Kaśka73 20.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ale sie rozmarzyłaś Gajeczko ja czekam i czekam i jutrooo trwa już jakiś czas a skrzynki niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 kij im w d.......pę i taczkę gruzu, co by nie było luzu :lol wiem, że nie ładnie napisane, ale mi się podoba .....mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.03.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Pomarzyć zawsze można W końcu marzenia nic nie kosztują , a robi się tak miło i przyjemnie na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.03.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 kij im w d.......pę i taczkę gruzu, co by nie było luzu :lol wiem, że nie ładnie napisane, ale mi się podoba .....mi też się podoba Wiesz naleśnik i jakoś pewnie będzie pasować, co do niektórych budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.03.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Właśnie wróciliśmy z imprezki zwanej .....”Targi Budowlane 2009” Przytargaliśmy stertę ulotek i katalogów ( właśnie Michał siedzi i układa tematami ( może się przyda w niedługim czasie), a Megi dzielnie mu pomaga........................... robi ślizg w papiery i łapkami rozwala, to co było pięknie poukładane hahaha. http://www.systemc.pl/domek/Ulotki.jpg jakbym widział nasz pokoik rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 23.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Szukalam zdjecia mojej kici-troche mi zeszlo http://img6.imageshack.us/img6/7268/0307u86.th.jpg http://img6.imageshack.us/img6/9208/036te.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.03.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 MRS.CONSTR. -Szukałam zdjęcia mojej kici-trochę mi zeszło Jejku jakiego masz pięknego kociaka, jest po prostu śliczny Czy to kotka? Jak się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.03.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 jakbym widział nasz pokoik rok temu Trochę bałagan się zrobił, ale nie ma co się przejmować, przy pakowaniu i przeprowadzce będzie większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 24.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kotka Sara.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 24.03.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ja też zawsze zwożę z targów takie sterty katalogów U nas chyba za 2 tygodnie bedą - to się znów nachodzę Natomiast już teraz największą frajdę sprawia mi wyrzucanie katalogów/ulotek niepotrzebnych, bo dany etap mamy za sobą. Spaliłam już wszystko dot. pustaków, dachówek, okien, odkurzaczy A i tak 2 pudła tego mam, no i stosy pism budowlanych, ogrodowych i tych z wykończeniówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.03.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Agagaj - Jestem głęboko przekonana, że kiedyś z mediami będzie tak jak dzisiaj z operatorami telefonii komórkowej - będą całymi dniami zawalać nas spamem i proszącymi telefonami akwizytorów i że będą wydawać grube miliony na reklamę, byśmy raczyli rozważyć skorzystanie z ich usług Tak jest i tego im życzymy z całego serca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.03.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ja też zawsze zwożę z targów takie sterty katalogów U nas chyba za 2 tygodnie bedą - to się znów nachodzę Natomiast już teraz największą frajdę sprawia mi wyrzucanie katalogów/ulotek niepotrzebnych, bo dany etap mamy za sobą. Spaliłam już wszystko dot. pustaków, dachówek, okien, odkurzaczy A i tak 2 pudła tego mam, no i stosy pism budowlanych, ogrodowych i tych z wykończeniówką... Aniu, ja też bym tak chciała, już trochę wyrzucić i trochę , a jak na razie nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.03.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Jestem głęboko przekonana, że kiedyś z mediami będzie tak jak dzisiaj z operatorami telefonii komórkowej - będą całymi dniami zawalać nas spamem i proszącymi telefonami akwizytorów i że będą wydawać grube miliony na reklamę, byśmy raczyli rozważyć skorzystanie z ich usług Pomarzyć zawsze można fajnie by było apropo, tpsa także ma wszystko w d... Chciałem podpisać z nimi umowę na telefon wraz z neostradą, kabel po słupach idzie linią napowietrzną obok działki. Chciałem sam na swój koszt przeprowadzić kabel ziemny do granicy działki i co? i nic albo zrobią przyłącze napowietrzne, albo "im się nie opłaca, bo projekty etc". Na razie śmigam przez sąsiedzkie wifi, ale po przeprowadzce trzeba będzie coś wykombinować z nimi.... kabel nie będzie dyndał na elewacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.03.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Energetyka też ma wszystko w du.....pie. Czekałam dziś na telefon w sprawie skrzynek, nie zadzwonił facet. Jutro ja zadzwonię, i jutro, i jutro, aż mu obrzydnie mnie słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.03.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 STAWIAMY CYTRYNÓWKĘ - ROBIONĄ WŁASNORĘCZNIE ROZWIĄZANIE ZAGADKI 21.06.2009 R odpowiedzi konkursowe .... *1 uprawomocnienie się pozwolenia http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e015.gif *2 wbicie pierwszej łopaty http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d080.gif *3 termin porodu http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g030.gif *4 ślub http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e015.gif a jeśli żadno z powyższych to *5 Imieniny Bogny i Sylweriusza http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o080.gif jako ze to sobota to obstawiam nieśmiało odpowiedz nr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.03.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ROZWIĄZANIE ZAGADKI 21.06.2009 R Ogłoszenie wyniku 21.06.2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.03.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 poczekam poczeka ... cytrynówka w tym czasie nabierze mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 26.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 poczekam poczeka ... cytrynówka w tym czasie nabierze mocy Jak kto mądrze mówi to i posłuchać przyjemnie Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiowa 26.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Jeszcze sie mamusia nie wprowadziła, a juz dostałam zakaz wypowiedzi Za milczenie żądam butelki cytrynówki (i tak będziesz robiła to co za różnica jedna w ta czy w tamtą ) hyhyhy Jutro wielki dzień, przeprowadzka! I bardzo dobrze, be przedprzeprowadzkowe zamieszanie/sprzątanie/przygotowywanie/przenoszenie jest gorsze od samego wydarzenia Tak na marginesie jeszcze, bo mi sie spodobało: Secam: *3 termin porodu nie mogę sie powstrzymać od komentarza kolejnego kota adoptują hyhyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.03.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Moze ostatni dzien zimy???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts