Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Celesta Rex

Recommended Posts

• Odpowiedzi 704
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Iza pewnie już w Polsce :roll: ,ciekawe czy spojrzała z lotu ptaka na mój padołek http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif .

No to moja droga,pięknej pogody i nie połam sobie nóg,gdy będziesz pędzić do domu,aby wszystko zobaczyć na własne oczy :lol: . Jak będziesz siedzieć w domku z kawką ,to pomyśl o nas,czekamy na najnowsze wieści,prosto z domu. Trzymaj się :lol:

Dziewczynki kochane,ale narobiłam :( nawet się nie pożegnałam z Wami :( Byliśmy tak zabiegani,że padałam z nóg,a przed wylotem to tylko 3 godzinki spałam :(.....trochę napięta sytuacja w pracy była i załatwiania dużo i jeszcze na dodatek w niedzielę przed wylotem po południu pracowaliśmy i myślałam,że ducha wyzionę - dopiero kolo połnocy w domu byliśmy :(:roll:......no więc jeszcze musiałam się dpakować i o 4 wstawaliśmy,więc po prostu nie zdążyłam i tak mi przykro :cry::cry:.....proszę o wybaczenie......:(

Dziekuję Wam wszystkim za ciepłe słowa :) dzięki Wam pewnie ani samolot się nie spóźnił,ani nie było żadnych innych problemów :D....powiem nawet,że 25 minut wcześniej wylądowaliśmy :o:o.....później do domciu do moich rodziców,rozmowy ściskanie itp. :wink::D.....załatwiań mnóstwo,bo moja siostrzenica ma urodzinki niedlugo,a moi rodzice 30 rocznicę ślubu i tata imieniny,a na dodatek jeszcze ślub szwagra :o:o:o:o.....

Gosia,na pewno jakąś weselną da się przemycić :lol::lol::wink:......ojjjjj będzie picie :lol::lol::lol:.....

Madziu,wyślę Ci maila wieczorem,to może jakoś się umówimy na przyszły tydzień :D:)

Pozdrowionka i buziaczki :D:D

Zaglądnę do Was wieczorkiem,bo teraz musimy iść odebrać stroje i do kosmetyczki zaglądnę :lol:....co by sobie może jakieś paznokcie zrobić :lol::lol:

Dziewczynki kochane,ale narobiłam :( nawet się nie pożegnałam z Wami :(

nic nieszkodzi :wink: ja Cię bardzo dobrze rozumie :wink: znam te godziny przed odlotem :o duzo latania, załatwiania i nerwówki :o

wybaczamy :p

Gosia,na pewno jakąś weselną da się przemycić :lol::lol::wink:......ojjjjj będzie picie :lol::lol::lol:.....

mam nadzieje :lol:

ps. fajnie ze wpadłaś do nas :wink:

• 2 weeks później...
A wczoraj to mi net siadł na chwilę i nic praktycznie nie napisałam :-? Natomiast dziś rano to nie zdążyłam,bo wcześniej wychodziliśmy :oops:

W Dublinie było tłoczno i głośno - nie sądzę,że mogłabym tam mieszkać :roll: zdecydowanie wolę tylko krótsze wypady :wink: A to ja w centrum handlowym :lol::wink:

http://4shared.com/download/134654750/50bd8e59/RIMG0363.JPG

http://4shared.com/download/134654740/49a6bf18/RIMG0364.JPG

Trochę rozrywki było,ale przyjechaliśmy jak zwykle po Dublinie - wyrąbani :o Ale zadowolona jestem,bo nareszcie będę miała jakiś dokument (paszport) na moje ślubne nazwisko :lol:....już niedługo będzie 2 lata,a ja dalej podpisuję się panieńskim i nie mam zmienionych dokumentów :o:o:lol:.....ale ciężko będzie się przestawić :o

Mam zdjęcie w tym samym miejscu zrobione:-)

helloooooooo......

gdzie jesteś :o opowiadaj :p

Kochane,wróciłam wczoraj i nawet nie miałam sił zaglądnąć :( Nie wiem nawet od czego zacząć opowieści,a tylko 2 tygodnie mnie nie było :o.....ojjjj mam do nadrobienia duuuużo u Was,bo pewnie nieźle nastukałyście :o:o.....

Niestety,jak byliśmy u moich teściów,to Internet szlag trafił niedługo po tym,jak ostatni post napisałam :x :( a nie było czasu na to,żeby gdzieś do kafejki jechać - wesele,załatwianie,sprzątanie domku.....

Powiem szczerze,że jak przylecieliśmy do Polski i jechaliśmy z Krakowa tam,gdzie budujemy domek,to popłakałam się i myślałam,że już nigdy do Polski nie wrócimy :(.....ale później,jak zobaczyłam nasz domek :D i pobyliśmy z rodziną,to nie chcielismy wracać do Irlandii i w sumie to nie możemy się doczekać,kiedy znowu do Polski polecimy i wiemy,że na pewno wrócimy :D:D:D

Na razie powiem tyle,że elewacja została zakończona,okna i drzwi osadzone i zapiankowane :D.....za elewację w sumie za ROBOCIZNĘ zapłaciliśmy 18 tys. i 80 złotych :o:o:o.....wyszło trochę więcej,niż myśleliśmy,bo nie wzięliśmy pod uwagę tego,że nasza Pani kierownik budowy zaleciła powiększenie powierzchni domu i jaskółek :roll:

Wkrótce zamieszczę jakieś zdjęcia :D Wysprzątaliśmy sobie górę,dołu nie zdążyliśmy,bo Panowie od tynków strasznie nabrudzili :x przyjdą nam jeszcze tynkować koło okien i prawdopodobnie gładzie nam zrobią,więc powiemy im,żeby posprzątali chociaż te najgorsze górki tynków z podłóg :lol::lol: Nie wiem,czemu nikt ich nie dopilnował,bo teraz każdy powinien po sobie posprzątać :x

Dobra,na razie lecę poczytać,co tam u Was się działo :D trochę mi to pewnie zajmie :o:o

Izu Nasza żeby ułatwić nam życie to zapraszam do zaglądania i dodawania przepisów :wink:

http://forum.muratordom.pl/post3716372.htm#3716372

Muszę zerknąć co to takiego :D