Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nikt mi nie kazał :p z własnej woli - nieprzymuszonej i ciekawości wpadłam poczytać 8)

co do wiciokrzewu tutaj jest sporo wiadomości i kolorków, łącznie z tym jak sadzić, z tego co widziałam :) http://www.clematis.com.pl/wms/825193.html

co do gumiaczków, to też myślę, że gdzieś na dziecięcym i nie tylko ze względu na rozmiar, tylko lepsze "wnętrze" gumiaczka :wink: mam na myśli to, że dla dzieci lepsze robią, takie, żeby w środku nie obcierały i dzieci nie marudziły :wink:

PIT79 - Co do tego płotu i roślin , to my wogóle się na nich nie znamy, więc dzięki za radę. A co myslisz o dzikim winie - czy jakoś tak to się chyba nazywa?

Też ciężkie, ale jak wybierzesz dzikie wino, to na nim są owoce i będziesz miał wszystkie ptaki w okolicy, będą się karmić. Jak za dużo to też nie dobrze, pomijając brudzenie, to jeszcze od rana hałas :)

Coś lekkiego i bez owocków :)

.....A może dajcie mu taką robotę, żeby dał radę ją robić ( coś do pilnowania ) i czuł się potrzebny :wink:

dokładnie taki był zamiar ale dziadek po 5 min. i tak musiał zabrać się za "porządną" robotę dla facetów a nie doglądanie, pilnowanie jak dla "bab";)

Bo za facetami tak już jest :)

Albo nic nie robią :wink: , albo wszystko :lol: :lol: :lol:

nikt mi nie kazał :p z własnej woli - nieprzymuszonej i ciekawości wpadłam poczytać 8)

co do wiciokrzewu tutaj jest sporo wiadomości i kolorków, łącznie z tym jak sadzić, z tego co widziałam :) http://www.clematis.com.pl/wms/825193.html

co do gumiaczków, to też myślę, że gdzieś na dziecięcym i nie tylko ze względu na rozmiar, tylko lepsze "wnętrze" gumiaczka :wink: mam na myśli to, że dla dzieci lepsze robią, takie, żeby w środku nie obcierały i dzieci nie marudziły :wink:

Masz Kasiowa rację, będę szukać na dziecięcym :) :lol: :lol:

A roślinki piękne :)

PIT 79 - właśnie do Decatlonu się wybieram - taki mam plan :)

witam przy weekendzie :lol: :lol: :lol:

Małgoś, przejechałam przez wieś i podziwiałam (w te i wewte, a jak!) Twój blaszak i siatkę. Z szosy nic a nic nie widać, że krzywa ;)

07 zgłoś się - fakt z szosy nic nie widać, żeby była krzywa hihihihi.

My też dzisiaj byliśmy zobaczyć, czy wszystko w porządku ( byliśmy przejazdem) :lol: :lol: :lol: Blaszak stoi, wiatr nie porwał go :)

TMK, wiesz nigdy nie myślałam, że kupno gumowców "takich gumowców" ,sprawi mi tyle radości i co na nie zerkam, to się śmieję. To chyba dobry objaw? :o

ważne że się Tobie podobają :) Reszta nie ma wyboru, będzie musiała z tym żyć ;) :D :lol:

Jak wczoraj w OBI mierzyłam granatowe, to od razu moim skojarzeniem była budowa pełna błota i mojego zmęczenia, więc trochę radości :)