taka_ja taki_on 06.01.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Wszystkiego najlepszego w tym 2011 roku:D Czekamy na Ciebie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 03.03.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witam ponownie dzieweczki Echhh ten sen to był baaaaaaaaaardzo długi,ale troszkę się działo w zeszłym roku i aż wstyd mi,że nawet na chwilkę nie zaglądnęłam,żeby coś skrobnąć,a Wy tak o mnie pamiętałyście..... Jak na razie nic się nie zmieniło w naszym domku - nic a nic nie ruszyliśmy z budową ale mamy nadzieję,że może coś zastartujemy w tym roku jeszcze jak na razie,to troszkę korzystalismy z przyjemności życia i pieniążki jakoś tak się rozsypały tu i ówdzie nio ale czas najwyższy kontynuować budowę i cieszyć się kolejnymi zakupami Jak tylko się znowu przestawię na FM,to zaglądnę do Was dziewczynki,bo mnie bardzo ciekawi co tam u Was słychac - w końcu już tyle czasu minęło Pozdrawiam Was gorąco i przedświątecznie - bo już niedługo Święta Wielkanocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.03.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 :welcome::welcome:Witam,wreszcie się odezwałaś,po tak długim czasie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.07.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witaj Iza:) No super że sie odezwałas, bo zachodziłam w głowę czy coś sie stało. Doskonale rozumiem, jak pieniązki szybko sie rozchodzą. U nas narazie zastój z robotką dalej, z tym, że mam odbiór domu. Odzywaj się i wklejaj zdjątka z domku. Ewentualnie inne:) Pozdrawiam Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artiol 27.02.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 podbijam temat, czy ktoś w obecnej chwili buduje celestra rex g2 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts