Perłóweczka 04.10.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 no no kochana jutro wylot będziemy tęsknić mam nadzieje ze bedzie to szczesliwy czas spędzony w domku proszę nas choc raz odwiedzic kiedy wracasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Nu będziemy będziemy tęsknić Życzę Wam dobrej pogody podczas urlopu, dobrego -ba znakomitego załatwienia WASZYSTKICH spraw, dobrego lotu Nu i odwiedź NAS -o ile to możliwe będzie Właśnie a kiedy Wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ps. jak będziesz na weselisku to zakoś flaszkę weselną to po powrocie wypijemy na fm cichoooooooooo............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Iza pewnie już w Polsce ,ciekawe czy spojrzała z lotu ptaka na mój padołek http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif . No to moja droga,pięknej pogody i nie połam sobie nóg,gdy będziesz pędzić do domu,aby wszystko zobaczyć na własne oczy . Jak będziesz siedzieć w domku z kawką ,to pomyśl o nas,czekamy na najnowsze wieści,prosto z domu. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.10.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No to fruuuuuuuuuu.............. miłego spokojnego lotu miłych chwil spędzonych w domku szybko wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 05.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Przypominam o obiecanych odwiedzinach!! Czekamy na Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 06.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 jAK NAJBARDZIEJ kAMLOTKU, Z WARMII KAWAŁEK NA PODKARPACIE, ALE ZAPRASZAM RÓWNIEŻ WAS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.10.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 to może kiedyś przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A Izunia nawet pa pa nie powiedziała czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 07.10.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dziewczynki kochane,ale narobiłam nawet się nie pożegnałam z Wami Byliśmy tak zabiegani,że padałam z nóg,a przed wylotem to tylko 3 godzinki spałam .....trochę napięta sytuacja w pracy była i załatwiania dużo i jeszcze na dodatek w niedzielę przed wylotem po południu pracowaliśmy i myślałam,że ducha wyzionę - dopiero kolo połnocy w domu byliśmy ......no więc jeszcze musiałam się dpakować i o 4 wstawaliśmy,więc po prostu nie zdążyłam i tak mi przykro :cry:.....proszę o wybaczenie...... Dziekuję Wam wszystkim za ciepłe słowa dzięki Wam pewnie ani samolot się nie spóźnił,ani nie było żadnych innych problemów ....powiem nawet,że 25 minut wcześniej wylądowaliśmy :o.....później do domciu do moich rodziców,rozmowy ściskanie itp. .....załatwiań mnóstwo,bo moja siostrzenica ma urodzinki niedlugo,a moi rodzice 30 rocznicę ślubu i tata imieniny,a na dodatek jeszcze ślub szwagra :o:o:o..... Gosia,na pewno jakąś weselną da się przemycić :lol:......ojjjjj będzie picie :lol:..... Madziu,wyślę Ci maila wieczorem,to może jakoś się umówimy na przyszły tydzień :) Pozdrowionka i buziaczki :D Zaglądnę do Was wieczorkiem,bo teraz musimy iść odebrać stroje i do kosmetyczki zaglądnę ....co by sobie może jakieś paznokcie zrobić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dziewczynki kochane,ale narobiłam nawet się nie pożegnałam z Wami nic nieszkodzi ja Cię bardzo dobrze rozumie znam te godziny przed odlotem duzo latania, załatwiania i nerwówki wybaczamy Gosia,na pewno jakąś weselną da się przemycić :lol:......ojjjjj będzie picie :lol:..... mam nadzieje ps. fajnie ze wpadłaś do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 zapomiałam zapytac jak wrażenia po obejrzeniu domku i elewacjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 po tym oglądaniu domku i podziwianiu wszystkiego ,mowę jej odebrało lub po prostu jest w szoku kajie to wszystko piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 helloooooooo...... gdzie jesteś opowiadaj Izu Nasza żeby ułatwić nam życie to zapraszam do zaglądania i dodawania przepisów http://forum.muratordom.pl/post3716372.htm#3716372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 A wczoraj to mi net siadł na chwilę i nic praktycznie nie napisałam Natomiast dziś rano to nie zdążyłam,bo wcześniej wychodziliśmy W Dublinie było tłoczno i głośno - nie sądzę,że mogłabym tam mieszkać zdecydowanie wolę tylko krótsze wypady A to ja w centrum handlowym http://4shared.com/download/134654750/50bd8e59/RIMG0363.JPG http://4shared.com/download/134654740/49a6bf18/RIMG0364.JPG Trochę rozrywki było,ale przyjechaliśmy jak zwykle po Dublinie - wyrąbani Ale zadowolona jestem,bo nareszcie będę miała jakiś dokument (paszport) na moje ślubne nazwisko ....już niedługo będzie 2 lata,a ja dalej podpisuję się panieńskim i nie mam zmienionych dokumentów :o:lol:.....ale ciężko będzie się przestawić Mam zdjęcie w tym samym miejscu zrobione:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.10.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 helloooooooo...... gdzie jesteś opowiadaj Kochane,wróciłam wczoraj i nawet nie miałam sił zaglądnąć Nie wiem nawet od czego zacząć opowieści,a tylko 2 tygodnie mnie nie było .....ojjjj mam do nadrobienia duuuużo u Was,bo pewnie nieźle nastukałyście :o..... Niestety,jak byliśmy u moich teściów,to Internet szlag trafił niedługo po tym,jak ostatni post napisałam a nie było czasu na to,żeby gdzieś do kafejki jechać - wesele,załatwianie,sprzątanie domku..... Powiem szczerze,że jak przylecieliśmy do Polski i jechaliśmy z Krakowa tam,gdzie budujemy domek,to popłakałam się i myślałam,że już nigdy do Polski nie wrócimy .....ale później,jak zobaczyłam nasz domek i pobyliśmy z rodziną,to nie chcielismy wracać do Irlandii i w sumie to nie możemy się doczekać,kiedy znowu do Polski polecimy i wiemy,że na pewno wrócimy :D:D Na razie powiem tyle,że elewacja została zakończona,okna i drzwi osadzone i zapiankowane .....za elewację w sumie za ROBOCIZNĘ zapłaciliśmy 18 tys. i 80 złotych :o:o.....wyszło trochę więcej,niż myśleliśmy,bo nie wzięliśmy pod uwagę tego,że nasza Pani kierownik budowy zaleciła powiększenie powierzchni domu i jaskółek Wkrótce zamieszczę jakieś zdjęcia Wysprzątaliśmy sobie górę,dołu nie zdążyliśmy,bo Panowie od tynków strasznie nabrudzili przyjdą nam jeszcze tynkować koło okien i prawdopodobnie gładzie nam zrobią,więc powiemy im,żeby posprzątali chociaż te najgorsze górki tynków z podłóg :lol: Nie wiem,czemu nikt ich nie dopilnował,bo teraz każdy powinien po sobie posprzątać Dobra,na razie lecę poczytać,co tam u Was się działo trochę mi to pewnie zajmie :o Izu Nasza żeby ułatwić nam życie to zapraszam do zaglądania i dodawania przepisów http://forum.muratordom.pl/post3716372.htm#3716372 Muszę zerknąć co to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.10.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Mam zdjęcie w tym samym miejscu zrobione:-) Witaj aha26 Dzięki za wizytę Ty też w Irlandii mieszkasz?? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 WITAJ Skoro już wróciłaś,to odpocznij,ale nie każ za długo czekać i wklej jakieś zdjęcia,itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witaj Izaaaaaaaaaaaaaaaaa Nu jak wesela -to było takie przyjęcie, czy kolejne spore weselicho? Oczywiście czekam ja też na fotki Bardzo się cieszę, że już wróciłaś Aaaaaaaaaaaa i byliście na tej Ukrainie po suknie itp.? Jak tak, to było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts