taka_ja taki_on 19.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam Nu to teraz mam za swoje... przechwaliłam juz upały... od wczoraj pada i pada... Nic nie pozostaje, jak pooglądać filmiki... poleniuchować... Dobrej niedzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.07.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Wowwwwwwwwwwwwww Zaczęłam kolejną stronkę http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_2_47.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 19.07.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam Nu to teraz mam za swoje... przechwaliłam juz upały... od wczoraj pada i pada... Nic nie pozostaje, jak pooglądać filmiki... poleniuchować... Dobrej niedzieli... Poleniuchuj poleniuchuj,bo jak pogoda wróci,to znów trza będzie pracować A u mnie niedziela będzie pracowita,ale za to jutro mam wolne i będę bąki zbijać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 19.07.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Nie wiem dziewczyny,czy przeglądacie czasami dział forum o zwierzaczkach....bo ja czasami oglądam,bo kocham zwierzaczki baaaaardzo i trafiłam na takie coś...http://forum.muratordom.pl/post3506944.htm#3506944 po prostu brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.07.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 .........straszne, niepojęte, niewyobrażalne, a jednak......to że niektórzy ludzie to potwory to jak wiem, ale żeby się wśród sąsiadów nie znalazł żaden z ludzkimi odruchami....??????????????? Postanowiłam wpaść do ciebie w celach integracji "koła kobiet z przeszłością" Widzę, że mamy wspólne forumowe znajomości Wpadnę jeszcze do Ciebie, bo na razie ten post o Moonie "troszkę" ,mnie wybił z rytmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 aż mnie zmroziło po przeczytaniu tego ......jak tak mozna !!!!!! ale takich przypadków z pewnoscią jest wiele własnie najgorsze w tym jest to ze nikt wczesniej nie reagował na taki widok a MOON biedaczek męczył się .... oh nie mogę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 20.07.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 aż mnie zmroziło po przeczytaniu tego ......jak tak mozna !!!!!! ale takich przypadków z pewnoscią jest wiele własnie najgorsze w tym jest to ze nikt wczesniej nie reagował na taki widok a MOON biedaczek męczył się .... oh nie mogę ...... tylko ja nie w temacie....ostatnio wszystko mnie omija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 aż mnie zmroziło po przeczytaniu tego ......jak tak mozna !!!!!! ale takich przypadków z pewnoscią jest wiele własnie najgorsze w tym jest to ze nikt wczesniej nie reagował na taki widok a MOON biedaczek męczył się .... oh nie mogę ...... tylko ja nie w temacie....ostatnio wszystko mnie omija Gosia,nie nerwuj się Cieszę się,że na chwilkę wpadłaś Kiedyż ten Internet Ci założą..... A u nas nic ciekawego oprócz tego,że Pan od parapetów się odezwał i zrobił wycenę..... ....dobrze,że leżałam,bo jakbym siedziała na stołku,to bym z niego spadła.... Mają być gotowe w ciągu 7 dni,więc pewnie w przyszłym tygodniu będzie dostawa Dziś pytam się Męża,jak długo będzie robiona elewacja,bo w sumie to zapomniało mi się....a on mi mówi,że około miesiąca.... trochę to potrwa...:roll: A zdjęcia dalej nie doszły,chociaż wczoraj jeszcze przypominaliśmy.... Aż pisać mi się nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Postanowiłam wpaść do ciebie w celach integracji "koła kobiet z przeszłością" Widzę, że mamy wspólne forumowe znajomości witam witam i dziękuję za odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No więc u mnie dalej zdjęć nie ma,ale już się przyzwyczaiłam do tego opóźnienia Dziś mam dzień wolny,więc sobie myślę,że może wyskoczę na jakieś małe zakupki,co by sobie humor poprawić a tu dooooopa głęboka.... Oto jak wyglądał przed chwilką krajobraz za moim oknem http://4shared.com/download/119333037/fc6490ee/RIMG0344.JPG No myślę sobie - ni da się nigdzie iść,bo mi parasolnik porwie.... i będę wyglądała jak zmokła kura hihihi więc siedziałam słuchałam tych stukotów kropel o szybę.....przeglądałam F i gdzieście się wszystkie zapodziały? co ja gadam,pewnie w pracy siedzicie,co by na domki zarabiać albo na budowie..... tylko ja taka leniwa jestem :P No więc zaczęłam przeglądać sobie drzwi wewnętrzne i znalazłam taki model,jak nam się podoba :D ......ale Mąż się nigdy nie zgodzi,bo cena kosmiczna Ja już nie wiem,jakie drzwi kupić,bo chciałam fornirowane,ale cena mnie zmroziła a z okleiną nie ma takich dokładnie,jak mi się podobają i co tu zrobić?.....chyba pójdę do menadżerki,żeby mi więcej godzin dałą,bo muszę na drzwi zarobić hihihihihi Mąż mi KAZAŁ też poszukać parapetów wewnętrznych - jaki kolor itp. .......jeszcze nie patrzyłam,bo mi się już nudzi siedzenie przed laptopem..... poza tym dziewczyny,jak tu się zdecydować,co mi w środku do okien będzie pasować? co pasuje do brązowych okien?!! muszę przeglądnąć galerie,ale mi się na razie nie chce A za oknem już słonko świeci :roll: ta pogoda to mnie dobije dobra,jednak lecę do centrum,bo się tu zanudzę .....może jak wrócę to Wy dziewczynki też będziecie paaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.07.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Tylko uważaj z tymi zakupami w centrum Przy budowie nie naszalejesz... Ja muszę nowe szmatki, buty i torebki do domu przemycać A później wmawiać mężowi że ma ajcchajmera I stałe hasło: "nie pamiętasz kochanie tej sukienki z tamtego roku?" Bo inaczej byłoby od razu:"my się budujemy a ty na pierdoły wydajesz" A tak jest spokojny [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Już wróciłam Ty Gosia to masz jeszcze dobrze,że możesz wymyślać sobie takie sprytne sposoby na "mydlenie oczu" ...... ja zawsze pokazuję Mężowi,co kupiłam (pozrzędzi troszeczkę czasami,ale mu minie)....ale gdy za jakiś czas to wyciągam i zakładam,to mówi : "a kiedy Ty sobie to kupiłaś?nie widziałem tego" normalnie mnie rozbraja :lol: Bardzo drażliwy jest na kosmetyki bo uważa,że to są pierdoły a ja kupiłam dziś lakier do paznokci..... w dodatku pomarańczowy hihihihi :lol:.... Powiedzcie mi dziewczyny,czy Wy też tak macie,że jak chodzicie po sklepach i widzicie coś,co na pewno by Wam pasowało do salonu itp.,to ciężko Wam jest się powstrzymać od niekupienia? mam na myśli taki etap - jak większość z nas ma teraz - jeszcze niewykończone w środku..... Dziś widziałam taki piękny zestaw 2 wazoników z suszonymi kwiatkami - pomarańczowy i kremowy.....idealny do mojego salonu .....i jeszcze takie 3 duże świeczuszki zapachowe - brązowa,pomarańczowa i kremowa....ale nie kupiłam bo gdzież ja to teraz przetrzymam,jeszcze wazoniki by się zbiły,a świeczki przestałyby pachnieć :lol: ale ciężko było tego nie kupić A jak przyszłam do domku,to niespodzianka!!! :D:D zdjątka dotarły :D:D Hmmmm tylko nie wiem,bo wydaje mi się,że jakaś uboga ta podłogówka jest .....wkrótcę zamieszczę parę zdjątek,tylko coś wszamam,bo zgłodniałam na mieście )) oczywiście pierwsze co było jak wróciłam.....no nasze Forum :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja muszę nowe szmatki, buty i torebki do domu przemycać A później wmawiać mężowi że ma ajcchajmera I stałe hasło: "nie pamiętasz kochanie tej sukienki z tamtego roku?" Bo inaczej byłoby od razu:"my się budujemy a ty na pierdoły wydajesz" A tak jest spokojny [/b] Hihihi jak wejdzie na to Forum,to wszystko się wyda :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.07.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Hihihi jak wejdzie na to Forum,to wszystko się wyda nie strasz mnie szkoda by się było pozbyć mojej koronnej strategii eeeeeeee na pewno nie zabrnie aż tu bo przychodzi po budowie wieczorem wyrąbany i czasem tylko ogląda nasz dziennik. A jakby zabłądził i niechcący przeczytał to wymyśli się nowy podstęp sesesese Jeśli chodzi o zakupy do salonu to unikam sklepów z tymi rzeczami bo jeszcze bym się nie powstrzymała I tłumaczę sobie, że jak ja będę urządzała salon to zmienią się trendy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.07.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 przeglądałam F i gdzieście się wszystkie zapodziały? co ja gadam,pewnie w pracy siedzicie,co by na domki zarabiać albo na budowie..../ ja z checią bym poklikała ale dzis cięzko pracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Hihihi jak wejdzie na to Forum,to wszystko się wyda nie strasz mnie szkoda by się było pozbyć mojej koronnej strategii eeeeeeee na pewno nie zabrnie aż tu bo przychodzi po budowie wieczorem wyrąbany i czasem tylko ogląda nasz dziennik. A jakby zabłądził i niechcący przeczytał to wymyśli się nowy podstęp sesesese Nio to możesz spać sppkojnie....jak na razie Jeśli chodzi o zakupy do salonu to unikam sklepów z tymi rzeczami bo jeszcze bym się nie powstrzymała I tłumaczę sobie, że jak ja będę urządzała salon to zmienią się trendy.... Nio w sumie dobre tłumaczenie Ja jeszcze do tego dodaję,że jakby co,to kiedyś gdzieś takie albo podobne znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A jak przyszłam do domku,to niespodzianka!!! :D:D zdjątka dotarły :D:D czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Izuniu i jak tam zakupy oprócz tych domowych . ja tez tak mam ze duperelki najchetniej bym juz kupowała do domku oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Izuniu i jak tam zakupy oprócz tych domowych . ja tez tak mam ze duperelki najchetniej bym juz kupowała do domku oczywiscie Gosia,do domku na razie nic nie kupiłam powstrzymałam się gdybym kupiła,to zamiast opisów już zdjątka by były A z zakupami,to Ty wiesz jak jest gdy się wejdzie do Penneysa nie widać wyjścia tam właśnie widziałam te wazoniki, a świece były w Dunnes.... A teraz czas na moje zdjątka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Nio więc po długim oczekiwaniu nareszcie doczekałam się dużej dawki zdjęć Zamieszczę kilka,bo na reszcie jest to samo,co wyżej zamieściłam,tylko grzejniki są już podpięte.... Nio więc oto słynny już rozdzielacz ==> http://4shared.com/download/119412191/3153b3db/Budowa_004.jpg wiatrołap ==> http://4shared.com/download/119412204/92bd4244/Budowa_007.jpg mała łazienka na dole ==> http://4shared.com/download/119412226/4e8541ea/Budowa_008.jpg kuchnia ==> http://4shared.com/download/119412304/937f2873/Budowa_009.jpg łazienka na górze ==>http://4shared.com/download/119412369/bb94f348/Budowa_018.jpg łazienka na górze cd ==> http://4shared.com/download/119412487/c7e0e544/Budowa_020.jpg łazenka na górze cd. ==> http://4shared.com/download/119412394/42bd933a/Budowa_019.jpg i grzejnik w łazience dolnej (poprzednim razem gdzieś mi umknął) ==> http://4shared.com/download/119412533/22bb92a1/Budowa_025.jpg To by było na razie na tyle..... Zastanawiam się,dlaczego u Gosi tak gęsto jest podłogówka ułożona,a u nas rzadziej mam nadzieję,że to nie znaczy gorzej :roll: ....ja to w ogóle dziwiłam się,czemu to tak na środku jest a nie na całej powierzchni chyba jakaś głupia jestem bo Małż mi powiedział,że pod wannę,kibelki,prysznic itp. raczej się nie daje ......nio każdego dnia człowiek uczy się czegoś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts