waldi8321 29.09.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dom zapowiada sie śliczny a elewacja jest super. Witaj niutek Dzięki za wizytę i za miłe słowa Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.09.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 witam z południa z kawką i z pączkami naczytałam się o kradzieżach pozabijałabym lub chociaż ręce poucinała u nas też ktoś chodzi po działce ale mam nadzieję, że lada moment się wprowadzimy i będziemy na miejscu Witaj anetina No z tymi kradzieżami to jest teraz .....Dawniej za kradzież ręce ucinali i jestem za tym,żeby nadal tak było Mam nadzieję,że to nie złodziej u Was się kręci Pozdrowionka I dzięki za pyszną kawkę i pączusie też.... kurczę,przez te słodkości to jeszcze się nie zmieszczę w sukienkę na wesele szwagra i co to będzie :o:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.09.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dziewczyny,znowu coś opóźniona,ale jestem!! :D Wczoraj większość czasu to mnie w domu nie było ....a jak wróciłam,to tak mnie wciągnęło pakowanie i przekładanie,że aż jakoś tak się zapomniałam :lol:.....nio ale bagaż główny już zapakowany .....i szczerze mówiąc to nie wiem,jak my się zabierzemy z tym wszystkim :o.....jeszcze tyle do spakowania - zwłaszcza elektronicznych rzeczy do podręcznych bagaży,że nie wiem,gdzie to się pomieści :o... Ale tu strasznych rzeczy popisałyście .....masakra normalnie,że tacy ludzie chodzą po świecie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.09.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A Iza nic tylko się tam pakuje i przepakowuje Mam nadzieję, że na budowie ok Nu i jak tam choróbsko zażegnane? Nooooo bagaż główny już gotowy i nie mam zamiaru nic przepakowywać,jedynie coś tam jeszcze dopcham ....mam nadzieje,że nie przekroczył wagi :o.... Na budowie to nie bardzo jest ok,ale wkrótce napiszę co i jak,bo na razie to jeszcze się nie wyjaśniło ale gość od elewacji nas trochę wkurzył.....znowu... A choróbsko już uciekło ....tylko trochę nosek zapchany jeszcze,ale to kwestia kilku dni :wink: Miśka,ale się uśmiałam z Twojego tańca... .....miałabyś gwiazdy,jak byś się nie daj Boshe gdzieś rąbnęła....:o.....to by był taniec z gwiazdami...:o.....a Misiek to pewnie miał widoki hihihihihi :lol:.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.09.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 A Izunia gdzie pewnie śpi smacznie , wstanie o 12-tej zje sniadańko i przyjdzie do nas na chwilunie pakowanko pewnie juz pełną parąąąąąąąą Ja już o po 10 byłam na nogach :lol: ...ale najpierw śniadanko dla Mężusia :D Później telefon do domu....który nas wkurzył niesamowicie,ale o tym trochę później Teraz nadrabiam zaległości - zaraz skoczę do Waszych dzienników poczytać A później do pracki nie chce mi się,ale jak cza to cza... Miłego dzionka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Właśnie z tą wagą bagażu jest przekichane... ja jakoś miałam zawsze ok, ale kumpelka opowiadała, jak wyjmowała weki od mamy i zostawiła je w koszu Na budowie to nie bardzo jest ok,ale wkrótce napiszę co i jak,bo na razie to jeszcze się nie wyjaśniło ale gość od elewacji nas trochę wkurzył.....znowu... To czekam... z niecierpliwością... A taniec to taki był z towarzyskiego wyszedł Breakdance a to w końcu rodzaj tańca, wymagający dobrych predyspozycji fizycznych, kondycji oraz wysokiego poczucia rytmu... Cichooooooooooooooo bo chichram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.09.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A taniec to taki był z towarzyskiego wyszedł Breakdance a to w końcu rodzaj tańca, wymagający dobrych predyspozycji fizycznych, kondycji oraz wysokiego poczucia rytmu... No Miśka Ty to masz przecież i predyspozycje fizyczne i kondycję tyle się olatałaś po dachu,że ten breakdance to pestka dla Ciebie :lol:....na pewno wymiatasz :wink:.....może do Mam talent powinnaś iść :o.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.09.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A teraz napiszę co mnie tak bardzo wkurzyło....między innymi No więc wczoraj zadzwoniliśmy do domu i okazało się,że Pan od elewacji będzie przerwę robił,bo musi u kogoś fundamenty wylać...:o....no żesz kuźwa.... ....Jutro już nie przychodzi i dopiero w przyszły czwartek przyjdzie A my już zamówiliśmy wylewki i nie będziemy tego przekładać,więc wylewki będą prawdopodobnie w przyszłą środę..... Tylko,że wszystko nam się pomieszało przez to i jak przylecimy do Krakowa w poniedziałek,to Waldi zaraz będzie musiał jechać do domu,żeby posprzątać i wszystko przygotować pod wylewki....... Ja muszę zostać,bo mam trochę do załatwienia i dopiero we wtorek wieczorem wyruszę A dziś wolne....i do fryzjera idę :o:o.....ciekawe co z tego wyjdzie :o:lol: trochę relaxu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 A dziś wolne....i do fryzjera idę :o:o.....ciekawe co z tego wyjdzie :o:lol: trochę relaxu nie zaszkodzi CZEKAMY NA FOTECZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 oj ładnie was urządził odnośnie elewacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ...Jutro już nie przychodzi i dopiero w przyszły czwartek przyjdzie OJOJJJJ coś tak czuje ze pan sie na wpierd...oleń....ko załapie od was po przyjezdzie bo dość sporo mu się nazbierało ostatnio leci w kulki jak cholercia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 tak się zastanawiam....to chyba tylko w naszym kraju tak jest, że fachowcy maja terminy głęboko w DUPIE!!!! Ty powinnaś na końcu mu powiedzieć, że zapłacisz mu troszku później bo ci się przesunął termin wyjazdu do banku...... Misiek lezy a on wiecie co mi mówi? - miska weź ty lepiej usiądź na tym fotelu grzecznie to cewkę zaciśniesz, bo sie mi tu zlejesz... Ty lepiej tam pisz na FM i nie tańcz juz... http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_72.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_72.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_72.gif rozwaliłaś mnie na łopatki a raczej Misiek przez to forum to ja zaczynam jakieś luzy na cewce wyczuwać .....a jak się tu śmiałam przed chwilą z tego hasła to mój jakoś dziwnie się na mnie popatrzył znad książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam i jak tam,zadowolona jesteś Iza z wizyty u fryzjera myślałam,że już będą fotki a co do tego fachmana,to Margay ma rację,obetnij mu z zapłaty za opóźnienie,ja od czasu przeboju z tartakiem zawsze rezerwuję sobie w umowie,obcięcie wynagrodzenia w przypadku nie wywiązania się z terminu. O słońko przebija się przez chmury na Kujawach ,schowało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no no....a gdzie foteczki z nową fryzrurką chyba nie jest tak zle chwal się chwal ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 02.10.2009 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Hej dziewczyny Zdjęć z nowym kolorkiem jeszcze nie mam .....tym razem już widać zmianę .....bo poprzednim razem jedna fryzjerka zrobiła mi - ja to tak nazwałam - "balejaż,którego nie wdać" :o:-?......tym razem już coś widać i już nawet się przyzwyczaiłam,ale dla mnie to i tak jest ogromna zmiana,bo rzedko coś z wlosami robię .......nałożyła mi kolor miodowy brąz i kilkanaście jasnych pasemek mam zrobionych.... Jeśli chodzi o budowę,to na razie nic ciekawego,zdjęć oczywiście jeszcze nie ma .... Teraz to będę tylko tak wpadać na chwilkę na FM i znikać,bo tyle załatwiania,sprzątanie,pranie,pakowanie....JUŻ NIE MOGĘ!!.....jeszcze w pracy małe problemy Jutro jadę do Dublina odebrać paszport,to przy okazji jakiś mały relaksik - zakupy .....tylko tym razem ROmeo nie może ze mną jechać....hmmmmm zaraz zaraz.....czyli bez niczego mogę poszaleć :lol:....hihihihihi .....ale wolałabym,żeby ze mną jechał,bo często jest tak,że on coś wypatrzy i ładnego znajdzie na mnie :D Dobra,to lecę szybciutko przeglądnąć Wasze dzienniczki Mam nadzieję,że nie nastukałyście po 50 stron :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witam Zajrzałam szybciutko i tutaj... zaraz mykam pod cieplutka kołderkę ( Miska posunę ciut) Iza wyobrażam sobie jak ładnie muszą twoje włoski takie długie wyglądać z tym balejaż Ale i wyobrażam sobie tej nerwówki -tego pakowania itp. Nu zdenerwowałam się PANEM od elewacji - dobre sobie... przerwy robi... Cyrk... Ale Iza jeszcze 3 DNI - 3 dzioneczki i frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No to zaczynamy małe odliczanko 3 ................. no to fruuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 2.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 04.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam To Iza już jutro leci....dobrze że zajrzałam....bo mogę życzyć szczęśliwego lotu Wszystko spakowane, nowa fryzura, zakupy na pewno udane to można spokojnie lecieć do nowego domku podziwiać na żywo piękną elewację Życzę udanego pobytu, pięknej pogody i daj znać czy wszystko OK Paaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts