Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Celesta Rex

Recommended Posts

• Odpowiedzi 704
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam :D

Nu to teraz mam za swoje... przechwaliłam juz upały... od wczoraj pada i pada... :evil:

Nic nie pozostaje, jak pooglądać filmiki... poleniuchować...

Dobrej niedzieli... :wink: :wink: :wink:

Poleniuchuj poleniuchuj,bo jak pogoda wróci,to znów trza będzie pracować :wink:

A u mnie niedziela będzie pracowita,ale za to jutro mam wolne i będę bąki zbijać :D:lol::lol::wink:

.........straszne, niepojęte, niewyobrażalne, a jednak......to że niektórzy ludzie to potwory to jak wiem, ale żeby się wśród sąsiadów nie znalazł żaden z ludzkimi odruchami....??????????????? :(

Postanowiłam wpaść do ciebie w celach integracji "koła kobiet z przeszłością" :lol: :lol: :p :wink: Widzę, że mamy wspólne forumowe znajomości :wink: :D

Wpadnę jeszcze do Ciebie, bo na razie ten post o Moonie "troszkę" ,mnie wybił z rytmu... :cry:

:o aż mnie zmroziło po przeczytaniu tego ......jak tak mozna !!!!!!

ale takich przypadków z pewnoscią jest wiele :(

własnie najgorsze w tym jest to ze nikt wczesniej nie reagował na taki widok :evil: a MOON biedaczek męczył się .... :cry: oh nie mogę ......

tylko ja nie w temacie....ostatnio wszystko mnie omija :evil:

:o aż mnie zmroziło po przeczytaniu tego ......jak tak mozna !!!!!!

ale takich przypadków z pewnoscią jest wiele :(

własnie najgorsze w tym jest to ze nikt wczesniej nie reagował na taki widok :evil: a MOON biedaczek męczył się .... :cry: oh nie mogę ......

tylko ja nie w temacie....ostatnio wszystko mnie omija :evil:

Gosia,nie nerwuj się :) Cieszę się,że na chwilkę wpadłaś :)

Kiedyż ten Internet Ci założą.....:roll:

A u nas nic ciekawego oprócz tego,że Pan od parapetów się odezwał i zrobił wycenę.....:o ....dobrze,że leżałam,bo jakbym siedziała na stołku,to bym z niego spadła....:roll::o Mają być gotowe w ciągu 7 dni,więc pewnie w przyszłym tygodniu będzie dostawa :)

Dziś pytam się Męża,jak długo będzie robiona elewacja,bo w sumie to zapomniało mi się....a on mi mówi,że około miesiąca....:o trochę to potrwa...:o:roll:

A zdjęcia dalej nie doszły,chociaż wczoraj jeszcze przypominaliśmy....:roll: Aż pisać mi się nie chce....:(

No więc u mnie dalej zdjęć nie ma,ale już się przyzwyczaiłam do tego opóźnienia :roll:

Dziś mam dzień wolny,więc sobie myślę,że może wyskoczę na jakieś małe zakupki,co by sobie humor poprawić :lol: a tu dooooopa głęboka....:-? Oto jak wyglądał przed chwilką krajobraz za moim oknem

http://4shared.com/download/119333037/fc6490ee/RIMG0344.JPG

No myślę sobie - ni da się nigdzie iść,bo mi parasolnik porwie....:roll: i będę wyglądała jak zmokła kura hihihi :lol: więc siedziałam słuchałam tych stukotów kropel o szybę.....przeglądałam F i gdzieście się wszystkie zapodziały? :roll: co ja gadam,pewnie w pracy siedzicie,co by na domki zarabiać albo na budowie.....:wink: tylko ja taka leniwa jestem :p:P

No więc zaczęłam przeglądać sobie drzwi wewnętrzne i znalazłam taki model,jak nam się podoba :D:D ......ale Mąż się nigdy nie zgodzi,bo cena kosmiczna :o Ja już nie wiem,jakie drzwi kupić,bo chciałam fornirowane,ale cena mnie zmroziła :o a z okleiną nie ma takich dokładnie,jak mi się podobają :roll: i co tu zrobić?.....chyba pójdę do menadżerki,żeby mi więcej godzin dałą,bo muszę na drzwi zarobić hihihihihi :lol:

Mąż mi KAZAŁ :lol::wink: też poszukać parapetów wewnętrznych - jaki kolor itp. .......jeszcze nie patrzyłam,bo mi się już nudzi siedzenie przed laptopem.....:o poza tym dziewczyny,jak tu się zdecydować,co mi w środku do okien będzie pasować? co pasuje do brązowych okien?!! muszę przeglądnąć galerie,ale mi się na razie nie chce :roll::lol:

A za oknem już słonko świeci :o:roll: ta pogoda to mnie dobije :lol: dobra,jednak lecę do centrum,bo się tu zanudzę :roll: .....może jak wrócę to Wy dziewczynki też będziecie :D paaaaaa :D

Tylko uważaj z tymi zakupami w centrum :lol: Przy budowie nie naszalejesz... :-? :roll: :wink:

Ja muszę nowe szmatki, buty i torebki :D do domu przemycać :o :o :roll: A później wmawiać mężowi że ma ajcchajmera :lol: :lol: :p I stałe hasło: "nie pamiętasz kochanie tej sukienki z tamtego roku?" :lol: Bo inaczej byłoby od razu:"my się budujemy a ty na pierdoły wydajesz" :roll: A tak jest spokojny :lol: :lol: [/b]

Już wróciłam :D

Ty Gosia to masz jeszcze dobrze,że możesz wymyślać sobie takie sprytne sposoby na "mydlenie oczu" :lol:......

ja zawsze pokazuję Mężowi,co kupiłam (pozrzędzi troszeczkę czasami,ale mu minie)....ale gdy za jakiś czas to wyciągam i zakładam,to mówi : "a kiedy Ty sobie to kupiłaś?nie widziałem tego" :o normalnie mnie rozbraja :o:lol: Bardzo drażliwy jest na kosmetyki :wink: bo uważa,że to są pierdoły :o a ja kupiłam dziś lakier do paznokci.....:lol: w dodatku pomarańczowy hihihihi :o:lol::lol:....

Powiedzcie mi dziewczyny,czy Wy też tak macie,że jak chodzicie po sklepach i widzicie coś,co na pewno by Wam pasowało do salonu itp.,to ciężko Wam jest się powstrzymać od niekupienia? :roll: mam na myśli taki etap - jak większość z nas ma teraz - jeszcze niewykończone w środku.....

Dziś widziałam taki piękny zestaw 2 wazoników z suszonymi kwiatkami - pomarańczowy i kremowy.....idealny do mojego salonu :D .....i jeszcze takie 3 duże świeczuszki zapachowe - brązowa,pomarańczowa i kremowa....ale nie kupiłam :roll: bo gdzież ja to teraz przetrzymam,jeszcze wazoniki by się zbiły,a świeczki przestałyby pachnieć :o:lol: ale ciężko było tego nie kupić :lol::roll:

A jak przyszłam do domku,to niespodzianka!!! :D:D:D zdjątka dotarły :D:D:D

Hmmmm tylko nie wiem,bo wydaje mi się,że jakaś uboga ta podłogówka jest :roll:.....wkrótcę zamieszczę parę zdjątek,tylko coś wszamam,bo zgłodniałam na mieście :))) oczywiście pierwsze co było jak wróciłam.....no nasze Forum :lol::lol:

Ja muszę nowe szmatki, buty i torebki :D do domu przemycać :o :o :roll: A później wmawiać mężowi że ma ajcchajmera :lol: :lol: :p I stałe hasło: "nie pamiętasz kochanie tej sukienki z tamtego roku?" :lol: Bo inaczej byłoby od razu:"my się budujemy a ty na pierdoły wydajesz" :roll: A tak jest spokojny :lol: :lol: [/b]

Hihihi jak wejdzie na to Forum,to wszystko się wyda :o:lol: :p

Hihihi jak wejdzie na to Forum,to wszystko się wyda

:o :o :o :-? nie strasz mnie :roll: szkoda by się było pozbyć mojej koronnej strategii :lol: :p eeeeeeee na pewno nie zabrnie aż tu :o bo przychodzi po budowie wieczorem wyrąbany i czasem tylko ogląda nasz dziennik. A jakby zabłądził i niechcący przeczytał to wymyśli się nowy podstęp :wink: :lol: sesesese

Jeśli chodzi o zakupy do salonu to unikam sklepów z tymi rzeczami bo jeszcze bym się nie powstrzymała :o :o :roll: I tłumaczę sobie, że jak ja będę urządzała salon to zmienią się trendy.... :wink: :wink:

Hihihi jak wejdzie na to Forum,to wszystko się wyda

:o :o :o :-? nie strasz mnie :roll: szkoda by się było pozbyć mojej koronnej strategii :lol: :p eeeeeeee na pewno nie zabrnie aż tu :o bo przychodzi po budowie wieczorem wyrąbany i czasem tylko ogląda nasz dziennik. A jakby zabłądził i niechcący przeczytał to wymyśli się nowy podstęp :wink: :lol: sesesese

Nio to możesz spać sppkojnie....jak na razie :wink::lol:

Jeśli chodzi o zakupy do salonu to unikam sklepów z tymi rzeczami bo jeszcze bym się nie powstrzymała :o :o :roll: I tłumaczę sobie, że jak ja będę urządzała salon to zmienią się trendy.... :wink: :wink:

Nio w sumie dobre tłumaczenie :D Ja jeszcze do tego dodaję,że jakby co,to kiedyś gdzieś takie albo podobne znajdę :lol:

Izuniu i jak tam zakupy oprócz tych domowych . ja tez tak mam ze duperelki najchetniej bym juz kupowała :roll: do domku oczywiscie :p

Gosia,do domku na razie nic nie kupiłam :wink: powstrzymałam się :lol: gdybym kupiła,to zamiast opisów już zdjątka by były :wink::D A z zakupami,to Ty wiesz jak jest gdy się wejdzie do Penneysa :lol: nie widać wyjścia :lol: :wink: tam właśnie widziałam te wazoniki, a świece były w Dunnes....

A teraz czas na moje zdjątka.....

Nio więc po długim oczekiwaniu nareszcie doczekałam się dużej dawki zdjęć :D Zamieszczę kilka,bo na reszcie jest to samo,co wyżej zamieściłam,tylko grzejniki są już podpięte....

Nio więc oto słynny już rozdzielacz ==> http://4shared.com/download/119412191/3153b3db/Budowa_004.jpg

wiatrołap ==> http://4shared.com/download/119412204/92bd4244/Budowa_007.jpg

mała łazienka na dole ==> http://4shared.com/download/119412226/4e8541ea/Budowa_008.jpg

kuchnia ==> http://4shared.com/download/119412304/937f2873/Budowa_009.jpg

łazienka na górze ==>http://4shared.com/download/119412369/bb94f348/Budowa_018.jpg

łazienka na górze cd ==> http://4shared.com/download/119412487/c7e0e544/Budowa_020.jpg

łazenka na górze cd. ==> http://4shared.com/download/119412394/42bd933a/Budowa_019.jpg

i grzejnik w łazience dolnej (poprzednim razem gdzieś mi umknął) ==> http://4shared.com/download/119412533/22bb92a1/Budowa_025.jpg

To by było na razie na tyle.....

Zastanawiam się,dlaczego u Gosi tak gęsto jest podłogówka ułożona,a u nas rzadziej :roll: mam nadzieję,że to nie znaczy gorzej :o:roll: ....ja to w ogóle dziwiłam się,czemu to tak na środku jest a nie na całej powierzchni :o chyba jakaś głupia jestem :oops: bo Małż mi powiedział,że pod wannę,kibelki,prysznic itp. raczej się nie daje :lol::o ......nio każdego dnia człowiek uczy się czegoś nowego :roll::D