krzychu74 02.04.2002 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 W tym tygodniu (środa, może czwartek) moja ekipa budująca zamierza wylewać strop, jednakże w prognozach pogody słyszałem, że temperatura ma spaść poniżej zera (w nocy). Chciałem zapytać przy jakiej najniższej temperaturze można wylewać beton i przez jaki czas ma ona wpływ na prawidłowe dojrzewanie betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 02.04.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Moj architekta powiedzial, ze dla betonu moze byc maksimum -5 stopni. Ale nie jestem tego pewien.Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu74 02.04.2002 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 dzięki za info, moja ekipa też twierdzi, że do -5 stC betonowi nic nie grozi, a chyba mniej to chyba nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts