margay 25.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ..bo ja kupiłam sobie dziś fajną bluzkę i dla męża koszulę a ten dziad powiedział że się mu nie podoba.... ty się lepiej tu przyznaj bez bicia na zakupach byłaś czy w delegacjiiii bo ja m.in w branży odzieżowej pracuję a po takiej harówce nagroda się należy a męzowi nic nie kupie więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.09.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ..bo ja kupiłam sobie dziś fajną bluzkę i dla męża koszulę a ten dziad powiedział że się mu nie podoba.... ty się lepiej tu przyznaj bez bicia na zakupach byłaś czy w delegacjiiii bo ja m.in w branży odzieżowej pracuję a po takiej harówce nagroda się należy a męzowi nic nie kupie więcej.... No to git pracka :D:P:P... A mężowi to taką karę bym zrobiła,że kupowałabym specjalnie tylko dla siebie,to by się opamiętał :lol:..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Iza to mnie zszokowałaś historią z tą kolezanką, co ich tak okradli... O matkoooooooooooooooooo... Patrz jaka jeszcze znieczulica... Wiesz nas kiedys okradli... jeszcze byłam w szkole, a wyjechalismy dosłownie na 1 dobę do babci -rano wyjazd autobusem na drugi dzień w niedzielę powrót... to ktos musiał nas nieźle obserwować, bo nawet patelnia po jajecznicy stał w pokoju dużym na stole. ukradli ciut sprzętu -dobrze, że TV miał 29 cali -wtedy był to jeden z większych telewizorów. Wszystko powywracane, policja itp. Ale najgorsze w tym wszystkim było to, że dośc, że łaził taki złodziej, to pety wszędzie rzucał -dobrze, że w ubraniach się nie zapaliło... ale mało tego, to gasił na podłodze -dziury powypwlane w fotelu -bo sobie zagaszał o oparcie foteli i np. wersalki... Porobił zniszczenia... Ba nawet od tapczano-półki odkręcił te płyty, a jak juz mu kręcić się niechciało ostatniej śruby, to wyrwał... No kto by pomyślał aby trzymać np. kasę pomiędzy tapczanikiem a tymi płytami.... Niestety nie znaleziono sprawcy... Do piwnicy to 3-y razy się nam włamywali i innym sąsiadom, do czasu do kiedy wszyscy mieli klucz od piwnicy i drzwi były zamykane... -te główne. no i tutaj akurat znaleźli 2 razy co włamał się... i wezwano na komisariat moja mamę aby rozpoznała swoje weki i zabrała -to się rozesmiała moja mama... i powiedziała, że niechce. Ale wiecie co... ta znieczulica mnie przeraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.09.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 No właśnie ten brak reakcji jest najgorszy..... Nie na darmo mówią,że jak ktoś zostanie napadnięty,to żeby nie krzyczał RATUNKU,POMOCY,bo nikt mu nie pomoże....tylko żeby krzyczał PALI SIĘ!!! to ktoś zadzwoni po straż chociaż..... smutne,ale prawdziwe..... Ale najgorsze w okradaniu domów też jest to,że oni tak po prostu nie kradną ze środka tylko tego co im trzeba,ale na dodatek niszczą to,czego zabrać nie mogą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ale najgorsze w okradaniu domów też jest to,że oni tak po prostu nie kradną ze środka tylko tego co im trzeba,ale na dodatek niszczą to,czego zabrać nie mogą.... ohhhhh niemogę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 a w TV oglądałam -wczoraj czy przedwczoraj, jak chłopaki szarpali dziewczynę i ta broniła się, zareagował na to mężczyzna, który stanał w jej obronie i jeden z nich wbił mu nóż... Mężczyzna zmarł, młoda kobieta została z 3 dziećmi... a nieraz ludzie z osiedla skarzyli się na nich i fajnie na końcu podsumowano, sędzia jednak zastosował inny paragraf, sprawcy grozi 10-15 lat więzienia... Ręce mi opadły, bo taki potem odbębni połowę kary i wyjdzie... np. dostanie 8 lat. to za 4-y lata będzie znowu sobie spacerował i grom wie co wyczyniał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Iza to dobrze, że wracasz do zdrówka... jeszcze tydzien praktycznie i do boju Polska ooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.09.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Współczuję Wam z tymi kradzieżami normalnie szok! My to chyba mamy szczęście. Jak stawiał się nasz domek i moi rodzice przyjechali kiedyś sami (my dojechaliśmy parę minut po nich) to sąsiedzi w oknach stali i patrzyli kto obcy się kręci po budowie jak przyjechaliśmy to się schowali Jak mieliśmy stan surowy otwarty - okna i drzwi pozbijane płytami osb wybrałam się z Marcinem na działkę, było już ciemno. Mówię mu, chodź połazimy po domu - z latarką. Marcin wyjął płytę, pochodziliśmy. No i na "do widzenia" Marcin wziął kamulca i zaczął spowrotem tą płytę przybijać... a tu wychodzi sąsiad (taki młody), idzie w naszą stronę i krzyczy: - kto się tu kręci? - ale o co chodzi? - pyta Marcin - kto tam? - pyta koleś - Właściciel - powiedział Marcin - A, to dobrze, bo myślałem, że ktoś obcy... W ogóle u nas stoi na działce paleta pustaków, do niedawna stały bloczki fundamentowe, Jacek trzyma u nas swoje sprzęty (np. rusztowania) dzieciaków zabawki są całe dnie i noce na dworzu i nikt nic nie kradnie, a działka nieogrodzona Jednak dobrze mieć dobre sąsiedztwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 a u nas NIBY ktos chodził ale wszystko było ok. Tez niestety działka nie ogrodzona... Chcemy na zimę zabezpieczyć płytami domek... Zeby jednak nikt tak się nie kręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 a w TV oglądałam -wczoraj czy przedwczoraj, jak chłopaki szarpali dziewczynę i ta broniła się, zareagował na to mężczyzna, który stanał w jej obronie i jeden z nich wbił mu nóż... Mężczyzna zmarł, młoda kobieta została z 3 dziećmi... a nieraz ludzie z osiedla skarzyli się na nich i fajnie na końcu podsumowano, sędzia jednak zastosował inny paragraf, sprawcy grozi 10-15 lat więzienia... Ręce mi opadły, bo taki potem odbębni połowę kary i wyjdzie... np. dostanie 8 lat. to za 4-y lata będzie znowu sobie spacerował i grom wie co wyczyniał... A w mojej miejscowości z 5 lat temu.....18 letni gówniarz zamordował swoją matkę poćwiartował na 800 kawałków ugotował w dwóch garach w rozpuszczalniku i zamurował w domu pod schodami te gary Złapali go, teraz siedzi ale......wychodzi za kilka miesięcy SZOK!!!! U nas w mieścinie juz panuje z tego tytułu psychoza.... Była już o tym "Uwaga" i i jeszcze jeden program tylko zapomniałam nazwę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 .18 letni gówniarz zamordował swoją matkę poćwiartował na 800 kawałków ugotował w dwóch garach w rozpuszczalniku i zamurował w domu pod schodami te gary jezusieńkuuuuuu normalnie dreszcze przechodzą po człowieku jak on tak mógł ja wam teraz współczuje no nie mogę.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Ja to go znałam tylko z widzenia więc mam nadzieję że nic do mnie nie ma Ale sąsiedzi i znajomi jego, szczególnie ci co mu za skórę zaszli to im współczuję oni się strasznie boją, jeszcze może 4 m-ce temu była na ten temat "Uwaga" o tym strachu jak on wyjdzie, to ludzie się bali nawet zamaskowani i ze zmienionym głosem wypowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 może 4 m-ce temu była na ten temat "Uwaga" o tym strachu jak on wyjdzie, to ludzie się bali nawet zamaskowani i ze zmienionym głosem wypowiadać wcale się im nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jak w horrorze ,u nas też psychoza ostatnio z powodu nozowników,jadnego złapali,ale drugi wciąż na wolności I strach po ciemaku wyjść z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Kurczeeeeeeeeee to się porobiło... w ogóle ja to napisze, że kiedys przecież taka modna nawet była -jazda na "okazję", mój tato jak jechał jeszcze wtedy "Żukiem" to pamiętam jak zabierał nieraz kogoś, kto pomachał. Ludzie nawet zostawili jakieś drobne i np. było na loda. A teraz autentycznie strach tak się zatrzymac i zabrać... Ja wiem, że np. taki program jak 997, on przedstawia rózne sprawy i ostrzega np. ludzi, ale napisze, że wiele razy gdy tak wracałam sama ze studiów po ciemku, to zaraz przypominały mi się te rózne historie... Pamiętam jak kiedys ogladałam horrory i sama przestałam je oglądać, bo ja jakaś za wrazliwa chyba jestem, potem w nocy to nawet drzwi otwierałam od pokoju jak szłam do WC a teraz przejdźmy do czegoś weselszego... Perłoweczka -gosia pisała, że ogląda Taniec z gwiazdami... Nu... Czas Honoru był jakoś o 21... Misiek oglądając film na reklamach pykał na taniec z gwiazdami... A ja patrze a tam jedna zaczyna tak tańczyć... ma ręce w górze i szybko zerwałam się z fotela -od kompa i mówie do niego: - misiek patrz, ja tez tak potrafię... a co - nu patrz.... Wziełam ręce do góry, ruszyłam z podniesiona głową... i............ jak nagle sie nie potknę... rękami sie az musiałam podeprzeć... az mi koszulkę nocną zamajtało na plaecy... akrobacje normalnie wykonałam... A Misiek mówi: - taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wybij sobie zęby, albo złam coś sobie... -powaznie jak to on potrafi Ryczałam ze smiechu nie mogłam mu powiedzieć nic... Że kurcze to był wypadek... bo fotel mi dywan zawinął, a ja jak podniosłam tą głowę i ręce to jak miałam zauważyć... Ryczę ze smiechu jak nienormalna, oparta o łózko na którym Misiek lezy a on wiecie co mi mówi? - miska weź ty lepiej usiądź na tym fotelu grzecznie to cewkę zaciśniesz, bo sie mi tu zlejesz... Ty lepiej tam pisz na FM i nie tańcz juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 A Iza nic tylko się tam pakuje i przepakowuje Mam nadzieję, że na budowie ok Nu i jak tam choróbsko zażegnane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Miśka Ty to masz istny dar rozweselania nawet najgorszego dnia człlowiekowi.Już Cię widzę z tą koszulą na głowie ,na ziemi Jesteś niezawodna, A Izka to ma chyba raise-feber przed podróżą,ciekawe czy spakowała się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Miśka to my czekalismy na ciebie na fm a ty sobie taniec urządzałaś i to jeszcze z akrobacjami no niezle to teraz wiadomo skąd te luzy na cewce i potem ni stąd ni z nikąd Miśka zlana przed kompem a gdzie fotka z występów tańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A Izunia gdzie pewnie śpi smacznie , wstanie o 12-tej zje sniadańko i przyjdzie do nas na chwilunie pakowanko pewnie juz pełną parąąąąąąąą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 witam z południa z kawką i z pączkami naczytałam się o kradzieżach pozabijałabym lub chociaż ręce poucinała u nas też ktoś chodzi po działce ale mam nadzieję, że lada moment się wprowadzimy i będziemy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts