z wrażenia ZARĄBISTY DOM!!!! W klinkierze wyglada superancko Kolory idealne dobrane....możecie być dumni a tak na marginesie niezła dupeczka z Ciebie Pozdrawiam Hihihi witaj Gosia! Jak zwykle pojawiasz się i znikasz :roll:....ale cieszę się,że coć na chwilkę wpadłaś i dzięki za miłe słowa i hm hm komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.10.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A suwaczek no,no fajny.Dzień za dniem i bedzie go ubywało,a później pewnie pojawi się inny czekamy czekamy.......... kochane ciociunie czekają Hehehe no kiedyś pewnie się pojawi ....wyczekuję tego .....ale się mały/mała zdziwi,jak zobaczy tyle ciotek :o:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.10.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hej Fajny domek macie Zazdrościmy Wam etapu budowy na którym jesteście ( ale tak pozytywnie oczywiście ) My też już nie możemy doczekać sie takiego etapu prac! Z przyjemnościa będziemy śledzic dalsze postępy Waszej budowy, a teraz to juz raczej wykonczeniówki Pozdrawiamy Hej dzzięki za odwiedziny i miłe slowa Nie ma czego zazdrościć,bo powiem szczerze,że na takim etapie to dużo jest takich niby małych robótek,ale wcale niemało się za to płaci .....jak się jest na miejscu,to wiele rzeczy można samemu zrobić np. drenaż....a nam w sumie nie ma kto teraz tego zrobić i musimy szukać jakichś wykonawców,a wiadomo,że to trochę kosztuje .... nio ale nie ma co narzekać,bo ważne,że domek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 22.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hehehe no kiedyś pewnie się pojawi ....wyczekuję tego .....ale się mały/mała zdziwi,jak zobaczy tyle ciotek niech si i dziwi,żeby tylko sie nie wystraszył/a ale jak ciotki przyniosą po jakims prezencie to myślę,że się wkupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ...ale się mały/mała zdziwi,jak zobaczy tyle ciotek :o:lol: ciotek nigdy nie zawiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Iza nasza kochana witam cię serdecznie... Suwaczek masz super....będzie nam przypominał ile jeszcze do imprezy.....bo na forumowym weselisku jeszcze nie byłam ....a wieczór panieński jak Ci tu urządzimy to będzie się działo .....tylko trza będzie więcej kanarków poszukać, bo ten, co go już znamy, to za mało na całe KOŁO czekamy czekamy.......... kochane ciociunie czekają ojjj takkkkk......zresztą słyszałaś na pewno :"nowy domek - nowy potomek".....nooo domek stoi, drzewo na pewno już niejedno zasadzone to teraz....... Elewacja piękna, choć przyznam że nie mało Was kosztowała ....no ale to się robi raz na całe życie....więc nie ma co sobie żałować Aleście się nasprzątali .....i jeszcze tak was to cieszyło ja się nie dziwię, bo w domu ciężko mi nie raz miotłą ruszyć ....ale jak pojadę na budowę, to zamiatam chudziaka namiętnie i japa mi się cieszy od ucha do ucha całuski paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 jak pojadę na budowę, to zamiatam chudziaka namiętnie i japa mi się cieszy od ucha do ucha pamiętam te czasy no a wieczór panieński byśmy urządziły,oj tak!!! już my byśmy sie postarały o atrakcjie!!! oby tylko nie takie jak w tym nowym filmie "kac vegas" a kanarków to bym nam się całe stado przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.10.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witaj Izuś Nu ja juz pisałam o tym suwaku i wielkiej pomyłce z tym weselem -a znam znam takich co to kupuja i miesiąc przed weselem suknie itp. Ja np. na wesele kupiłam akurat kiedy kobietka w butkinu robiła promocje - akurat trafiłam na złotą Może jeścio kiedyś trafię na taką promocję Super by było... Wrócę do domku - jest super ta elewacja... Fajnie WAs zobaczyć..mąz czycie cegły a Iza taka malutka przy drzwiach... - oj te schody schody schody... Nu w środeczku super posprzątane... I wierzę, że fajnie byłoby tak wejść do wykończonego domku Też nieraz tak mi się marzy..ale wiesz marzenia nie kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 23.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 hej! Ostatnimi czasy znajduję na forum bardzo wielu ludzi z Irlandii. Nawet z Perłóweczką dzisiaj pisałam i okazało się,że mieszkamy 15 km. od siebie... tu w Irlandii Fajny ten wasz domeczek Straszne jest to budowanie na odległość, wciąż coś nie tak, a to robotnicy zrobią coś inaczej niż chciałaś, a to terminów nie dotrzymują itp... ale widzę,że u was i tak dobrze roboty się posuwają Ja zawsze marzyłam, żeby mieć elewacje z cegły klinkierowej, ale niestety finanse nam na to nie pozwoliły. Mam nadzieję,że kiedyś będę mogła zmienić swoją elewację (która mnie nie zachwyca, bo miała być jaśniejsza) na cegłę Twój domek wygląda suuuper!! Gratulacje!! ps. skąd jesteście w Irl.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts