michcioizi 26.10.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 witampotrzebuje rady czym usunac zabrudzenia z kostki brukowej sa tam pozostalosci z klejow tynku itp i troszke mi to szpeci czy sa jakies metody ?????bo szop z atlasa nie daje rady czy jest cos mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woreczek 26.10.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 myjką ciśnieniową próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 26.10.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 Najlepiek btud z kostki betonowej usuwa czas. Poważnie, za kilka lat tej wierzchniej warstwy nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burfstfynek 26.10.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2003 ja bym radził myjką ciśnieniową próbowałem i dizała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 20.02.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Szukam kostki granitowej żółtej i nie drogiej w okolicach Grodziska Maz., Pruszkowa, Radziejowic, Mszczonowa... Kupię dużo tzn. co najmniej na 60m2, ale do ogrodu też bym wziął....tylko skąd kasa ? Chętnie zmówię się z kimś z mazowieckiego, by zaoszczędzić na kosztach transportu. Może ściągnąć razem kostkę z tego Strzegomia, o którym na Forum tyle się pisze?Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts