daggulka 12.01.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 kuźwa...bo jak się pierniczy to wszystko po kolei piec, samochód, dzieci chore dałam ogłoszenie na lokalnym portalu - sprzedam to dziadostwo czym prędzej (na jutro umówione pierwsze ogledziny) ...szukam matiza w rozsądnej cenie - na razie nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 12.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam. Jak w temacie . Czas zmienić rzęcha bo mój cinkuś się sypie . Potrzebny mi samochód mały, zwrotny - do jazdy raczej po mieście. Czy Matiz to dobry wybór? Na co zwrócić uwagę kupując używanego matiza? Czy jest to bardzo awaryjny samochód? Czyli chętnie wysłucham wszystkich opini . Jezdzilam zarowno Tico jak Matizem. Moim zdaniem Tico jest o wiele lepsze. Bardziej zwawe, bardziej zwrotne, mniej pali. Jesli mialabym wybierac sposrod tych dwoch na pewno wybralabym Tico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 12.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jezdzilam zarowno Tico jak Matizem. Moim zdaniem Tico jest o wiele lepsze. Bardziej zwawe, bardziej zwrotne, mniej pali. Jesli mialabym wybierac sposrod tych dwoch na pewno wybralabym Tico W Matize silnik z Tico. Tico lżejsze stąd te różnice w spalaniu i żwawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 No więc jestem pop konsultacjach z mechanikiem do którego mam zaufanie ...zdecydowanie doradzał Matiza . Kierując się doświadczeniem w zawodzie stwioerdził, że Matizy mało się psują - ma pod opieką 6 takich samochodów na warsztacie i mówi, że naprawdę rzadko przyjeżdżają a jeśli już to z jakąś duperelą do naprawy za małe pieniądze . Zdecydowałam- kupuję Matiza.... teraz tylko trza przejrzeć internet, lokalne gazety i portale i szukamy . Jutro pierwszy kupiec na mojego rzęcha ...ciekawe czy go sprzedam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 12.01.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jutro pierwszy kupiec na mojego rzęcha ...ciekawe czy go sprzedam . Jeśli nie będziesz po regulacji pieca cała w sadzy to jest duża szanasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.01.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jutro pierwszy kupiec na mojego rzęcha ...ciekawe czy go sprzedam . Jeśli nie będziesz po regulacji pieca cała w sadzy to jest duża szanasa nie no...pełna kulturka ... na oględziny zapraszam do mojego biura , a tam zawsze jestem czyściutka, wymakijażowana i kulturalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jutro pierwszy kupiec na mojego rzęcha ...ciekawe czy go sprzedam . Jeśli nie będziesz po regulacji pieca cała w sadzy to jest duża szanasa nie no...pełna kulturka ... na oględziny zapraszam do mojego biura , a tam zawsze jestem czyściutka, wymakijażowana i kulturalna To kiedy można obejżeć ? i wypróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.01.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie no...pełna kulturka ... na oględziny zapraszam do mojego biura , a tam zawsze jestem czyściutka, wymakijażowana i kulturalna No no jak samochód też tak "wymakijazujesz" to na pewno uda się sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie miałam czasu go odpicować ... wymiotłam tylko swoje rzeczy jezzzuuu ...niech on sie już sprzeda... a co do matiza... siedze w tym necie od wczoraj ... nawet nie wiecie jak ciężko znaleźć matiza w okolicy i w normalnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.01.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 a co do matiza... siedze w tym necie od wczoraj ... nawet nie wiecie jak ciężko znaleźć matiza w okolicy i w normalnej cenie Poczekaj, aż zaczniesz jeździć i oglądać. Zazwyczaj nie ma z czego wybrać (za drogo, po stłuczce, brudny, za czysty, itd...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Daguś mój małż kiedyś pracował w serwisie autowym. Jak to bywa przerzucali się z marki na markę. Gdy zaczęli serwisowac fiata to stwierdzil,że zeszli na psy Serwisowali tez dajewo. Twierdził że to niezłe podróbki opli i tympodobnych. Co do różnicy miedzy Tico a Matiizem. To wydaje mi się że Tiko jest gaźnikowcem (jeżdzi takim moja siostra) i w mrozy to minus. Lepeij zapalają wtedy wtryskowce a z tego to wiem to Matiz. Co do Matizów to podobno jak się trafi. Jedne nie awaryje drugie nie wychodzą z warsztatu. Tiiko nie do zdarcia. To taka jakby zliftingowana serenka naprawisz mlotkiem na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dziękuję wszystkim za rady ... już podjęłam decyzję - matiz jakby kto wiedział coś o sprzedazy takowego w śląskim to będe wdzięczna za namiary - od kilku dni siedze w necie i szukam po allegro, otomoto, alegratkach i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.01.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 mam, mam , mam !!!! zielony metalic .... nawet nie ma porównania w komforcie jazdy między nim a cinquecento .... to była dobra decyzja jutro do mechanika - niech mi go obejrzą i powiedzą, że wzystko w porządku -cobym się czuła bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.01.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No to gratulacje i szeroooooooookiej drogi A mechanikowi niech dobrze wyjdą te oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.01.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja też się wożę zielonym metalliciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 14.01.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Gratuluje. Teraz strach na ulice wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.01.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 no coś Ty ...strach to by był gdybym jeździła takim: http://img.interia.pl/motoryzacja/nimg/Porsche_dziewczyna_1725314.jpg a to ...taki se mały damski samochodzik z niewielką ilością mocy pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 14.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ładnie wyszłaś na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 14.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ...a co do matiza... siedze w tym necie od wczoraj ... nawet nie wiecie jak ciężko znaleźć matiza w okolicy i w normalnej cenie Wysłany: Wto Sty 13, 2009 10:14 mam, mam , mam !!!! zielony metalic... Wysłany: Wto Sty 13, 2009 20:11 Jakby ktoś kiedyś miał wątpliwości, czy kobiety potrafią podejmować błyskawiczne decyzje - przy kupowaniu samochodu zwłaszcza Szerokiej drogi i bądź zawsze czujna! http://www.autocentrum.pl/euroncap/daewoo/matiz-se+-2000.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.01.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ładnie wyszłaś na tym zdjęciu a , tak se na sesję poszłam ubrana w byle co i bez makijażu Cpt_Q - bardzo często bardzo szybko podejmuję decyzje - przeważnie trafne, choć i beznadziejne w życiu mi sie trafiały a co do filmiku .... aż mnie dreszcze przeszły - człowiek nie myśli o takich sprawach w życiu codziennym ...to jest tak, że przyjmuje sobie strategię "bo mnie to na pewno nie spotka" ... ale faktycznie - samochód w rękach nieodpowiedzialnego człowieka to gorzej niż pistolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts