Gość Iras 26.10.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 Poproszę o pomoc w temacie docieplenia użytkowego poddasza. Otóż mam drugi strop wylany na mokro, w skład którego wchodzą niewielkie skosy (dł. 2m z dwóch stron) i całkiem przyzwoity stryszek. Ogrzewając strop zastanawiałem się nad styropianem - jednak skosy nie są zbyt równe i być może byłby zbyt dożo docinania i kombinowania przy dokładnym jego przykryciem. Ja wymyśliłem dać: na skosy wełne (bo łatwo dokładnie wyścielać krzywe powieżchnie), a na płaski strop dać styroian i cienką wylewkę. Co wy na to? A tak szczerze to zastanawiam się czy na płaską powierzchnię też dać mięką wełnę i przykryć ją podłogą z desek, których zostało mi b. dużo. Z góry dziękuję. Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola z sulejowka 27.10.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 "Otóż mam drugi strop wylany na mokro, w skład którego wchodzą niewielkie skosy (dł. 2m z dwóch stron) ..." - nie rozumiem twojego opisu (prawie) - czy masz skośną podłogę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super gacek 29.10.2003 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Też nie bardzo rozumiem , spróbuj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts