Perłóweczka 04.11.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No ale nie będę taka leniwa i na specjalne życzenie zamieszczam zdjęcie z Halloween Party 2009 .... ale swietne landryneczki te zabawy są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 jak opowiem dziś Waldiemu,jak sie poświęciłam,żeby jego paczkę odebrać,to będzie mnie nosił na rekach :lol::wink: powinien dzis będziesz jego królową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 04.11.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No ale nie będę taka leniwa i na specjalne życzenie zamieszczam zdjęcie z Halloween Party 2009 .... ale swietne landryneczki te zabawy są super Hihihi teraz wyczekujemy Christmas Party i Sylwestra :o..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 aż się popłakałam ze smiechu jak czytałam hihi ,to bardzo ciekawie dziś spedziłas dzien hihihi , P.S jak Cie znależc na naszej klasie wpiszę Cie do znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 04.11.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Boshe!!! Ty dziewczyno uważaj na siebie!! Pewnie dupcie całą ubiłaś tym upadkiem dobrze,że tylko tyle... A króliczek super!!!! Też zaraz lecę na NK zobaczyc reszte. A,że Ty nie leniwa jestes to my wiemy A filmik z mamma mia ocywiscie na youtube mozesz wstawic to tez obejrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja czytałam się chichrałam Bo znając siebie to tez bym tak wybiegła... 2 dni temu z rana się pluskałam, było po 9-tej, Misiek pojechał pozałatwiać sprawy -wiedziałam że spokojnie z 1,5 godziny mam czasu, no nie tylko na te pluskanie, bo na FM musiałam zajrzeć. Weszłam do wanny, ledwo się namydliłam - domofon... Dzwoni i dzwoni... szybko ochlapałam się wodą ręcznik i patrzę a w wideofonie listonoszka... naciskam guzik i mówię: -już schodzę ale tam cisza, niewiem, czy słyszała... Biegnę w szlafroku na dół, jeszcze zawiązuję pasek mocno... Nu nie ma jej jak otiweram drzwi..Bogu dzięki tylko kilka metrów odeszła i wróciła -ale oczy tez zrobiła... Przeprosiłam ( a po gołej dupie mi wiatr powiał że hej ) - bo swojego zimowego długiego szlafroka jeścio nie wyjęłam, więc byłam w takim krótkim Podpis, podpis i myk na górę do domu... i ... do wanny... dopusciłam wody, ale jakoś ochota na taplanie mi przeszła, bo stwierdziłam, że przecież jak za godzinę Misiek wróci to pojedziemy na budowę... dlatego wyibrażam sobie Ciebie i chichram..mnie nikt nie widział, prócz listonoszki -ewentualnie z A4 -jak stali na czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 05.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 aż się popłakałam ze smiechu jak czytałam hihi ,to bardzo ciekawie dziś spedziłas dzien hihihi , P.S jak Cie znależc na naszej klasie wpiszę Cie do znajomych Dzięki za zaproszenie Widzę,że tyle samo wiosenek mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 05.11.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ja czytałam się chichrałam Bo znając siebie to tez bym tak wybiegła... 2 dni temu z rana się pluskałam, było po 9-tej, Misiek pojechał pozałatwiać sprawy -wiedziałam że spokojnie z 1,5 godziny mam czasu, no nie tylko na te pluskanie, bo na FM musiałam zajrzeć. Weszłam do wanny, ledwo się namydliłam - domofon... Dzwoni i dzwoni... szybko ochlapałam się wodą ręcznik i patrzę a w wideofonie listonoszka... naciskam guzik i mówię: -już schodzę ale tam cisza, niewiem, czy słyszała... Biegnę w szlafroku na dół, jeszcze zawiązuję pasek mocno... Nu nie ma jej jak otiweram drzwi..Bogu dzięki tylko kilka metrów odeszła i wróciła -ale oczy tez zrobiła... Przeprosiłam ( a po gołej dupie mi wiatr powiał że hej ) - bo swojego zimowego długiego szlafroka jeścio nie wyjęłam, więc byłam w takim krótkim Podpis, podpis i myk na górę do domu... i ... do wanny... dopusciłam wody, ale jakoś ochota na taplanie mi przeszła, bo stwierdziłam, że przecież jak za godzinę Misiek wróci to pojedziemy na budowę... dlatego wyibrażam sobie Ciebie i chichram..mnie nikt nie widział, prócz listonoszki -ewentualnie z A4 -jak stali na czerwonym Hihihi to dobrze,że listonoszka a nie listonosz był .....a na A4 pewnie aż się korek zrobił,bo się zagapili :lol: podejrzewam,że jakbym nie miała spodni od pidżamy,to też w samym szlafroku i trampkach bym wyleciała :lol:....ale bym sobie wtedy doooopcią poświeciła .....wszystkich chyba by oślepiło hihihihi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Iza ale się nasmiałam... no faktycznie byś poświeciła doopką Takie wariatki to tylko Polki - ahahaaaaaaaaaaa... może sobie pomysleli -nic tylko kolejna Polka -pewnie pijana jakas w tym szlafroku leży z tą paczką ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Nie wiem, ale ile razy czytam to się smieję ahahaaaaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a gdzie ta IZA???????????? Nic tylko czeka na listonosza w szlafroku - teraz to sobie pomyśli, że jakaś wabicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 18.11.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Kurczę,ale przestój się u mnie zrobił w sumie to na budowie nic ciekawego się nie dzieje ....jak na razie to zrobili szpachlowanie koło okien,za co wzięli ponad 2000 pln ..... O wylewkach to nawet nie mamy co marzyć już teraz i nie pytajcie dzieczyny kochane dlaczego,bo jestem zła z tego powodu i jeszcze napisałabym coś nieodpowiedniego na FM Żałuję jednego - że wcześniej nie zaczęliśmy sprzątania,jak byliśmy na wakacjach,bo wylewki byłyby już dawno zrobione Tak się zastanawiam tylko,czy styropian może leżeć tak długo,zanim wylewki będą zrobione? Bo ten zapakowany to chyba w porządku będzie,ale mam na myśli ten,co na podłodze jest jak podłogówka i przedpokoje .....a zapłaciliśmy za ten styropian niemało Echhh ale mnie to wszystko denerwuje i przeziębienie mnie męczy - antybiotyk zaczęłam zażywać,to może szybko przejdzie Idę zaglądnąć do Waszych dzienników,to mi się na pewno nastrój poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 to trzymaj sie zdrowiutko i kuruj sie ja zdrowa jestem ale reszta rodzinki mojej to juz nie bardzo wszyscy zakatarzeni po same uszy ,najgorsze jest to ze najmłodsza córcia to ostatnio jak sie tylko wykuruje i poczyje dobrze to chwila moment i znowu cos ja łapie juz mam dość nie wiem co w tym roku z tymi chorobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 21.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Hmmmm....to tez cisza widze,że wszystkich dotkneła jakaś niemoc w pisaniu mnie zresztą też...nie ukrywam.Ale nie ma się co dziwić.Wiekszość z was pewnie zabiegana na budowach,a część wykańcza domki,jak ktoś wybudował jak ja to pewnie na polku cos grzebie bo pogoda ostatnio łaskawa nawet także nie ma się co dziwić-zabiegani wszyscy a jeszcze jak dodac do tego choroby wszedzie panujac to juz naprawde nie ma sie co dziwci ze wszedzie pustki. no,ale mam nadz.,że niedługo się coś ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 O wylewkach to nawet nie mamy co marzyć już teraz i nie pytajcie dzieczyny kochane dlaczego,bo jestem zła z tego powodu i jeszcze napisałabym coś nieodpowiedniego na FM Żałuję jednego - że wcześniej nie zaczęliśmy sprzątania,jak byliśmy na wakacjach,bo wylewki byłyby już dawno zrobione Tak się zastanawiam tylko,czy styropian może leżeć tak długo,zanim wylewki będą zrobione? Bo ten zapakowany to chyba w porządku będzie,ale mam na myśli ten,co na podłodze jest jak podłogówka i przedpokoje .....a zapłaciliśmy za ten styropian niemało Głowa do góry Iza, będzie dobrze Nic nie dzieje się bez przyczyny, mnie tez łapie jakaś melancholia -a i nerw, że kurczę jest tak a chciało by się tak itp. Izuś wyobrażam sobie że jesteś zła -bo chcieliście te wylewki -ale nic się nie dzieje i nie stanie ze syropianem leżącym - w końcu to on nie wpuszcza wody itp. a WY macie i okna i dach i wsio ok Życzę zdrówka Izuś... tutaj istna wiosna -nawet dzisiaj mam drzwi balkonowe otwarte - kurczę ale cieplutko i słonko - ślę do WAS je i pomimo, że na budowie nic się nie dzieje -tak jak u nas ostatnio - to pisz, bo ja tęsknię za Tobą Chociaż wiem jak to weny brak Jakos teraz jest na odwrót -ja jestem a WAS zabrakło -ale fakt faktem ja zaczytałam się w poradach zyciowych i przepisach, albo ... wnętrza mnie pochłoneły... A czekaja na mnie książki i... nauka Pozdrawiam i na suwaku coraz mniej dzionków do tego Księdza -patrz pomysleć, że zaraz święta -aby tylko tutaj spadł śnieg -bo bez niego to tak nie tak A nie wspomnę o Nowym roku - jak szybko to zleci -zaraz grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.11.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hmmmm....to tez cisza widze,że wszystkich dotkneła jakaś niemoc w pisaniu Asiu,cisza cisza .....ale to nie tylko z braku weny,ale też przez pogodę .....teraz jest serio źle u nas to znaczy w Navan nie jest jeszcze aż tak źle,bo rzeka nie wylała.....jeszcze ,tylko wieje okropnie i pada pada pada i Internet bardzo wolno działa,to nawet się pisać za bardzo nie chce.... Współczuję osobom,którym pozalewało mieszkania i domy........np. w Galway..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.11.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Głowa do góry Iza, będzie dobrze Nic nie dzieje się bez przyczyny, mnie tez łapie jakaś melancholia -a i nerw, że kurczę jest tak a chciało by się tak itp. Izuś wyobrażam sobie że jesteś zła -bo chcieliście te wylewki -ale nic się nie dzieje i nie stanie ze syropianem leżącym - w końcu to on nie wpuszcza wody itp. a WY macie i okna i dach i wsio ok No już się uspokoiłam,bo Mąż też powiedział,że nic się nie stanie ze styropianem (oprócz tego,że niektóre kawałki poniszczyły się od ciągłego chodzenia) Życzę zdrówka Izuś... Dzięki wielkie w sumie już jest dużo lepiej,ale bez antybiotyku się nie obeszło :roll:..... tutaj istna wiosna -nawet dzisiaj mam drzwi balkonowe otwarte - kurczę ale cieplutko i słonko - ślę do WAS je i pomimo, że na budowie nic się nie dzieje -tak jak u nas ostatnio - to pisz, bo ja tęsknię za Tobą Chociaż wiem jak to weny brak :D:D od razu mi się humorek poprawił :D Pozdrawiam i na suwaku coraz mniej dzionków do tego Księdza -patrz pomysleć, że zaraz święta -aby tylko tutaj spadł śnieg -bo bez niego to tak nie tak A nie wspomnę o Nowym roku - jak szybko to zleci -zaraz grudzień Misia,tutaj to nawet ze śniegiem nie są te same Święta,co w domciu .....ale już przywykliśmy,chociaż tęskno jest do domu i chciałoby się wreszcie usiąść przy stole z całą rodziną .....to będą już czwarte Święta........dobrze,że Mężusia kochanego mam tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.11.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Izka,a co to za zdołowany nastrój .Będzie dobrze,musi być dobrze Wszędzie oprócz chyba Perłóweczki jest zastój na budowach,ale jeszcze trochę i znowu się zacznie . Mi osobiście brakuje tej adrenaliny budowlanej . pozdrawiam serdecznie z wiosennych Kujaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.11.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A ja chciałabym pozdrowić tez wiosennie -tylko dzisiaj już nie jest tak pieknie, wiosennie Zastanawiam się, czy to nie wina tego faceta -geodety co mi pod domem chodzi i lata z tym lusterkiem na kiju w pobliżu Bo dopóty go nie było, to było tylko pochmurnie:roll: Rów se chłop mierzy... tj. nie swój -ojej co ja wypisuję -ten melioracyjny Nic tylko ściągnał ten deszcz - miałam napisać, że za to chętnie strzeliłabym mu w czapkę czarną z procy, ale nawet przystojny O ja tu gadu gadu a on gdzie się podział? A) wpadł do rowu i płynie do Uszwicy B) poszedł sobie... bo pada... C) lustrko szlag trafił Za bardzo by se nie popływał w tym rowie Bo wody brak, a i w rurę pod przejazdem by się nie zmieścił. Jest jest!!!! Polazł na druga stronę..a on może na tym kiju przez te lusterko na mnie patrzy Eeeeeee odpada -bo przy sprzęcie na trzech nogach rozstawionym stoi po drugiej stronie kobitka Pilnuje go Ula la... ale się usmiechnął... Posikam się... odwołuję wsio - ładny to może i jest ale Pan nie ma za dużo zębów -albo jadł coś z makiem i z daleka tak wygląda... ahahahaaaaaaaaa... Trójki napewno nie ma A ktoś mi pisał o trójce ahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Dobra zasłaniam zasłonę Pan niech sobie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witaj Iza Czy dostałaś moja wiadomość na priv, bo jessi też prosiła mnie o namiary i nie dostała wiadomości A jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 24.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 super postępy, elewacja 1. klasa. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts