waldi8321 26.06.2009 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A$IA witam w moich skromnych progach Cieszę się,że domek Ci sie podoba Jeśli chodzi o bramę garażową,to od początku wiedzieliśmy,że będzie to Wiśniowski,bo od razu wpadły nam w oko ich produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 sahare cieniowana mam na kominach,ale nie dziwie się ze zakochaliście sie w saharze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 aaa i za karę http://www.kuron.com.pl/gfx/kuron/pl/kuron_przepisy/2/1370/glowne/513164874.jpgtylko do dna poroszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.06.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Hehe wypiłam do dna Taka wiśnióweczka to wymarzona kara Tylko jak ja teraz do pracki pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Hehe wypiłam do dna Taka wiśnióweczka to wymarzona kara Tylko jak ja teraz do pracki pójdę to moze wolne dzisiaj i nastepny kieliszeczek się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.06.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Eee tam wolne :D Będę miała lepszy humorek w pracy :lol: Szefa już nie będzie,więc co mi tam i nastepny kieliszeczek się znajdzie No musi być na drugą nogę,bo bym kulała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No musi być na drugą nogę,bo bym kulała dobra ale tym razem coś mocniejszego oby było jeszcze milej http://www.kuron.com.pl/gfx/kuron/pl/kuron_przepisy/2/1350/glowne/1489542032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.06.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dobra ale tym razem coś mocniejszego oby było jeszcze milej Dobra,ale to znowu nierówno,bo na każdą nogę co innego To jeszcze wypiję 1 wiśnióweczkę i 1 to mocniejsze.... Teraz już mogę iść....albo pełzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Teraz już mogę iść....albo pełzać eee tam duszno na dworzu to zaraz wypocisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.06.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mi bardzo podoba się kolor bramy garażowej.My sprowadzalismy ze stanów,ale teraz żałuję.Tam mają okropne kolory i wybór marny jest wogóle.No,lae wyszła taniej i już jest.W sumie, to nie zwraca się na nią teraz tak uwagi[/b] To aż tak bardzo taniej jest w Stanach za bramy garażowe? A czym sprowadzaliście? Kontenerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 26.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Widzę,że ostro popijacie?? mi po tych dwóch,to by już nogi zmiękły,że ho ho!!! A dziś mają wpaś znajomi na grilla, więc pewnie tez jakiś drin będzie Co do bramy,to żeby nie skłamać,to powiem,że zapytam mężą...nie pamiętam...A wysyłka,to chyba się nadaje normalnie,a jak oni wyslą,to juz ich sprawa chyba.Ja nie wiem,bo to mąż kupował i wysyłał jak był w Stanach.Zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A w jakim mieście w Irlandii mieszkacie? My w Navan (Co. Meath) Pozdrowionka witam. my jestesmy 20 km od Mullingar(Westmeath) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ale popijawka dzis tu była i to tak w południe z chęcią dołącze ale wy juz pewnie ululane jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 27.06.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Nio tak zalane,że wczoraj już nie miałam sił,żeby coś napisać Ale jak zwykle coś musiało się stać Czytaliśmy wiadomości na necie i okazało się,że w okolicy,gdzie będziemy mieszkać,ogłoszono alarm. Powodzie!! Cały czas leje Echhgdybym mogła,to wzięłabym ten deszcz tutaj,a do Polski wysłała dobrą pogodę.... I oczywiście na dodatek ten łikend i następny do pracy Oczywiście irole mają wolne,a my musimy zapier....niczać Dobrze,że mogę sobie tu trochę ponarzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.06.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Hej! I fajnie,bo widzę,że w sumie nie wiele jest między nami różnicy w wiosenkach [/b] między nami też niezła chatka się zapowiada , dobrze przeczytałam, że będziecie mieć elewację z klinkieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 27.06.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Hej! I fajnie,bo widzę,że w sumie nie wiele jest między nami różnicy w wiosenkach [/b] między nami też Witam No widzę,że wiele prawie rówieśniczek tutaj jest I nie tylko to nas łączy,bo..... mamy JEDEN CEL!! :D:D niezła chatka się zapowiada , dobrze przeczytałam, że będziecie mieć elewację z klinkieru? Nio taki sobie cel założyliśmy - już w sierpniu powinno być gotowe W sumie dobrze,że teraz gościu nie zaczął,bo deszcze są,a do prac z klinkierem musi być sucho Mam chociaż nadzieję,że do sierpnia się wypogodzi...synoptycy nie mają jak na razie dobrych wieści Ale bądźmy pełni nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 klinkier na elewacjii napewno będzie wyglądał cudnie czekam na efekty z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 28.06.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A tak na razie to nic ciekawego się nie dzieje na budowie W piątek był Pan od centralnego i stwierdził,że będzie mógł zacząć w 2 połowie lipca dopiero A ja myślałam,że to już by było - bo chociaż kaoryfery byłyby zawieszone, podłogówkę chcieliśmy mieć i może już wylewki....A tu lipa Nie zawsze jest tak,jak chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 28.06.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 klinkier na elewacjii napewno będzie wyglądał cudnie czekam na efekty z niecierpliwością Dziękuję Od razu mi się humor poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 przeważnie tak jest ze wszystko się miesza i niezawsze idzie po naszej myśli ale to juz nie długo i jak ruszą to wszystkie ekipy naraz tak było u nas tyle ludzi ze ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts