Perłóweczka 28.06.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 klinkier na elewacjii napewno będzie wyglądał cudnie czekam na efekty z niecierpliwością Dziękuję Od razu mi się humor poprawił super, ale poczekaj jak zaczną kłaść to będziesz zachwycona trzymam kciuki za pogode bo jak u nas dach to miał lekkie poślizgi bo lało i wiało na przemian ale wczoraj jeszcze kończyli na cacy dach mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda bo chcemy tynki kłasc i niech szybciutko wyschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 28.06.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 super, ale poczekaj jak zaczną kłaść to będziesz zachwycona Niestety,nie będę obecna przy tej wiekopomnej chwili (wakacje dopiero w październiku) Ale za to zmolestuję teściów,żeby klatka po klatce robili zdjęcia :D W większości to dzięki ich nadzorowi już tyle zrobiliśmy i mam co zamieścić w galerii za co jestem dozgonnie wdzięczna :oops: trzymam kciuki za pogode bo jak u nas dach to miał lekkie poślizgi bo lało i wiało na przemian ale wczoraj jeszcze kończyli na cacy dach mam nadzieje ze bedzie ładna pogoda bo chcemy tynki kłasc i niech szybciutko wyschną Nio ja dla Was też 3mam kciuki za pogodę,bo jak nie będzie padać,to szybciej zobaczę tynki U nas coś ostatnio pogoda się pogorszyła (już nie ma tyle słońca,troszkę kropi i duszno jest),więc pomyślałam,że może moje modły się spełniły i nastąpi wymiana - w Polsce słońce (tak,jak powinno być),a w Irlandii ten deszcz (tak,jak zawsze było). Na takie poświęcenie mogę się zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 28.06.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Tak mnie jakoś wzięło i zaczęłam trochę szukać płytek do łazienek (co by nie leniuchować) i oto co zalazłam http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/nelia-nil To jest takie zestawienie kolorów,jakie nam się podoba Mam na myśli przede wszystkim Nelia Beige i Nelia Brown oraz Nil Beige a Nelia Beige z wzorkiem kwiatowym to po prostu cudo Jak znalazł do górnej łazienki Teraz tylko muszę pokazać Małżowi co by nie mówił,że za jego plecami coś kręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartyś 28.06.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Wpadam z rewizytą No faktycznie, zaczęliśmy budowę w tym samym czasie i też koło teściów Bardzo fajna ta Wasza Celesta Dziś, wiedząc, że będę mieć trójkę dzieci, pewnie wybrałabym taki projekt jak Wasz, tzn. z tym dodatkowym pokojem nad garażem i koniecznie z prawdziwego zdarzenia miejscem na duży stół z krzesłami No ale cóż, nie wszystko się da przewidzieć Będę kibicować, żeby prace przyspieszyły pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam z rewizytą . Super wam że już jesteście na tym etapie. Kiedy planujecie powrót do kraju, żeby się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.06.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dziś, wiedząc, że będę mieć trójkę dzieci, pewnie wybrałabym taki projekt jak Wasz, tzn. z tym dodatkowym pokojem nad garażem i koniecznie z prawdziwego zdarzenia miejscem na duży stół z krzesłami No ale cóż, nie wszystko się da przewidzieć Witam bartyś Co do miejsca na duży stół z krzesłami,to muszę powiedzieć,że aż tyle tego miejsca to nie mamy W sumie to jak niedawno zaczęliśmy przeglądać narożniki,to zaczęliśmy się zastanawiać,czy dobrym pomysłem było zostawienie pokoju zabaw za salonem,czy nie lepiej było zrobić większy salon Nio ale stało się i będziemy musieli jakoś sobie wszystko rozplanować Kupimy mniejszy narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.06.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam z rewizytą . Super wam że już jesteście na tym etapie. Kiedy planujecie powrót do kraju, żeby się wprowadzić? Witaj tofee Na razie jeszcze nie planujemy powrotu do Polski,ponieważ chcemy jak najwięcej zrobić w domku Chyba,że wygramy w lotto to już na drugi dzień będziemy A może nie na drugi dzień,bo w sumie najpierw trzeba by było wygraną doebrać, nio i zwiedzić całą Irlandię Echhhh pomarzyć każdy może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.06.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A dziś w sumie nic ciekawego się nie wydarzyło na budowie Mój Małż na razie zajmuje się szukaniem akcesoriów potrzebnych do wykonania elewacji (kotew,kratek wentylacyjnych) Ja mam dzień wolny dziś i jutro więc się lenię to znaczy nie lenię,tylko leżę i szukam kominka Wcześniej oczywiście musiał być relax zakupowy szkoda tylko,że jeszcze nie do domku To będzie moja ulubiona część Akcesoria i pierdółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 to znaczy nie lenię,tylko leżę i szukam kominka to dosyć męczące zajęcie bo przecież az oczka bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.06.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 to znaczy nie lenię,tylko leżę i szukam kominka to dosyć męczące zajęcie bo przecież az oczka bolą Oj bolą bolą to mruganie takie męczące Ale nie tylko oczka bolą,ale tyłek też Chyba muszę zmienić pozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ale nie tylko oczka bolą,ale tyłek też Chyba muszę zmienić pozycję to samo się dzieje dziś z moim tyłeczkiem muszę isc pobiegać z parteru na piętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.06.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ale nie tylko oczka bolą,ale tyłek też Chyba muszę zmienić pozycję to samo się dzieje dziś z moim tyłeczkiem muszę isc pobiegać z parteru na piętro Ja zmolestowałam Małża i idziemy pograć w teniska U nas jeszcze jasno jest,bo godzina wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.06.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Tak mnie jakoś wzięło i zaczęłam trochę szukać płytek do łazienek (co by nie leniuchować) i oto co zalazłam http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/nelia-nil To jest takie zestawienie kolorów,jakie nam się podoba Mam na myśli przede wszystkim Nelia Beige i Nelia Brown oraz Nil Beige a Nelia Beige z wzorkiem kwiatowym to po prostu cudo Jak znalazł do górnej łazienki Teraz tylko muszę pokazać Małżowi co by nie mówił,że za jego plecami coś kręcę Okazało się jednak,że znaleźliśmy coś lepsiejszego Zadecydowaliśmy,że na 100 a nawet 200% w górnej łazience będą płytki Tubądzin Zambia Myśleliśmy też nad Tubądzin Andaluzja,ale ostatecznie zadecydowaliśmy,że Zambia Tylko,kiedy przyjdzie czas,żeby kłaść Jeszcze sporo wody upłynie Ale nie zaszkodzi poszukać Teraz poszukam czegoś do łazienki dolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Zadecydowaliśmy,że na 100 a nawet 200% w górnej łazience będą płytki Tubądzin Zambia bardzo ciekawa łazieneczka wyjdzie : Jeszcze sporo wody upłynie Ale nie zaszkodzi poszukać powiem Ci ze nawet trzeba wczesniej szukac bo jak przyjdzie czas na wybór płytek to mozesz miec za mało czasu i wtedy Teraz poszukam czegoś do łazienki dolnej szukaj szukaj i pokazuj nam co upolowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.07.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 jak tam poszukiwania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 01.07.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jak na razie,to wybraliśmy parapety zewnętrzne z płytek klinkierowych typ S http://4shared.com/download/115297203/1a8ee57d/_2__parapety.jpg - nasz to szkliwiona ciemny brąz,drugi od góry Jeszcze tylko musimy zdecydować jak głębokie będą - 30 cm czy 35 Nie chcemy,żeby za bardzo wystawały,ale też za krótkie nie mogą być Najlepiej gdyby miały 33 cm ale takich nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 01.07.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 jak tam poszukiwania?? Poszukiwania zakończone dzięki A$IA :D W górnej łazience,tak jak pisałam,będzie Tubądzin Zambia, a w łazience na dole Tubądzin Andaluzja Mam nadzieję,że już nic się nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.07.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Parapety fajniutkie. my własnie dzis tez myslelismy nad parapetami od tych kolorów głowa boli jak tu dobrac zeby dobrze było no jak....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.07.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 jak tam poszukiwania?? Poszukiwania zakończone dzięki A$IA :D W górnej łazience,tak jak pisałam,będzie Tubądzin Zambia, a w łazience na dole Tubądzin Andaluzja Mam nadzieję,że już nic się nie zmieni dobra decyzja wyjdzie napewno pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 01.07.2009 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 jak tu dobrac zeby dobrze było no jak....... szczerze mówiąc,to nie wiem czy nasze aż tak dokładnie będą pasować,bo nie widzieliśmy ich na żywo Okna mamy bardzo ciemne i rolety też są w ciemnym brązie,więc na podstawie tego doszliśmy do wniosku,że będą nam pasować raczej ciemne parapety Poza tym niektóre fragmenty elewacji będą też w ciemnym brązie (wega),więc mam nadzieję,że będzie to tworzyło w miarę jedną całość Ciężko jest tak dobrać kolory,bo np. my wszystkie elementy (okna,drzwi zewnętrzne główne i do kotłowni,bramę garażową) mamy w kolorze orzech,a widzisz jak się odcień różni nie da się tak dokładnie wszystkiego dopasować,zwłaszcza,jak większości rzeczy się nie widzi na żywo,tylko na zdjęciach ale nawet na żywo nie zawsze wychodzi to dopasowywanie nio ale któż by się takimi szczególikami przejmował A macie jakieś konkretne odcienie upatrzone jeśli chodzi o parapety zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts