Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Celesta Rex

Recommended Posts

• Odpowiedzi 704
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mi bardzo podoba się kolor bramy garażowej.My sprowadzalismy ze stanów,ale teraz żałuję.Tam mają okropne kolory i wybór marny jest wogóle.No,lae wyszła taniej i już jest.W sumie, to nie zwraca się na nią teraz tak uwagi[/b]

To aż tak bardzo taniej jest w Stanach za bramy garażowe? A czym sprowadzaliście? Kontenerem?

Widzę,że ostro popijacie?? :wink: :o mi po tych dwóch,to by już nogi zmiękły,że ho ho!!! :lol:

A dziś mają wpaś znajomi na grilla, więc pewnie tez jakiś drin będzie :wink:

Co do bramy,to żeby nie skłamać,to powiem,że zapytam mężą...nie pamiętam...A wysyłka,to chyba się nadaje normalnie,a jak oni wyslą,to juz ich sprawa chyba.Ja nie wiem,bo to mąż kupował i wysyłał jak był w Stanach.Zapytam :D

Nio tak zalane,że wczoraj już nie miałam sił,żeby coś napisać :lol: :lol: :D

Ale jak zwykle coś musiało się stać :-? Czytaliśmy wiadomości na necie i okazało się,że w okolicy,gdzie będziemy mieszkać,ogłoszono alarm. Powodzie!! :( Cały czas leje :( Echhgdybym mogła,to wzięłabym ten deszcz tutaj,a do Polski wysłała dobrą pogodę....

I oczywiście na dodatek ten łikend i następny do pracy :evil: Oczywiście irole mają wolne,a my musimy zapier....niczać :-? Dobrze,że mogę sobie tu trochę ponarzekać :roll:

Hej! :D

I fajnie,bo widzę,że w sumie nie wiele jest między nami różnicy w wiosenkach :wink:

[/b]

między nami też :wink: :lol: :lol: :lol:

Witam :) No widzę,że wiele prawie rówieśniczek tutaj jest :D I nie tylko to nas łączy,bo..... mamy JEDEN CEL!! :D:D:D

niezła chatka się zapowiada :wink: , dobrze przeczytałam, że będziecie mieć elewację z klinkieru? :roll:

Nio taki sobie cel założyliśmy - już w sierpniu powinno być gotowe :D W sumie dobrze,że teraz gościu nie zaczął,bo deszcze są,a do prac z klinkierem musi być sucho :roll: Mam chociaż nadzieję,że do sierpnia się wypogodzi...synoptycy nie mają jak na razie dobrych wieści :( Ale bądźmy pełni nadziei :)

A tak na razie to nic ciekawego się nie dzieje na budowie :-? W piątek był Pan od centralnego i stwierdził,że będzie mógł zacząć w 2 połowie lipca :( dopiero :evil: A ja myślałam,że to już by było - bo chociaż kaoryfery byłyby zawieszone, podłogówkę chcieliśmy mieć i może już wylewki....A tu lipa :cry: Nie zawsze jest tak,jak chcemy :-? :roll: