Megana 26.03.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Secam - cytrynówka robiona na spirycie, więc moc swoją ma Trabi - zrobię wiecej , to wypijemy, jeśli wpadniecie na budowę Kasiu - wszak wszystkim wiadomo, że dzieci i ryby głosu nie mają - chociaż przesadziłam, już dzieckiem nie jesteś MRS.CONSTR - wiosnę już przywitaliśmy ( na dowód wklejone zdjęcie w dzienniku ) Pozdrawiam wszystkich i idę pakować graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.03.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 na spirycie powiadasz ..... domowej roboty ..... ..... coś mi się wydaje ze aby zbliżyć się do wygranej trzeba pociągnąć za język Kasiową - ona jest najbliżej wiedzy - tia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.03.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Secam - ja Cię obserwuję , ani mi się waż Tak w ogóle to myślę, że moje dziecię nie bedzie chciało się narazić matce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 26.03.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pomylilam sie mialo byc ostatni dzien wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.03.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pomylilam sie mialo byc ostatni dzien wiosny No to czekamy do 21.06.2009 Pozdrawaim Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 hej, w moje urodziny coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.03.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 hej, w moje urodziny coś takiego Kasiu73, będę pamiętać, żeby złożyć Ci życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 26.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Secam - ja Cię obserwuję , ani mi się waż Tak w ogóle to myślę, że moje dziecię nie bedzie chciało się narazić matce Myślę, że w sytuacji w jakiej się znajdujesz to jednak Ty nie powinnas sie narazac corce Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.03.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Secam - ja Cię obserwuję , ani mi się waż Tak w ogóle to myślę, że moje dziecię nie bedzie chciało się narazić matce Myślę, że w sytuacji w jakiej się znajdujesz to jednak Ty nie powinnas sie narazac corce Pozdrav Hyyyy, ale mieszkanko dalej jest moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 26.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Secam - ja Cię obserwuję , ani mi się waż Tak w ogóle to myślę, że moje dziecię nie bedzie chciało się narazić matce Myślę, że w sytuacji w jakiej się znajdujesz to jednak Ty nie powinnas sie narazac corce Pozdrav Hyyyy, ale mieszkanko dalej jest moje No tak ... to zmienia postac rzeczy ... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.03.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Trabi - No tak ... to zmienia postac rzeczy ... W związku z tym, że bardzo ją kocham, to dostanie w prezencie jak się wybudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.03.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Secam - ja Cię obserwuję , ani mi się waż Tak w ogóle to myślę, że moje dziecię nie bedzie chciało się narazić matce Myślę, że w sytuacji w jakiej się znajdujesz to jednak Ty nie powinnas sie narazac corce Pozdrav Pewnie Kasiowa wie co robi ale.... mieć odwagę i przygarnąć mamusię która będzie miała za moment ciagle doła budowlanego przeplatanego stanami euforii z wybudowanych etapów ...... szacun Kasiowa szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiowa 27.03.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 dzieki Secam przygarnę Mamusię, bo tez Ją kocham jak będzie miała doła budowlanego to przytulę, jak stany euforyczne to sie dołączę, a jak będzie marudzić to się zamknę w pokoju... albo Ją zamknę w pokoju jak juz wspomniałam, za butelkę cytrynówki nie będę się narażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kurcze ... twarda dziewczyna, nic nie zdradzi ... ech ..... ale czuję w kościach że z jedną odpowiedzią to trafiłem.... pozostaje czekać do 20 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Hej Megana Co nowego u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiowa 31.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 przeprowadzka ciąg dalszy... to chyba nigdy się nie skończy - to wczorajsze słowa mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.04.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Hej Megana Co nowego u Ciebie? Jezuuuuu, ratunku skąd tyle tego wszystkiego. Dzięki za pamięć Witajcie już nie mamy siły, ale damy radę........ bo przeprowadzka przeplatana wizytą u architekta, tak więc po mału się rozkręcamy Pozdrawiamy wszystkich serdecznie idę do dziennika troszeczkę napiszę bo pewnie znowu przez parę dni się nie odezwę............. Michał nie podłączył mnie jeszcze do kompa ( więc na chwilę podsiadłam jego kompa) Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Super Małgosiu! Cieszę się, że macie projekt i liczę na jakieś fotki z rzutami itd. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.04.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 pozdrawiam przeprowadzkowo mam dwa pytania jak bedziesz już miała neta czekam na priva u którego z laryngologów w dolmedzie byłaś i z jakim skutkiem jak architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.04.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 pozdrawiam przeprowadzkowo mam dwa pytania jak bedziesz już miała neta czekam na priva u którego z laryngologów w dolmedzie byłaś i z jakim skutkiem jak architekt Hej Kasiu73 - laryngolog nazywa się Maciej Ryszkowski, czy jest dobry? Hyyyy chyba zna się na rzeczy, ale ciężko się do niego dostać, pomijam, że większość czasu przesypia w gabinecie Co do architekta, to jak na dzień dzisiejszy zaczęliśmy załatwiać sprawy papierkowe i uzgodniliśmy wstępnie zmiany i załatwiać będzie nam również pozwolenie na budowę odrolnienie, plan zagospodarowania działki i nie pamiętam co tam jeszcze. Iwonko - jak tylko będę coś miała zeskanowane, to wrzucę, też się cieszę, że w końcu coś ruszyło. Będę pisać jak tylko w końcu zrobię porządek w domku (u Kasi) z przewiezionymi rzeczami. Teraz idę do dziennika i napiszę troszkę Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts