Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Celesta Rex

Recommended Posts

• Odpowiedzi 704
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja nie mam zielonego pomysłu nawet na pokoje-kolory... często zmienia mi się opcja... Wiem, że lubie kolory ztonowane, spokojne barwy..ale nie mdłe... Zbyt żywe... hmmmmmmmm... w słonecznym pokoju ok. Ale w sypialni... hmm...

Ja też jeszcze nie wiem,jakie kolory w sypialni będziemy mieć - wiem,że jedna będzie taka,jak u Małgosi pokój kolejkowy :D Salon będzie na pewno z pomarańczem,ale pewne elementy ścian i kominka tylko - nie całość :wink: a resztę to nie wiem jeszcze,bo nie przeglądałam palet barw.

Widzę, że teraz jest moda na jedna brązową ścianę w pokoju -przeważnie w sypialni i kwiatka z szablonu na niej...

Też to zauważyłam :wink:

Bez obrazu ani jednego nie wyobrażam sobie mojego domu...

Nio bez obrazów,czy jakichś "galerii" zdjęć też sobie nie wyobrażam....:o Takie gołe ściany jakby,a z obrazami/zdjęciami to tak przytulnie i nastrojowo jest i tak rodzinnie......Tutaj w wielu domach mają zdjęcia całej rodziny,dzieci wszędzie. U jednej Pani widziałam piękne ramki ze zdjęciami czarno białymi powiezone na ścianie w salonie, w przedpokoju itp. ....super to wygląda!

Muszę przyznać, że te tapety teraz są niektóre THE BEST, mówię Wam, jak pooglądam niektórych dzienniki, bądż jakieś salony na necie itp. to mam mętlik w głowie i czasami zdaję też sobie sprawę, że mnie na niektóre bajery poprostu nie stać... np. lodówka za 25 tys. zł. :o

O Boshe,a gdzież to widziałaś taką lodówkę :o w życiu nie dałabym tyle kasy za lodówkę :o ostatnio Mąż mi pokazał lodówkę z wbudowaną kamerką i telewizorem,ale myślimy,że to jest niepraktyczne,bo po co telewizor,który może być ustawiony tylko w jedną stronę? ani go obrócić ani nic :roll:

Jednak narzie wybieram wiązary - to łatwiejsze do wyboru ahahaaaaaaaaa :wink: :lol:

Hihihi no to łatwiejsze,bo kolor nieważny :wink::lol:

Pomożecie....???? 8) :D Dziewczyny napiszcie jakie macie rynny, czy plastikowe czy metalowe????

My mamy plastikowe rynny chyba galeco :wink:

a co do wyboru to musicie sami zdecydować co chcecie mieć ale pomogłam co ? :lol:

My właśnie wiem, że tez jak już to będą to rynny plastikowe czyli PCV :wink:

Obecnie zrobiono nam wycene blachodachówki z rynnami... ale jeszcze zobaczymy jak to z nimi będzie... Czy starczy funduszy :roll: :wink: teraz.

My też się zastanawialiśmy nad PCV,ale jednak zakupiliśmy rynny stalowe ocynkowane firmy raiko kolor brąz....

Mąż w większości się tym zajmował,bo to on najwięcej czytał o tym w Internecie. Przede wszystkim trwałość zadecydowała o naszym wyborze. Rynny wybraliśmy razem - i to osobiście :o co w naszym przypadku niespotykane :lol: większość rzeczy wybieraliśmy przez Internet,bez oglądania "na żywo". Tylko rynny i bramę garażową jak na razie widzieliśmy zanim kupiliśmy :o...

Wiadomo,że wszystko od Was zależy Gosia,najlepiej poczytajcie na ten temat w Internecie - na FM na pewno jest wiele takich wątków :) Wiadomo,że jest też różnica w cenie :roll: ale w jakości też jest różnica....

Dobra,to mykam spać,bo już 2 dochodzi :o dobrze,że jutro wolne mam :lol:

DObrej nocki dziewczyny :D

Dziś już się nie powstrzymałam i kupiłam 2 "pierdółeczki" do domku :oops: ciekawe,kiedy je tam położę :lol: pewnie trochę czasu upłynie :o

Kupiłam to dlatego,że 1 opakowanie kosztowało AŻ 50 centów!!! :o jeszcze takiego taniego to nie widziałam i jakżesz można było tego nie kupić :lol::o

Oto moje ozdobne mydełka do przyszłej łazienki :oops::D Piękne różyczki :D

http://4shared.com/download/121528627/60aad935/mydeka.jpg

:D:D:D

Kupiłam to dlatego,że 1 opakowanie kosztowało AŻ 50 centów!!! :o

Śliczne te mydełeczka :wink:

od czegoś trzeba zacząć a te mydełka to dobry początek :p

Agdzie taką promocje upolowałaś ? ja dziś tez byłam na wyprzedaży :o niby wszystko takie tanie bo 75 % off a za to nadrobiłam rzeczami :o ale te kobity potrzebujące są :lol: niby wszystko miałam a tyle tego nakupowałam ze szok, a teraz połowe chowam przed mężem i bede mu dawkować zeby nie doznał jakiegoś mocnego szoku :roll:

:lol: :p :lol: :p :lol:

Agdzie taką promocje upolowałaś ?

Wiesz Gosiu,ja to lubię chodzić po tych charytatywnych sklepach,bo zawsze coś można upatrzeć. A tych mydełek to cały koszyk mieli :o pewnie dostali od jakiegoś innego sklepu,więc nawet 50 centów to dla nich coś,bo jak sprzedadzą je wszystkie,to się uzbiera na dzieci :)

ja dziś tez byłam na wyprzedaży :o niby wszystko takie tanie bo 75 % off a za to nadrobiłam rzeczami :o ale te kobity potrzebujące są :lol: niby wszystko miałam a tyle tego nakupowałam ze szok, a teraz połowe chowam przed mężem i bede mu dawkować zeby nie doznał jakiegoś mocnego szoku :roll:

:lol: :p :lol: :p :lol:

:lol::lol: nio tak to jest - jak się wpadnie na wyprzedaż,to można nakupić ciuchów na miesiąc :o muszę iść niedługo do Penneysa,co by mi wieszaków dali,bo nie mam na czym wieszać :lol::oops::lol: dobrze,że za darmo dają :lol::lol: a bielizna jaka tania :o teraz to w ogóle mają takie wyprzedaże,że hoho :o szkoda,że bliżej nie mieszkasz,bo razem jakieś wypady byśmy robiły :D nasi mężowie to zabroniliby nam się spotykać :lol::lol:

szkoda,że bliżej nie mieszkasz,bo razem jakieś wypady byśmy robiły :D nasi mężowie to zabroniliby nam się spotykać :lol::lol:

:o ... oj...nie wiem czy by coś zostało na wykańczanie domków :lol: :roll: :lol:

niebyło by co pokazać w galerii :lol: i dziewczyny by nas z koła wygnały :cry:

Eeee tam :wink: u mnie 2 pokoje wolne stoją,to by się dziewczyny zaprosiło i razem byśmy na zakupy chodziły :lol::lol: na pewno by nas nie wyrzuciły z kółka :wink:

Gorzej by było jakby nam mężowie karty pozabierali :o:roll::lol: skończyloby się zakupowanie :o

Wiecie jak najlepiej mąż może dogryźć żonie? chyba chowając jej kartę bankową :lol: hihihihi :lol:

A ostatnio na WP czytałam artykuł,że mąż podpalił żonę,bo się zdenerwował, że znowu była na zakupach i wydała dużo pieniędzy,których potrzebowali :o:o:o to się w głowie nie mieści :-?:o

szkoda,że bliżej nie mieszkasz,bo razem jakieś wypady byśmy robiły :D nasi mężowie to zabroniliby nam się spotykać :lol::lol:

:o ... oj...nie wiem czy by coś zostało na wykańczanie domków :lol: :roll: :lol:

niebyło by co pokazać w galerii :lol: i dziewczyny by nas z koła wygnały :cry:

Ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oj ja tam chętnie oglądałabym WAsze ciuszki... poprostu byłyby fotki stringów itp.

A pod spodem napis....

A oto 4 bluzeczki z wyprzedaży- zamiast umywalki -ale co tam... :lol:

Potem wpis... CZY JESTEM ZAKUPOHOLICZKĄ? Bo mąż zabrał mi kartę bankomatową.... ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...

Kochaniutkie każda z nas lubi fatałaszki i pierdułki... Ja do tej pory mam z Irlandii 2 kubki kupione po 2 euro... i to pijemy w nich kawusię :wink: Hmm a wczesniej najbardziej lubiałam w filiżaneczce...

Fakt jest faktem Kochane....że takich wyprzedaży tutaj nie ma, jak za granicą... A nie wspomnę o fajnych ciuszkach czasami, że wiesz, że warto :wink:

Łooooo matko - myślę se,co się tak ciemno zrobiło w pokoju.....odsuwam roletę,a tu taaaaaaaka ciemna chmura......:o:o:o:o i leje już nie wiem jak.......:o:o:-?

Ale w sumie to mi tam wszystko jedno,byle na budowach była ładna pogoda dadada :D :D

u nas teraz akurat nie pada ale przed chwilką skończyło i poszło do Ciebie hi hi hi

A racja z tym zeby nad naszymi budowami świeciło słoneczko 8)

Łooooo matko - myślę se,co się tak ciemno zrobiło w pokoju.....odsuwam roletę,a tu taaaaaaaka ciemna chmura......:o:o:o:o i leje już nie wiem jak.......:o:o:-?

Ale w sumie to mi tam wszystko jedno,byle na budowach była ładna pogoda dadada :D :D

A u mnie ciemno wszędzie... Jacek i Placek ukradli księżyc :lol:

Za okienkiem uffffffffffff nie leje... a u WAS w Irlandii to norma deszcze... :wink:

Chociaż i tutaj zaczyna być 2-ga Irlandia co do pogody :wink:

Oby jutro nie lało... bo .... bo się wkurzę :D

A ostatnio na WP czytałam artykuł,że mąż podpalił żonę,bo się zdenerwował, że znowu była na zakupach i wydała dużo pieniędzy,których potrzebowali :o:o:o to się w głowie nie mieści :-?:o

Ojejkuuuu..... musimy uważać :o

Ahahaaaaaaaaaaaa...

No jak się mam nie smiać, nie z tej kobiety, ale z Gosiiiiiiiiiiiiiii ahahaaa...

A ten facet to jakiś ten teges musiał być...

Aby nie denerowować Naszych nic tylko trzeba działać jak w podziemiu... :wink: :lol:

Aja sobie teraz klikam na forum a tu nagle.....mąż mi przynosi małą kolacyjkę pod nosek :o ...oj... chyba coś chcę... :roll: :lol:

Hmmmm ciekawe czego chce :lol:...ale coś mi się wydaje,że Gosia już zakończy klikanie na dzisiaj :lol::oops::lol:

A ta pogoda na zewnątrz to zaczyna mnie trochę straszyć,bo pierwszy raz odkąd tu jestem słyszę grzmoty i widzę błyskawice :o:o:o a ciemno.....jak nie powiem gdzie.....:lol::roll: Oj Gosia,chyba rzeczywiście od Was to przyszło :wink:

A u mnie ciemno wszędzie... Jacek i Placek ukradli księżyc :lol:

Za okienkiem uffffffffffff nie leje... a u WAS w Irlandii to norma deszcze... :wink:

Chociaż i tutaj zaczyna być 2-ga Irlandia co do pogody :wink:

Oby jutro nie lało... bo .... bo się wkurzę :D

Norma nie norma,ale po takim wyjątkowo pięknym lecie ciężko wrócić do normalności,czyli do obecności wiecznego deszczu :o:roll: ale nie powiem,w porównaniu z dwoma zeszłymi latami,to to było prawie takie jak w Polsce :D mówię było,bo tu chyba już po lecie :o

Hmmmm ciekawe czego chce :lol:...ale coś mi się wydaje,że Gosia już zakończy klikanie na dzisiaj :lol::oops::lol:

nie tak prędkoooo :o ...jak więcej poczeka to będzie bardziej spragniony :roll:

A ta pogoda na zewnątrz to zaczyna mnie trochę straszyć,bo pierwszy raz odkąd tu jestem słyszę grzmoty i widzę błyskawice :o:o:o a ciemno.....jak nie powiem gdzie.....:lol::roll: Oj Gosia,chyba rzeczywiście od Was to przyszło :wink:

zgodze sie z tym ze w tym roku po raz pierwszy od 5 lat słyszałam parę burzzzzz :o a powiem ze sie boje ich jak cholerciaaaa :-?

nie tak prędkoooo :o ...jak więcej poczeka to będzie bardziej spragniony :roll:

Hmmmm czyli stosujesz zasadę kury uciekającej przed kogutem - jeszcze zrobię ze 2 okrążenia,żeby nie pomyślał,że jestem łatwa hihihihi :lol::lol::wink: i że łatwo mu przyjdzie :lol:

A oto jaki teraz jest widoczek za moim oknem :o no nic ne rozumiem co to się dzieje :o:o:roll:

http://4shared.com/download/121559082/e43e02f7/RIMG0350.JPG