taka_ja taki_on 21.09.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Nuuuuuuuuuuuuu proszę, proszę, jak wysoko juz chłopaki kładą klinkier A nie mówiłam (czyt. pisałam ), że charakter ma domek Iza wiele razy jest tak, że coś wypali niezaplanowanego... zwłaszcza jakieś wydatki... My mamy tez pecha ze sprzętem ostatnio tutaj: - piecyk na gaz ( musiałam grzać wodę), teraz pralka - juz niby prała i znowu coś jej odbiło Wczoraj przychodzi Misiek i mówi: - coś lodówka dobrze nie chłodzi... Najpierw myslałam, że żartuje, ale po chwili się już wku... Ale jednak chłodzi. Też ostatnio ją rozmrażałam i czyściłam, bo myslałam, że ta woda to przez długie nierozmrażanie, a tutaj kolejna cholercia zaczyna strajki. Misiek pozerkał do niej..i narazie ok... Nie wspomne o czujniku w czajniku bezp. i ucieszeniu się z zapasowego Tylko mniejszego No ale faktycznie wkurza to gdy dochodzą kolejne wydatki a człek i tak odkłada i liczy na to czy na tamto. Iza będzie wszystko dobrze Zobaczysz domek, to wszystko minie, a i wesele -gdy będziecie juz na sali, to kamien z serca... Bo napewno ciut nerwówki bedzie -bo to norma... Tylko aby w Kościele podczas przysięgi nie było tak, jak u kumpelki... Ksiądz mówi do jej męża: - Ja Wojciech - dobrze -ten odpowiada przez mikrofon na cały głos, bo zrozumiał, jak Wojciech Ale tylko Ci co blizej ołtarza byli, to się kapnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.09.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Izaaaaaaaaaaaaaaaaaa to spóźnione ale szczere GRATULUJĘ AWANSU NA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.09.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 i jak Izka,zaczęłaś pakowanie jak będziesz leciała samolotem to spójrz z lotu ptaka na mojego Skrzata i powiesz mi potem jak on się z góry prezentuje a co do cegły to niewesoło czasami tak jest ,w budowie nie ma rzeczy do końca pewnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.09.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzięki dziewczyny za gratulacje Iza wiele razy jest tak, że coś wypali niezaplanowanego... zwłaszcza jakieś wydatki... My mamy tez pecha ze sprzętem ostatnio tutaj: - piecyk na gaz ( musiałam grzać wodę), teraz pralka - juz niby prała i znowu coś jej odbiło Wczoraj przychodzi Misiek i mówi: - coś lodówka dobrze nie chłodzi... Najpierw myslałam, że żartuje, ale po chwili się już wku... Ale jednak chłodzi. Też ostatnio ją rozmrażałam i czyściłam, bo myslałam, że ta woda to przez długie nierozmrażanie, a tutaj kolejna cholercia zaczyna strajki. Misiek pozerkał do niej..i narazie ok... Nie wspomne o czujniku w czajniku bezp. i ucieszeniu się z zapasowego Tylko mniejszego No to faktycznie przerąbane Moi rodzice tak mieli - zepsuła się pralka,potem telewizor ....jak już jedno się zepsuje,to cały ciąg idzie :roll: No ale faktycznie wkurza to gdy dochodzą kolejne wydatki a człek i tak odkłada i liczy na to czy na tamto. Nio wczoraj dostalismy fakturkę za brakującą cegłę i zaprawę - wyszło prawie 10 tys. pln :o:cry: Tylko aby w Kościele podczas przysięgi nie było tak, jak u kumpelki... Ksiądz mówi do jej męża: - Ja Wojciech - dobrze -ten odpowiada przez mikrofon na cały głos, bo zrozumiał, jak Wojciech Ale tylko Ci co blizej ołtarza byli, to się kapnęli Hahahaha :lol: wiesz,w sumie to jak najbardziej chcielibyśmy mieć takie sytuacje śmieszne,bo jeszcze lepsza pamiątka jest :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.09.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 i jak Izka,zaczęłaś pakowanie Postanowiłam,że na razie w innym pokoju zgromadzę większość rzeczy,które chcę wziąć,a później je zapakuję - niedługo przed wylotem,zwłaszcza garniak Męża,żeby się nie pomiął :o jak będziesz leciała samolotem to spójrz z lotu ptaka na mojego Skrzata i powiesz mi potem jak on się z góry prezentuje Pewnie,że spojrzę ....może nawet nagram albo zdjęcia porobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.09.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A wczoraj to mi net siadł na chwilę i nic praktycznie nie napisałam Natomiast dziś rano to nie zdążyłam,bo wcześniej wychodziliśmy W Dublinie było tłoczno i głośno - nie sądzę,że mogłabym tam mieszkać zdecydowanie wolę tylko krótsze wypady A to ja w centrum handlowym http://4shared.com/download/134654750/50bd8e59/RIMG0363.JPG http://4shared.com/download/134654740/49a6bf18/RIMG0364.JPG Trochę rozrywki było,ale przyjechaliśmy jak zwykle po Dublinie - wyrąbani Ale zadowolona jestem,bo nareszcie będę miała jakiś dokument (paszport) na moje ślubne nazwisko ....już niedługo będzie 2 lata,a ja dalej podpisuję się panieńskim i nie mam zmienionych dokumentów :o:lol:.....ale ciężko będzie się przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.09.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Każdej kobiecie,w szczególności tym budującym należy się chwila "zapomnienia" ,w takim miejscu jak ceentrum handlowe,kosmetyczka,ja osobiscie polecam fryzjera Ps. Izka świetna bluzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Izuniu śliczności Ty nasze powiedz jakie to centrum ? hm hm....jakbym tam była wczesniej ale niemoge cosik skojarzyć starosc nie radosc ps. ślicznie wyglądasz młodziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.09.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A ja tam byłammmmmmmmmmmm Iza to zakupy udane... A Iza wygląda jak Julia..tylko romeo zdjęcie robi Jak mi brak właśnie takich sklepów -tam to są dopiero promocje Co ja dzisiaj mam..kolejny raz piszę odpowiedź..bo błąd ogólny mi wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.09.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Iza a Wy 01.10. wylatujecie do Polski? Jak fajnie Ciebie zobaczyć... będziesz z takich długich włosków miała super fryzurke na slubie... Nu młodziutko wygląda... i ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 23.09.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 powiedz jakie to centrum ? hm hm....jakbym tam była wczesniej ale niemoge cosik skojarzyć starosc nie radosc Gosiu to w Dublinie, centrum handlowe na Grafton Street ps. ślicznie wyglądasz młodziutko Hehehe Mąż mi mówi,że w końcu dostanie wpiernicz za zadawanie się z małolatą :lol: bo czasami tak fajnie wyglądamy - ja malutka i drobna a on taki wysoki (całe 30 cm wyższy ) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 23.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Hehehe Mąż mi mówi,że w końcu dostanie wpiernicz za zadawanie się z małolatą :lol: młódki są w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 23.09.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A Iza wygląda jak Julia..tylko romeo zdjęcie robi Romeo to caly czas moglby zdjecia Julii robic Jak mi brak właśnie takich sklepów -tam to są dopiero promocje No super to jest,ale czasami juz sie nie chce tego wszystkiego przegladac Co ja dzisiaj mam..kolejny raz piszę odpowiedź..bo błąd ogólny mi wyskakuje to samo mam i mnie to drazni jak cholercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 23.09.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 juz nie moge doslownie,na razie nic nie pisze,bo tylko sie wkurzam co wyprodukuje,to nie chce mi wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A ja wiem czemu się tak krzaczy... pewnie ktoś przyuważył, że za dużo na forum siedzimy i każe się "odzależnić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 23.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Iza, a Ty ile masz wiosenek tak naprawdę? bo wyglądasz na góra 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A ja wiem czemu się tak krzaczy... pewnie ktoś przyuważył, że za dużo na forum siedzimy i każe się "odzależnić" Też tak wczoraj pomyslałam, że ktos przyuwazył, że my tutaj zaraz zapiszemy te całe forum i cyk - trza babki ciut na dzisiaj zablokować -bo za duzo pierduł piszą ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Iza, a Ty ile masz wiosenek tak naprawdę? bo wyglądasz na góra 15 Iza ma 14 lat i prawie 12 miesięcy, za 2 dni będzie miała 15 -ście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wiecie co... Mi zawsze dawano mniej lat, ale nie zawsze mi to się podobało... Pamiętam jak z kolezankami bywało się czasami na dyscotekach No to jak myślicie, jak miałam 19 lat, to kto mnie prosił do tańca? Raz stała tak grupka chłopaków, ja rockowa dziewczyna stałam z boku, a kumpelki szalały na środku sali... Coś naradzali się a ja sobie myslę... kto tych młodziutkich wpuścił na salę? Ale kumpelki mi machały i wołały na środek... jakoś mi się niechciało... Nagle podchodzi jeden z tych młodzików i pyta: - zatańczysz? - tak niepewnie... Kiwnełam głową i poszłam... Akurat puścili wolny music... a jego wzieło na amory... Teksty, wiesz spodobałaś mi się itp. Oczywiście mało nie pęknę ale słucham dalej... w końcu on do mnie... - a do której klasy i szkoły chodzisz? Więc pytam jego... - a ty? - oj ja pierwszy pytałem... - zauwazyłam, że chłopak nabrał pewności... - słuchaj a ile myslisz że mam lat? - no 8 klasa... tak jak jaaaaaaaaa... - wiesz, ja mam ciut więcej lat... Zapadła cisza i chyba pomyslał, że go nabijam w butelkę, ale zapytał ile mam lat, odpowiedziałam. Więcej nie podszedł żaden z tej grupki...ahahahaaaaa... Teraz fajnie wyglądac na młodszą... ale kiedyś np. podobali mi się zawsze starsi a oni zapewne myśleli, ze mam mniej lat... Ne wspomnę, jak miałam 23 lata, Daria mała w wózku i kupowałam papierosy dla mamy, a pani zza lady tekst: - a lata ma?! - ma i się smiałam, ale pani uparcie chciała dowód, no to pokazałam. Kiedys też z tym alkoholem i papierosami tak było... Fajna miała minę, jak zobaczyła dowód i datę... a potem powiedziała -ojej ale pani młodziutko wygląda... No młodziutko, tylko też obciach, bo i ludzie nerwowo stoją w kolejce, mała w wózku... a najlepsze, jak z kumpelką -młodszą, poszłysmy do knajpki na piwko, a tam byli jej znajomi, dosiadłysmy się i okazało się, że to ludzie przeważnie w wieku 24-25 lat. Tak siedzę obok kumpelki i jej kolezanek (sympatycznych), w końcu mówię, że zaraz uciekam, bo córcia w domku itp. No i pytania a ile ma latek itp. Zauważyłam zaskoczenie obok mnie dziewczyny i nagle ona mówi do mnie: - sorry, że tak zapytam, ale ile ty miałaś lat jak urodziłaś córkę, że już tyle lat ma? Odpowiedziałam... a ona aż buzię otworzyła ahahaaaaaaaa, bo myślała, że ja w jej wieku, to jakoś wtedy wychodziło, że musiałabym miec 15-16 lat gdy urodziłabym córkę Wiesz... bo ja myslałam, że ty w naszym wieku itp. -ahahaaaaaaaaa Nu to dziewczynki -obysmy wyglądały jak najdłużej na o wiele młodsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 24.09.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dom zapowiada sie śliczny a elewacja jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts