Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Coś się stało lodówce, tylko co?

Szyszlel

Recommended Posts

Lodówka ruszyła. Wyciekło z niej wody sporo i po ponad dobie rozmrażania w końcu zadziałała. Dziękuję wszystkim za porady jakich mi udzielili. Najbardziej pomogła mi lucyliu, bo jej przypadek był prawie taki sam jak moje kłopoty. Niestety niektóre porady jakich mi udzielono powinny znajdować się w dziale wisielczy humor

czekaj ty, już ja ci więcej pomogę. Człowiek się opisze, opisze a tu nawet zdrowaśki zmówić nie obiecują. lucyliu pisała dopiero po mnie, to ja pierwszy odkryłem przyczynę i radziłem czekać. ale tu fałszują bezczelnie historię. I to tak na oczach wszystkich. A ludzie dziwią się ruskim, że też próbują.

Faktycznie założę dział wisielczy humor i ten topic będzie na czele.

retrofood wg mnie jak najbardziej przyczyniłeś się do rozwiązania problemu :D , ja ze swojej strony mogłam tylko dodać historię z życia mojego sprzętu, która wydawała mi się rozwiązywać ten niecodzienny problem. Ten sprzęt tak ma, więc nie zdziwię się jak znowu się wyłączy czy pomocy ZE..

To jeszcze raz ja (ten wredny :lol: ).

Lodówka stoi w ganku (brak miejsca w kuchni), w którym czasem jak jest silniejszy mróz temperatura spada poniżej zera. Czy minusowa temperatura może mieć wpływ na takie zachowanie lodówki jakie opisałem? Kanaliki z wodą zamarzły i lodówka po wykryciu tego wyłączyła się?