aniamar 18.09.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Już jest na czarnej liście. Niech inni wiedzą i uważają na tego typka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 19.09.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Izaaaa......widzę, że już szczytujecie hahaaaaaaa.....a głodnemu zawsze chleb na myśli taka spragniona po ciezkiej budowie, ale niemartw sie Gosiu teraz juz przerwa cię czeka więc sobie odbijeszzzzzzz :lol: No już prawie szczytowaliśmy :lol:.....ale mail z wyceną cegły,którą musimy dokupić podziałał na nas jak kubeł zimnej wody :o:o:-? Za samą cegłę razem z transportem musimy dopłacić prawie 7 tys. pln :o:o:( A ta suma spokojnie wystarczyłaby prawie na wylewki ......no cóż.....sami chcieliśmy mieć taką elewację i jest się czym zachwycać,ale kasy w cholerę na to poszło ....Mam nadzieję,że będzie ciepełko w domku,bo jak nie to się serio wkurzę :lol: Przepraszam dziewczyny,że znowu zawaliłam cały dzień i nie zaglądałam na forum ale trochę nas to zdołowało,że musimy tyle jeszcze dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 19.09.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Iza super to sobie wymyśliliście z tym klinkierem. Kolor dobrze dobrany do całej reszty. Dzięki :D:D A ten Wasz majster od dachu to chyba rzeczywiście nie ma jaj,bo porządny facet tak się nie zachowuje Przykro mi,że nasza ekipa od dachu nie da rady....w sumie masz rację,że wszyscy chcą kryć na zimę ....mam nadzieję,że znajdziecie kogoś porządnego 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 19.09.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 A dziś miałam wolne i najpierw wyleżałam się do południa :lol:....później Mąż poszedł do pracki,więc ja hop siup wskoczyłam w sportowe ciuszki i dawaj truchcikiem do centrum ....i na solarium pierwszy raz poszłam,bo trza kolorów troszkę nabrać przed wylotem do Polski .....tak się tu wybieliłam,że masakra ....nie sądze,żeby mnie jakoś przyciemniło to solarium,bo oni mają znacznie słabsze,niż w Polsce jest,ale zawsze to coś ..... Próbowałam kiedyś używać balsamu Dove Summer Glow,ale masakra .....nie dość,że po jakichś kilku dniach stosowania stałam się praktycznie pomarańczowa :o....to na dodatek zacieki mi się porobiły, a pościel to była taka brudna i śmierdząca,że nie mogłam spać :o:o:lol:....powiedziałam,że już nigdy w życiu czymś takim się nie posmaruję :lol: A jak wróciłam,to próbowałam się pakować.....ale nie mogę :o....nie wiem,co jest grane,ale nie wiem jak się zabrać do tego pakowania :lol:....pierwszy raz tak mam.....bo chyba jestem jakoś bardziej podekscytowana :o:o.......więc postanowiłam trochę posprzątać,bo już nie mogłam patrzeć na ten pokój,który wygląda jak pobojowisko :o:oops:....coś tam ogarnęłam :lol:.....nio i zasiadłam teraz przed laptopkiem z miętową herbatką Pewnie już wszystkie śpicie .....ostatnio kurka nie nadążam za Wami .....chodzę trochę nabuzowana - to pewnie przez ten wyjazd i w ogóle przez myśli związane z budową - na co teraz nam wystarczy,co następne robić itp. .....nio ale mam jeszcze prawie godzinkę do powrotu Męża,to posiedzę i poczytam Wasze dzienniczki,co by nadrobić zaległości :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.09.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 no widzisz to mówisz że się juz pakujesz do przeprowadzki ,a my wczoraj na fm dyskutowałyśmy o programie mam talent ,hihihiihih jak sobie przypomnę to sie smieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 no to....troche wyszło za tą cegłe niby tylko troche zabrakło a tu.....jeszcze tyle kasy trzeba wyłożyć i to jeszcze przed urlopem w praniu to zawsze jeszcze tyle tej kasy wiecej wychodzi ze szok wiem to rzeczywiscie ze czas juz sie zacząc pakowac do polski a niedawno jeszcze 3 miesiące do wyjazdu było czas leci jak oszalały bedziecie mieli co podziwiac po przyjezdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 no widzisz to mówisz że się juz pakujesz do przeprowadzki Ojjjj chciałabym,żeby to była przeprowadzka :o:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.09.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 to tylko w odwiedziny do domku jedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 no to....troche wyszło za tą cegłe niby tylko troche zabrakło a tu.....jeszcze tyle kasy trzeba wyłożyć i to jeszcze przed urlopem w praniu to zawsze jeszcze tyle tej kasy wiecej wychodzi ze szok wiem to No w sumie musimy jakieś 6 palet dokupić samej cegły bedziecie mieli co podziwiac po przyjezdzie :lol:.....szkoda tylko,że jeszcze wylewek nie będzie,bo trochę się elewacja przedłuży ....a myślelismy,że już pochodzimy sobie po "podłogach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 :lol:.....szkoda tylko,że jeszcze wylewek nie będzie,bo trochę się elewacja przedłuży ....a myślelismy,że już pochodzimy sobie po "podłogach" zawsze jest jakas obsuwaaaaaa nie chce nic iść gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Za chwilkę wrócę,bo mój się upomina,że na śniadanie czas zejść ::o:o:lol: u nas piękna pogoda się zapowiada - szkoda,że do pracki na południe idę .....lecę coś wszamać,bo już mi w brzuszku burczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 lecę coś wszamać,bo już mi w brzuszku burczy :lol: biegnij biegnij..... bo padniesz nam przed komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.09.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 lecę coś wszamać,bo już mi w brzuszku burczy :lol: biegnij biegnij..... bo padniesz nam przed komputerem to o tej porze dopiero sniadanko jesz ,ja juz dawno po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 to o tej porze dopiero sniadanko jesz ,ja juz dawno po Aja dzis niemiałam sniadanka tylko odrazu był obiadzik wiecie mój mąż buszuje w kuchni niema co narzekac bo jeszcze sie wzburzy i przestanie nam w niedziele gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a mój był na rybkach i przywiózł ino 4 rybki ,a ja sie nastawiłam na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a mój był na rybkach i przywiózł ino 4 rybki ,a ja sie nastawiłam na wiecej mój był w tamtym tyg. na makrelach i teraz mam ich pod dostatkiem troche wędzilismy a reszte na filety i w occie juz mi bokiem wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.09.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 to o tej porze dopiero sniadanko jesz ,ja juz dawno po Aja dzis niemiałam sniadanka tylko odrazu był obiadzik wiecie mój mąż buszuje w kuchni niema co narzekac bo jeszcze sie wzburzy i przestanie nam w niedziele gotować ale masz dobrze to rzeczywiście trza siedzieć cicho i chwalić wszystko co poda bo to dla ciebie ogromna wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ale masz dobrze to rzeczywiście trza siedzieć cicho i chwalić wszystko co poda bo to dla ciebie ogromna wygoda siedze cicho bo mój super gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ale masz dobrze to rzeczywiście trza siedzieć cicho i chwalić wszystko co poda bo to dla ciebie ogromna wygoda siedze cicho bo mój super gotuje Hmmmm co zrobić,żeby i mój zaczął gotować ? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.09.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 lecę coś wszamać,bo już mi w brzuszku burczy :lol: biegnij biegnij..... bo padniesz nam przed komputerem to o tej porze dopiero sniadanko jesz ,ja juz dawno po My tak zawsze tutaj taki jakiś rozregulowany tryb życia prowadzimy :o.....gorzej jak do Polski lecimy i u teściów,bądź u moich rodziców jesteśmy ....już nie ma takiego wylegiwania się,tylko wcześniej trzeba wstawać :o:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts