lasche 23.03.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Tatarak, lasche, to my zapraszamy na nasz zlot, wszyscy mile widziani bardzo dziękuję za tak miłe zaproszenie ale w Polsce będziemy niestety dopiero latem ...strasznie tęskni mi się do wycieczek po okolicznych górkach ...wzdychałam do pięknych zdjęć z Wielkiej Sowy mam nadzieję, że wkleicie wiosenną Ślężę i życzę udanej wyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.03.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Megana - pokombinuj ze zmianą tras spacerów trzeba jechać - tylko nie o tej porze roków - na jakieś osiedle, gdzie ludzie już zdążyli ogródki pozakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.03.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Małgosiu w kwestii roślin niezastąpiony jest Katalog roślin drzewa krzewy byliny są krótkie opisy i zdjęcia nazwa polska i łacińska ja swój otrzymałam w prezencie od kuzynki po Akademii Rolniczej i teraz już jej nie dręczę pytaniami:) co z panem od K-G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.03.2011 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Kasiu - sąsiad od którego Małgoś miała wziąć namiar wyjechał na kilka dni do Niemiec (służbowo) tak że niestety trzeba będzie poczekać aż wróci . Pewnie jutro, pojutrze będzie to go zaatakujemy. U nas na razie sam ze szwagrem jedną płytę KG przykręciłem Ale my mamy prostą stodołę, a łatwo nie było. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.03.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Wiosna na 1000%. Właśnie leciały bociany. Stadko 5 szt :) :) Dokładnie, też je przed chwilą widziałem :D krążyły kilka razy nad naszymi działkami i poleciały w kierunku wrocka , piekny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.03.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 A od środy ciepełko gryla dzisiaj skręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.03.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Secam, przygotuj tego grilla na wyjazd na Ślężę A boćki były piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.03.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 A może sobie jakieś "menu" ustalimy? Kiełbachę to raczej każdy we własnym zakresie.Ale ja bym jeszcze zabrała mój własny opatentowany sos czosnkowy i ziemniaczki do zapiekania w pazłotku ze specjalnym nadzieniem;) /już zapomniałam jakie tu są wkurzające mordki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.03.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) Afrodytko, co do menu każdy zabiera co ma i co lubi, a z kiełbaską masz rację, bo najłatwiej ją zrobić Ja to zawsze zabieram warzywka ( dużą miskę, kapustę pekińską, pomidora, rzodkiewkę) i jak siedzimy i gadamy, to ja sobie kroję. Super do kiełbasek i innych pyszności) Edytowane 30 Marca 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.03.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nie miałam na myśli, żeby każdego czymś nakarmić, bo nie o to chodzi. Ale o zabranie trochę więcej "na spróbowanie" z tego co sami będziemy szamać. Już nie mogę się doczekać :D:D PS. Co to jest ta "mika"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 miska? od wczoraj zachodzę w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.03.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 "Duża mika" to pewnie takie coś, któremu/ej brakuje "s" Zgadłam ? No chyba, że to nowalijka zagramaniczna A tam pod tą górkę to chyba gryla swojego trzeba brać ? No bo kiełbachy to wiadomo, ale co z urządzeniem grzejącym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.03.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 I opał! I zapałki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.03.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) Oj tam, oj tam no pewnie że MISKA hehehe ( już się poprawiłam ) Afrodyta, też tak myślę, że skosztować można co inni będą mieć Tak, tak grille trzeba zabrać, a najważniejsze węgiel, bo na tym zadupiu nie kupisz, chyba że w Sobótce marzy mi się karkóweczka w ziołach mniam, mniam A ja się pochwalę, że 15-go na dwa dni do Drezna jadę, integrować się ( z "pracowymi" koleżankami ) :) Edytowane 30 Marca 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ojej, trafiłam w środek imprezki (a przynajmniej planów na nią)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.03.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 to ja Wam przyniosę wirtualną kiełbasę i może co jeszcze do tej zakąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.03.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Surku, Lasche zapraszamy Lasche wiem, wiem za daleko, ale Sure nie aż tak strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 31.03.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A czy moglibyśmy podłączyć się do czyjegoś grilla, bo nie bardzo mamy jak zabrać nasz? Węgiel możemy wziąć, no i "nadwyżki" jedzeniowe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 31.03.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Tak, tak grille trzeba zabrać, a najważniejsze węgiel, bo na tym zadupiu nie kupisz, chyba że w Sobótce Jak ktoś jedzie kombi, mam grilla który wystarczy dla wszystkich. Nasz bagażnik za mały na to bydle i pogoda coraz ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 31.03.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 To może na przyczepkę to bydle ? Nasz gryl lata gdzieś po "ogrodzie", trzeba będzie go znaleźć i przygotować do sezonu A pod tą górką nie ma czasami miejsca na ognisko ?? Te parę drewienek zawsze ktoś upcha pod nogi w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts