margay 28.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dzięki dziewczyny, jesteście niezawodne Też skłaniałam się najbardziej do plastikowych Galeco I tak chyba zostanie - już moja w tym głowa papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ja nie mam zielonego pomysłu nawet na pokoje-kolory... często zmienia mi się opcja... Wiem, że lubie kolory ztonowane, spokojne barwy..ale nie mdłe... Zbyt żywe... hmmmmmmmm... w słonecznym pokoju ok. Ale w sypialni... hmm... Ja też jeszcze nie wiem,jakie kolory w sypialni będziemy mieć - wiem,że jedna będzie taka,jak u Małgosi pokój kolejkowy Salon będzie na pewno z pomarańczem,ale pewne elementy ścian i kominka tylko - nie całość a resztę to nie wiem jeszcze,bo nie przeglądałam palet barw. Widzę, że teraz jest moda na jedna brązową ścianę w pokoju -przeważnie w sypialni i kwiatka z szablonu na niej... Też to zauważyłam Bez obrazu ani jednego nie wyobrażam sobie mojego domu... Nio bez obrazów,czy jakichś "galerii" zdjęć też sobie nie wyobrażam.... Takie gołe ściany jakby,a z obrazami/zdjęciami to tak przytulnie i nastrojowo jest i tak rodzinnie......Tutaj w wielu domach mają zdjęcia całej rodziny,dzieci wszędzie. U jednej Pani widziałam piękne ramki ze zdjęciami czarno białymi powiezone na ścianie w salonie, w przedpokoju itp. ....super to wygląda! Muszę przyznać, że te tapety teraz są niektóre THE BEST, mówię Wam, jak pooglądam niektórych dzienniki, bądż jakieś salony na necie itp. to mam mętlik w głowie i czasami zdaję też sobie sprawę, że mnie na niektóre bajery poprostu nie stać... np. lodówka za 25 tys. zł. O Boshe,a gdzież to widziałaś taką lodówkę w życiu nie dałabym tyle kasy za lodówkę ostatnio Mąż mi pokazał lodówkę z wbudowaną kamerką i telewizorem,ale myślimy,że to jest niepraktyczne,bo po co telewizor,który może być ustawiony tylko w jedną stronę? ani go obrócić ani nic Jednak narzie wybieram wiązary - to łatwiejsze do wyboru ahahaaaaaaaaa Hihihi no to łatwiejsze,bo kolor nieważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 00:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Pomożecie....???? Dziewczyny napiszcie jakie macie rynny, czy plastikowe czy metalowe???? My mamy plastikowe rynny chyba galeco a co do wyboru to musicie sami zdecydować co chcecie mieć ale pomogłam co ? My właśnie wiem, że tez jak już to będą to rynny plastikowe czyli PCV Obecnie zrobiono nam wycene blachodachówki z rynnami... ale jeszcze zobaczymy jak to z nimi będzie... Czy starczy funduszy teraz. My też się zastanawialiśmy nad PCV,ale jednak zakupiliśmy rynny stalowe ocynkowane firmy raiko kolor brąz.... Mąż w większości się tym zajmował,bo to on najwięcej czytał o tym w Internecie. Przede wszystkim trwałość zadecydowała o naszym wyborze. Rynny wybraliśmy razem - i to osobiście co w naszym przypadku niespotykane większość rzeczy wybieraliśmy przez Internet,bez oglądania "na żywo". Tylko rynny i bramę garażową jak na razie widzieliśmy zanim kupiliśmy ... Wiadomo,że wszystko od Was zależy Gosia,najlepiej poczytajcie na ten temat w Internecie - na FM na pewno jest wiele takich wątków Wiadomo,że jest też różnica w cenie ale w jakości też jest różnica.... Dobra,to mykam spać,bo już 2 dochodzi dobrze,że jutro wolne mam DObrej nocki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dziś już się nie powstrzymałam i kupiłam 2 "pierdółeczki" do domku ciekawe,kiedy je tam położę pewnie trochę czasu upłynie Kupiłam to dlatego,że 1 opakowanie kosztowało AŻ 50 centów!!! jeszcze takiego taniego to nie widziałam i jakżesz można było tego nie kupić Oto moje ozdobne mydełka do przyszłej łazienki Piękne różyczki http://4shared.com/download/121528627/60aad935/mydeka.jpg :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Kupiłam to dlatego,że 1 opakowanie kosztowało AŻ 50 centów!!! Śliczne te mydełeczka od czegoś trzeba zacząć a te mydełka to dobry początek Agdzie taką promocje upolowałaś ? ja dziś tez byłam na wyprzedaży niby wszystko takie tanie bo 75 % off a za to nadrobiłam rzeczami ale te kobity potrzebujące są niby wszystko miałam a tyle tego nakupowałam ze szok, a teraz połowe chowam przed mężem i bede mu dawkować zeby nie doznał jakiegoś mocnego szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Agdzie taką promocje upolowałaś ? Wiesz Gosiu,ja to lubię chodzić po tych charytatywnych sklepach,bo zawsze coś można upatrzeć. A tych mydełek to cały koszyk mieli pewnie dostali od jakiegoś innego sklepu,więc nawet 50 centów to dla nich coś,bo jak sprzedadzą je wszystkie,to się uzbiera na dzieci ja dziś tez byłam na wyprzedaży niby wszystko takie tanie bo 75 % off a za to nadrobiłam rzeczami ale te kobity potrzebujące są niby wszystko miałam a tyle tego nakupowałam ze szok, a teraz połowe chowam przed mężem i bede mu dawkować zeby nie doznał jakiegoś mocnego szoku :lol: nio tak to jest - jak się wpadnie na wyprzedaż,to można nakupić ciuchów na miesiąc muszę iść niedługo do Penneysa,co by mi wieszaków dali,bo nie mam na czym wieszać dobrze,że za darmo dają :lol: a bielizna jaka tania teraz to w ogóle mają takie wyprzedaże,że hoho szkoda,że bliżej nie mieszkasz,bo razem jakieś wypady byśmy robiły nasi mężowie to zabroniliby nam się spotykać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 szkoda,że bliżej nie mieszkasz,bo razem jakieś wypady byśmy robiły nasi mężowie to zabroniliby nam się spotykać :lol: ... oj...nie wiem czy by coś zostało na wykańczanie domków niebyło by co pokazać w galerii i dziewczyny by nas z koła wygnały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 szkoda,że bliżej nie mieszkasz,bo razem jakieś wypady byśmy robiły nasi mężowie to zabroniliby nam się spotykać :lol: ... oj...nie wiem czy by coś zostało na wykańczanie domków niebyło by co pokazać w galerii i dziewczyny by nas z koła wygnały Eeee tam u mnie 2 pokoje wolne stoją,to by się dziewczyny zaprosiło i razem byśmy na zakupy chodziły :lol: na pewno by nas nie wyrzuciły z kółka Gorzej by było jakby nam mężowie karty pozabierali :roll: skończyloby się zakupowanie Wiecie jak najlepiej mąż może dogryźć żonie? chyba chowając jej kartę bankową hihihihi A ostatnio na WP czytałam artykuł,że mąż podpalił żonę,bo się zdenerwował, że znowu była na zakupach i wydała dużo pieniędzy,których potrzebowali :o:o to się w głowie nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 A ostatnio na WP czytałam artykuł,że mąż podpalił żonę,bo się zdenerwował, że znowu była na zakupach i wydała dużo pieniędzy,których potrzebowali :o:o to się w głowie nie mieści Ojejkuuuu..... musimy uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Łooooo matko - myślę se,co się tak ciemno zrobiło w pokoju.....odsuwam roletę,a tu taaaaaaaka ciemna chmura......:o:o:o i leje już nie wiem jak.......:o:-? Ale w sumie to mi tam wszystko jedno,byle na budowach była ładna pogoda dadada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.07.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 szkoda,że bliżej nie mieszkasz,bo razem jakieś wypady byśmy robiły nasi mężowie to zabroniliby nam się spotykać :lol: ... oj...nie wiem czy by coś zostało na wykańczanie domków niebyło by co pokazać w galerii i dziewczyny by nas z koła wygnały Ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Oj ja tam chętnie oglądałabym WAsze ciuszki... poprostu byłyby fotki stringów itp. A pod spodem napis.... A oto 4 bluzeczki z wyprzedaży- zamiast umywalki -ale co tam... Potem wpis... CZY JESTEM ZAKUPOHOLICZKĄ? Bo mąż zabrał mi kartę bankomatową.... ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... Kochaniutkie każda z nas lubi fatałaszki i pierdułki... Ja do tej pory mam z Irlandii 2 kubki kupione po 2 euro... i to pijemy w nich kawusię Hmm a wczesniej najbardziej lubiałam w filiżaneczce... Fakt jest faktem Kochane....że takich wyprzedaży tutaj nie ma, jak za granicą... A nie wspomnę o fajnych ciuszkach czasami, że wiesz, że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Łooooo matko - myślę se,co się tak ciemno zrobiło w pokoju.....odsuwam roletę,a tu taaaaaaaka ciemna chmura......:o:o:o i leje już nie wiem jak.......:o:-? Ale w sumie to mi tam wszystko jedno,byle na budowach była ładna pogoda dadada :D u nas teraz akurat nie pada ale przed chwilką skończyło i poszło do Ciebie hi hi hi A racja z tym zeby nad naszymi budowami świeciło słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.07.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Łooooo matko - myślę se,co się tak ciemno zrobiło w pokoju.....odsuwam roletę,a tu taaaaaaaka ciemna chmura......:o:o:o i leje już nie wiem jak.......:o:-? Ale w sumie to mi tam wszystko jedno,byle na budowach była ładna pogoda dadada :D A u mnie ciemno wszędzie... Jacek i Placek ukradli księżyc Za okienkiem uffffffffffff nie leje... a u WAS w Irlandii to norma deszcze... Chociaż i tutaj zaczyna być 2-ga Irlandia co do pogody Oby jutro nie lało... bo .... bo się wkurzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Aja sobie teraz klikam na forum a tu nagle.....mąż mi przynosi małą kolacyjkę pod nosek ...oj... chyba coś chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 A ostatnio na WP czytałam artykuł,że mąż podpalił żonę,bo się zdenerwował, że znowu była na zakupach i wydała dużo pieniędzy,których potrzebowali :o:o to się w głowie nie mieści Ojejkuuuu..... musimy uważać Ahahaaaaaaaaaaaa... No jak się mam nie smiać, nie z tej kobiety, ale z Gosiiiiiiiiiiiiiii ahahaaa... A ten facet to jakiś ten teges musiał być... Aby nie denerowować Naszych nic tylko trzeba działać jak w podziemiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Aja sobie teraz klikam na forum a tu nagle.....mąż mi przynosi małą kolacyjkę pod nosek ...oj... chyba coś chcę... Nuuuuuuuuuuuuuu podejrzane Nic tylko kupił sobie buty... i teraz podchody robi... bo wydał ciut... Albooooooooo Albooooooooo Dobrze, że dzieci nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Aja sobie teraz klikam na forum a tu nagle.....mąż mi przynosi małą kolacyjkę pod nosek ...oj... chyba coś chcę... Hmmmm ciekawe czego chce ...ale coś mi się wydaje,że Gosia już zakończy klikanie na dzisiaj A ta pogoda na zewnątrz to zaczyna mnie trochę straszyć,bo pierwszy raz odkąd tu jestem słyszę grzmoty i widzę błyskawice :o:o a ciemno.....jak nie powiem gdzie..... Oj Gosia,chyba rzeczywiście od Was to przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Łooooo matko - myślę se,co się tak ciemno zrobiło w pokoju.....odsuwam roletę,a tu taaaaaaaka ciemna chmura......:o:o:o i leje już nie wiem jak.......:o:-? Ale w sumie to mi tam wszystko jedno,byle na budowach była ładna pogoda dadada :D A u mnie ciemno wszędzie... Jacek i Placek ukradli księżyc Za okienkiem uffffffffffff nie leje... a u WAS w Irlandii to norma deszcze... Chociaż i tutaj zaczyna być 2-ga Irlandia co do pogody Oby jutro nie lało... bo .... bo się wkurzę Norma nie norma,ale po takim wyjątkowo pięknym lecie ciężko wrócić do normalności,czyli do obecności wiecznego deszczu :roll: ale nie powiem,w porównaniu z dwoma zeszłymi latami,to to było prawie takie jak w Polsce mówię było,bo tu chyba już po lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Hmmmm ciekawe czego chce ...ale coś mi się wydaje,że Gosia już zakończy klikanie na dzisiaj nie tak prędkoooo ...jak więcej poczeka to będzie bardziej spragniony A ta pogoda na zewnątrz to zaczyna mnie trochę straszyć,bo pierwszy raz odkąd tu jestem słyszę grzmoty i widzę błyskawice :o:o a ciemno.....jak nie powiem gdzie..... Oj Gosia,chyba rzeczywiście od Was to przyszło zgodze sie z tym ze w tym roku po raz pierwszy od 5 lat słyszałam parę burzzzzz a powiem ze sie boje ich jak cholerciaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Hmmmm ciekawe czego chce ...ale coś mi się wydaje,że Gosia już zakończy klikanie na dzisiaj nie tak prędkoooo ...jak więcej poczeka to będzie bardziej spragniony Hmmmm czyli stosujesz zasadę kury uciekającej przed kogutem - jeszcze zrobię ze 2 okrążenia,żeby nie pomyślał,że jestem łatwa hihihihi :lol: i że łatwo mu przyjdzie A oto jaki teraz jest widoczek za moim oknem no nic ne rozumiem co to się dzieje :o:roll: http://4shared.com/download/121559082/e43e02f7/RIMG0350.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts