ewachem 10.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Jak w temacie:http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1623193,2,1.htmlhttp://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1623193,2,2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A nie łatwiej napisać do właścicielki tej galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewachem 11.01.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A nie łatwiej napisać do właścicielki tej galerii? Tylko sęk w tym że nie wiem kim ona jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A nie łatwiej napisać do właścicielki tej galerii? Tylko sęk w tym że nie wiem kim ona jest Spróbuj się zarejestrować - podejrzewam, ze będzie można wtedy jakąś wiadomość wysłać. Warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewachem 11.01.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A nie łatwiej napisać do właścicielki tej galerii? Tylko sęk w tym że nie wiem kim ona jest Spróbuj się zarejestrować - podejrzewam, ze będzie można wtedy jakąś wiadomość wysłać. Warto spróbować. To zdjęcie nie pochodzi z żadnego forum gdyby to było takie proste to juz bym dawno zawaliła e-mailami wlasciciela kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 12.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A nie łatwiej napisać do właścicielki tej galerii? Tylko sęk w tym że nie wiem kim ona jest Spróbuj się zarejestrować - podejrzewam, ze będzie można wtedy jakąś wiadomość wysłać. Warto spróbować. To zdjęcie nie pochodzi z żadnego forum gdyby to było takie proste to juz bym dawno zawaliła e-mailami wlasciciela kuchni ups - dopiero teraz zwróciłem uwagę na nicki.... no tak, to może być problem. Pozostaje czekanie na pomoc innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewachem 13.01.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A nie łatwiej napisać do właścicielki tej galerii? Tylko sęk w tym że nie wiem kim ona jest Spróbuj się zarejestrować - podejrzewam, ze będzie można wtedy jakąś wiadomość wysłać. Warto spróbować. To zdjęcie nie pochodzi z żadnego forum gdyby to było takie proste to juz bym dawno zawaliła e-mailami wlasciciela kuchni ups - dopiero teraz zwróciłem uwagę na nicki.... no tak, to może być problem. Pozostaje czekanie na pomoc innych moze ktos cos widzial jednak podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 14.01.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jednak pochodzi z forum, Gazety.pl.rzuc tam to zdjęcie to może właściciel bądż jakiś forumowicz odpowie Ci na Twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewachem 14.01.2009 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jednak pochodzi z forum, Gazety.pl.rzuc tam to zdjęcie to może właściciel bądż jakiś forumowicz odpowie Ci na Twoje pytanie. heheh bo to ja tam zadalam to samo pytanie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 14.01.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ciężko zgadnąć. Chyba tylko właściciel będzie mógł odpowiedzieć na to pytanie ale chodzi ci o dokładnie te płytki czy podobne. O wielkość czy bardziej kolor. Jak oglądam kolekcje to dużo teraz takich płytek jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 14.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewachem 14.01.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Może to są te z Paradyża, łazienkowe ?? tylko kolorki ciut przekłamane http://www.paradyz.com.pl/?s=15&a=7&lang=pl&collID=225 fotka z forum http://img120.imageshack.us/img120/9863/pict0152cb8.jpg no coz nie znalazlam w sklepie takich kafli...kupilam inne...Cerrol Linea...bede skuwac w kuchni(bo jednak to nie jest to co chcialam uzyskac) i przyklejac na nowo, efekt zaprezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts