Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Celesta Rex

Recommended Posts

• Odpowiedzi 704
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Izaaaa......widzę, że już szczytujecie :D

hahaaaaaaa.....a głodnemu zawsze chleb na myśli :lol: :lol: :lol:

taka spragniona po ciezkiej budowie, ale niemartw sie Gosiu teraz juz przerwa cię czeka więc sobie odbijeszzzzzzz :wink:

:lol::lol::lol: No już prawie szczytowaliśmy :lol::lol:.....ale mail z wyceną cegły,którą musimy dokupić podziałał na nas jak kubeł zimnej wody :o:o:o:-? Za samą cegłę razem z transportem musimy dopłacić prawie 7 tys. pln :o:o:o:( A ta suma spokojnie wystarczyłaby prawie na wylewki :(:cry:......no cóż.....sami chcieliśmy mieć taką elewację i jest się czym zachwycać,ale kasy w cholerę na to poszło :roll:....Mam nadzieję,że będzie ciepełko w domku,bo jak nie to się serio wkurzę :lol::lol::wink:

Przepraszam dziewczyny,że znowu zawaliłam cały dzień i nie zaglądałam na forum :( ale trochę nas to zdołowało,że musimy tyle jeszcze dokupić :(

Iza super to sobie wymyśliliście z tym klinkierem.

Kolor dobrze dobrany do całej reszty. :D :D :D :D :D :D :D

Dzięki :D:D:D

A ten Wasz majster od dachu to chyba rzeczywiście nie ma jaj,bo porządny facet tak się nie zachowuje :evil: :evil: Przykro mi,że nasza ekipa od dachu nie da rady....w sumie masz rację,że wszyscy chcą kryć na zimę :roll:....mam nadzieję,że znajdziecie kogoś porządnego :) 3mam kciuki :)

A dziś miałam wolne i najpierw wyleżałam się do południa :lol::lol:....później Mąż poszedł do pracki,więc ja hop siup wskoczyłam w sportowe ciuszki i dawaj truchcikiem do centrum :lol:....i na solarium pierwszy raz poszłam,bo trza kolorów troszkę nabrać przed wylotem do Polski :wink:.....tak się tu wybieliłam,że masakra :o....nie sądze,żeby mnie jakoś przyciemniło to solarium,bo oni mają znacznie słabsze,niż w Polsce jest,ale zawsze to coś :D.....

Próbowałam kiedyś używać balsamu Dove Summer Glow,ale masakra :lol:.....nie dość,że po jakichś kilku dniach stosowania stałam się praktycznie pomarańczowa :o:o....to na dodatek zacieki mi się porobiły, a pościel to była taka brudna i śmierdząca,że nie mogłam spać :o:o:o:lol::lol:....powiedziałam,że już nigdy w życiu czymś takim się nie posmaruję :lol::lol:

A jak wróciłam,to próbowałam się pakować.....ale nie mogę :o:o....nie wiem,co jest grane,ale nie wiem jak się zabrać do tego pakowania :lol::lol::o....pierwszy raz tak mam.....bo chyba jestem jakoś bardziej podekscytowana :o:o:o.......więc postanowiłam trochę posprzątać,bo już nie mogłam patrzeć na ten pokój,który wygląda jak pobojowisko :o:o:oops:....coś tam ogarnęłam :lol::lol:.....nio i zasiadłam teraz przed laptopkiem z miętową herbatką :D Pewnie już wszystkie śpicie :roll:.....ostatnio kurka nie nadążam za Wami :roll:.....chodzę trochę nabuzowana - to pewnie przez ten wyjazd i w ogóle przez myśli związane z budową - na co teraz nam wystarczy,co następne robić itp. :roll:.....nio ale mam jeszcze prawie godzinkę do powrotu Męża,to posiedzę i poczytam Wasze dzienniczki,co by nadrobić zaległości :o:o:o

no to....troche wyszło za tą cegłe :o niby tylko troche zabrakło a tu.....jeszcze tyle kasy trzeba wyłożyć i to jeszcze przed urlopem :evil:

w praniu to zawsze jeszcze tyle tej kasy wiecej wychodzi ze szok :roll: wiem to 8)

rzeczywiscie ze czas juz sie zacząc pakowac do polski :wink: a niedawno jeszcze 3 miesiące do wyjazdu było :o czas leci jak oszalały :o

bedziecie mieli co podziwiac po przyjezdzie :o

no to....troche wyszło za tą cegłe :o niby tylko troche zabrakło a tu.....jeszcze tyle kasy trzeba wyłożyć i to jeszcze przed urlopem :evil:

w praniu to zawsze jeszcze tyle tej kasy wiecej wychodzi ze szok :roll: wiem to 8)

No w sumie musimy jakieś 6 palet dokupić samej cegły :roll:

bedziecie mieli co podziwiac po przyjezdzie :o

:lol::lol:.....szkoda tylko,że jeszcze wylewek nie będzie,bo trochę się elewacja przedłuży :roll:....a myślelismy,że już pochodzimy sobie po "podłogach" :lol:

to o tej porze dopiero sniadanko jesz :o ,ja juz dawno po :wink:

Aja dzis niemiałam sniadanka tylko odrazu był obiadzik :o wiecie mój mąż buszuje w kuchni :roll: niema co narzekac bo jeszcze sie wzburzy i przestanie nam w niedziele gotować :o :cry:

ale masz dobrze :o :D to rzeczywiście trza siedzieć cicho i chwalić wszystko co poda :lol: bo to dla ciebie ogromna wygoda :lol: :lol: :lol:

lecę coś wszamać,bo już mi w brzuszku burczy :o :lol::lol:

biegnij biegnij..... :wink: bo padniesz nam przed komputerem :roll:

to o tej porze dopiero sniadanko jesz :o ,ja juz dawno po :wink:

My tak zawsze tutaj :lol::o taki jakiś rozregulowany tryb życia prowadzimy :o:o.....gorzej jak do Polski lecimy i u teściów,bądź u moich rodziców jesteśmy :lol:....już nie ma takiego wylegiwania się,tylko wcześniej trzeba wstawać :o:o:lol: