Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Celesta Rex

Recommended Posts

• Odpowiedzi 704
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam z południa z kawką i z pączkami :)

naczytałam się o kradzieżach :evil: :evil: :evil: :evil: pozabijałabym :evil: :evil: :evil: :evil: lub chociaż ręce poucinała :evil: :evil: :evil: :evil:

u nas też ktoś chodzi po działce

ale mam nadzieję, że lada moment się wprowadzimy i będziemy na miejscu

Witaj anetina :) No z tymi kradzieżami to jest teraz :-?.....Dawniej za kradzież ręce ucinali i jestem za tym,żeby nadal tak było :evil: :lol: :evil: Mam nadzieję,że to nie złodziej u Was się kręci :-? Pozdrowionka :) I dzięki za pyszną kawkę i pączusie też....:D kurczę,przez te słodkości to jeszcze się nie zmieszczę w sukienkę na wesele szwagra i co to będzie :o:o:lol::lol:

Dziewczyny,znowu coś opóźniona,ale jestem!! :D:D

Wczoraj większość czasu to mnie w domu nie było :roll:....a jak wróciłam,to tak mnie wciągnęło pakowanie i przekładanie,że aż jakoś tak się zapomniałam :oops::lol::lol:.....nio ale bagaż główny już zapakowany :o.....i szczerze mówiąc to nie wiem,jak my się zabierzemy z tym wszystkim :o:o.....jeszcze tyle do spakowania - zwłaszcza elektronicznych rzeczy do podręcznych bagaży,że nie wiem,gdzie to się pomieści :o:o...

Ale tu strasznych rzeczy popisałyście :o.....masakra normalnie,że tacy ludzie chodzą po świecie....:o:(......

A Iza nic tylko się tam pakuje i przepakowuje :wink:

Mam nadzieję, że na budowie ok :wink:

Nu i jak tam choróbsko zażegnane?

Nooooo bagaż główny już gotowy i nie mam zamiaru nic przepakowywać,jedynie coś tam jeszcze dopcham :lol:....mam nadzieje,że nie przekroczył wagi :o:o....

Na budowie to nie bardzo jest ok,ale wkrótce napiszę co i jak,bo na razie to jeszcze się nie wyjaśniło :x ale gość od elewacji nas trochę wkurzył.....znowu...:x

A choróbsko już uciekło :lol::D....tylko trochę nosek zapchany jeszcze,ale to kwestia kilku dni :D:wink:

Miśka,ale się uśmiałam z Twojego tańca... :lol:.....miałabyś gwiazdy,jak byś się nie daj Boshe gdzieś rąbnęła....:o:o.....to by był taniec z gwiazdami...:o:o.....a Misiek to pewnie miał widoki hihihihihi :lol::lol:....

A Izunia gdzie :o

pewnie śpi smacznie , wstanie o 12-tej zje sniadańko i przyjdzie do nas na chwilunie :wink:

pakowanko pewnie juz pełną parąąąąąąąą 8)

Ja już o po 10 byłam na nogach :lol::lol: ...ale najpierw śniadanko dla Mężusia :D:D Później telefon do domu....który nas wkurzył niesamowicie,ale o tym trochę później :evil: :x

Teraz nadrabiam zaległości - zaraz skoczę do Waszych dzienników poczytać :lol::D

A później do pracki :roll: nie chce mi się,ale jak cza to cza...:roll::wink:

Miłego dzionka :D:D

Właśnie z tą wagą bagażu jest przekichane... ja jakoś miałam zawsze ok, ale kumpelka opowiadała, jak wyjmowała weki od mamy i zostawiła je w koszu :lol:

Na budowie to nie bardzo jest ok,ale wkrótce napiszę co i jak,bo na razie to jeszcze się nie wyjaśniło ale gość od elewacji nas trochę wkurzył.....znowu...

:o :o :o

To czekam... z niecierpliwością...

A taniec to taki był z towarzyskiego wyszedł Breakdance :lol: a to w końcu rodzaj tańca, wymagający dobrych predyspozycji fizycznych, kondycji oraz wysokiego poczucia rytmu... :lol: :lol: :lol:

Cichooooooooooooooo bo chichram :lol:

A taniec to taki był z towarzyskiego wyszedł Breakdance :lol: a to w końcu rodzaj tańca, wymagający dobrych predyspozycji fizycznych, kondycji oraz wysokiego poczucia rytmu... :lol: :lol: :lol:

No Miśka Ty to masz przecież i predyspozycje fizyczne i kondycję :lol: tyle się olatałaś po dachu,że ten breakdance to pestka dla Ciebie :lol::lol::lol:....na pewno wymiatasz :D:wink:.....może do Mam talent powinnaś iść :o:o....

A teraz napiszę co mnie tak bardzo wkurzyło....między innymi :-?

No więc wczoraj zadzwoniliśmy do domu i okazało się,że Pan od elewacji będzie przerwę robił,bo musi u kogoś fundamenty wylać...:o:o....no żesz kuźwa....:o :evil: ....Jutro już nie przychodzi i dopiero w przyszły czwartek przyjdzie :evil: :evil: A my już zamówiliśmy wylewki i nie będziemy tego przekładać,więc wylewki będą prawdopodobnie w przyszłą środę.....

Tylko,że wszystko nam się pomieszało przez to i jak przylecimy do Krakowa w poniedziałek,to Waldi zaraz będzie musiał jechać do domu,żeby posprzątać i wszystko przygotować pod wylewki.......

Ja muszę zostać,bo mam trochę do załatwienia i dopiero we wtorek wieczorem wyruszę :-?

A dziś wolne....i do fryzjera idę :o:o:o.....ciekawe co z tego wyjdzie :o:o:lol::lol: trochę relaxu nie zaszkodzi :wink::lol:

:evil: tak się zastanawiam....to chyba tylko w naszym kraju tak jest, że fachowcy maja terminy głęboko w DUPIE!!!! :evil: Ty powinnaś na końcu mu powiedzieć, że zapłacisz mu troszku później bo ci się przesunął termin wyjazdu do banku......

Misiek lezy a on wiecie co mi mówi?

- miska weź ty lepiej usiądź na tym fotelu grzecznie to cewkę zaciśniesz, bo sie mi tu zlejesz... Ty lepiej tam pisz na FM i nie tańcz juz...

http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_72.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_72.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_72.gif rozwaliłaś mnie na łopatki :lol: :lol: a raczej Misiek :lol: przez to forum to ja zaczynam jakieś luzy na cewce wyczuwać :o :o :o :lol: .....a jak się tu śmiałam przed chwilą z tego hasła to mój jakoś dziwnie się na mnie popatrzył znad książki :lol:

Witam :lol: i jak tam,zadowolona jesteś Iza z wizyty u fryzjera :roll: myślałam,że już będą fotki :cry:

a co do tego fachmana,to Margay ma rację,obetnij mu z zapłaty za opóźnienie,ja od czasu przeboju z tartakiem zawsze rezerwuję sobie w umowie,obcięcie wynagrodzenia w przypadku nie wywiązania się z terminu.

O słońko przebija się przez chmury na Kujawach :lol: :lol: :lol: ,schowało się :cry:

Hej dziewczyny :D

Zdjęć z nowym kolorkiem jeszcze nie mam :lol:.....tym razem już widać zmianę :o.....bo poprzednim razem jedna fryzjerka zrobiła mi - ja to tak nazwałam - "balejaż,którego nie wdać" :o:o:-?......tym razem już coś widać :D i już nawet się przyzwyczaiłam,ale dla mnie to i tak jest ogromna zmiana,bo rzedko coś z wlosami robię :roll:.......nałożyła mi kolor miodowy brąz i kilkanaście jasnych pasemek mam zrobionych....:)

Jeśli chodzi o budowę,to na razie nic ciekawego,zdjęć oczywiście jeszcze nie ma :roll:....

Teraz to będę tylko tak wpadać na chwilkę na FM i znikać,bo tyle załatwiania,sprzątanie,pranie,pakowanie....JUŻ NIE MOGĘ!!.....jeszcze w pracy małe problemy :-?

Jutro jadę do Dublina odebrać paszport,to przy okazji jakiś mały relaksik - zakupy :lol:.....tylko tym razem ROmeo nie może ze mną jechać....hmmmmm zaraz zaraz.....czyli bez niczego mogę poszaleć :o:lol::lol:....hihihihihi :wink::lol:.....ale wolałabym,żeby ze mną jechał,bo często jest tak,że on coś wypatrzy i ładnego znajdzie na mnie :o:D

Dobra,to lecę szybciutko przeglądnąć Wasze dzienniczki :D Mam nadzieję,że nie nastukałyście po 50 stron :o:o

Witam :wink:

Zajrzałam szybciutko i tutaj... zaraz mykam pod cieplutka kołderkę ( Miska posunę ciut) :wink:

Iza wyobrażam sobie jak ładnie muszą twoje włoski takie długie wyglądać z tym balejaż :wink: Ale i wyobrażam sobie tej nerwówki -tego pakowania itp.

Nu zdenerwowałam się PANEM od elewacji - dobre sobie... przerwy robi... Cyrk...

Ale Iza jeszcze 3 DNI - 3 dzioneczki i frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :wink:

Witam :D

To Iza już jutro leci....dobrze że zajrzałam....bo mogę życzyć szczęśliwego lotu :D

Wszystko spakowane, nowa fryzura, zakupy na pewno udane to można spokojnie lecieć do nowego domku podziwiać na żywo piękną elewację :D

Życzę udanego pobytu, pięknej pogody i daj znać czy wszystko OK

Paaaaaaaa