stukpuk 14.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Stuku pewnie teraz się tak szybko nigdzie nie wybierze Gwidon Nasza Megana też wciąż traktuje korytarz w bloku, jako przedłużenie mieszkania, ale na drugie imię ma "cykoria" i tylko raz się wybrała troszkę dalej i teraz już w drzwiach siedzi i nadsłuchuje Śmieszne te kociaki. Trochę się martwię kocim dziecięciem z budowy ( otrzymała imię "Mania") Michał ostatnio był na budowie i mała Mania kicha . Musiała się przeziębić Niestety mimo karmienia, Mania jak tylko zrobisz kroczka w jej stronę, to ucieka. I jak ją do weta zawieźć????? Nie mam pojęcie gdyby ją częściej karmić i z nią przebywać to może by się szybciej oswoił futrzak Nasz "pomocnik" już po drugim karmieniu dał się sprzedać i brać na ręce. Szkoda żeby się ten wasz kotek rozchorował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 14.09.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Małgosiu, jestem pewna, że z więźbą wszystko się wyjaśni i skończy pozytywnie Najważniejsze, że już jest na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 To w takim razie trzymam kciuki za spotkanie z konstruktorem. Mam nadzieje, że nie za późno I tak wiem, że się wszystko dobrze skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiowa 15.09.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Jeszcze raz baaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję Powodzenia z dachem, mam nadzieję, że za dużo nie namieszaliście A na marginesie, to widzę, że nowa siostrzyczka jeszcze większa cykoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No to chyba ostro było na spotkaniu, bo Was ani widu ani słychu. Nic się nie chwalicie... Zaczynam się bać Dalej jestem grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No to chyba ostro było na spotkaniu, bo Was ani widu ani słychu. Nic się nie chwalicie... Zaczynam się bać Dalej jestem grzeczna Przełożone na jutro niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Serdeczne życzenia urodzinowe dla mojej imienniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.09.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Serdeczne życzenia urodzinowe dla mojej imienniczki Kasiu - Dziękuję w imieniu Kasi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.09.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Meganus, ale sie u Ciebie dzieje...Ja chyba zakoncze na razie i poczekam do wiosny.W kazdym razie cokol zrobiony. Ale zapomnialam o zdjeciach i teraz sie musze prosic dziecka.Na wiosne obloze kominy na grafitowo i zrobie ten ogrod zimowy.Teraz chce zrobic odbior domu, ale tak to sie ciagnie jakos.Niby juz mam wszystko. Brakuje tylko dokumentow od geodety. Potem zawiadomie o ogrodzie zimowym i moze uda sie jeszcze w tym roku zrobic fundamenty. Jak nie, to na wiosne.Pochwale sie jeszcze, ze zamowilam sofe i fotel z helvetii do pokoju na gorze, skorzany ecru.A z kuchnia zaczynam w listopadzie u daszczyka od anjimen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Meganko....przeczytałam Twoje perypetie!! oj dzieje sie u Was, dzieje konstruktor to jakiś buc poprostu nie warto nawet na takiego tracić nerwy!! kużwa..jak ja uwielbiam takich słowych ludzi wrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 16.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 tą wodę to Wam gmina zrobiła? Jeżeli tak to jestem w szoku. Ale znając naszą gminę to pewnie zapłaciliście za to z własnej kieszonki... Niemniej, moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Gmina to ................................................................... wyłożyliśmy pieniążki . Projekt, wykonawca. Prawie 2 lata i robią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Meganko.....a co udało sie załatwic w sprawie waszego dachu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Meganus, ale sie u Ciebie dzieje... Ja chyba zakoncze na razie i poczekam do wiosny. W kazdym razie cokol zrobiony. Ale zapomnialam o zdjeciach i teraz sie musze prosic dziecka. Na wiosne obloze kominy na grafitowo i zrobie ten ogrod zimowy. Teraz chce zrobic odbior domu, ale tak to sie ciagnie jakos. Niby juz mam wszystko. Brakuje tylko dokumentow od geodety. Potem zawiadomie o ogrodzie zimowym i moze uda sie jeszcze w tym roku zrobic fundamenty. Jak nie, to na wiosne. Pochwale sie jeszcze, ze zamowilam sofe i fotel z helvetii do pokoju na gorze, skorzany ecru. A z kuchnia zaczynam w listopadzie u daszczyka od anjimen. Witaj ellaj pokaż zdjęcia tej sofy Chętnie popatrzę, bo tylko tyle mogę. W naszym domu kolor ecru i jeszcze skóra, to tylko marzenia, kocica Megana załatwiła by go na cacy pazurkami w pierwszy dzień Też mi się podobały meble anjimen A gdzie jakieś zdjęcia domku ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Meganko....przeczytałam Twoje perypetie!! oj dzieje sie u Was, dzieje konstruktor to jakiś buc poprostu nie warto nawet na takiego tracić nerwy!! kużwa..jak ja uwielbiam takich słowych ludzi wrrrrrr Kalu67, na szczęście mnie dzisiaj nie było na działce jak przyjechał , ale Michałowi dobrze się z nim rozmawiało, więc miał szczęście :) Widział, to co jest zrobione i czekamy na przeliczenia i decyzję co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 tą wodę to Wam gmina zrobiła? Jeżeli tak to jestem w szoku. Ale znając naszą gminę to pewnie zapłaciliście za to z własnej kieszonki... Niemniej, moje gratulacje. Pierwek - - ostatnio rozmawialiśmy z sąsiadem, który mieszka koło nas i dowiedzieliśmy się skąd zawiewa do Was smrodek. Blisko Was jest jakaś świniarnia, czy coś takiego i stąd zapachy. Okazuje się, że jak wieją silniejsze wiatry ze wschodu, to do nas też troszkę dolatuje. Na szczęście dla nas częściej wieje z zachodu Co nie znaczy, że nie pooddychamy świeżym wiejskim powietrzem A często u Was czuć ten zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Małgosiu,wyzdrowiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witam Małgosiu, wyzdrowiałaś? Eeeeeee Aniu szkoda gadać Jest jeszcze gorzej Piąta rano ból zatok, łeb pęka z bólu, po drodze z pracy pojechałam do lekarza i chciała mi dać L4, ale wzięłam 2 dni urlopu + sobota i niedziela i kuruję się antybiotykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Małgosiu zdrowia życzę i jakiegoś rozsądnego konstruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts