Megana 07.04.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Afrodyta, jak nie chciałaś przyjeżdżać, to trzeba było napisać, a nie od razu nogę uszkadzać Przykro nam oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.04.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Też widzisz, wiarygodna chciałam być i nie kłamać... Echhh...nawet gadać mi się nie chce...p-bólowe otumaniają a wzięłam 2 tabletki i zastrzyk na Izbie. Bawcie się dobrze i wypijcie browca za moje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ale co byłaś na izbie i nie stwierdzono jednoznacznie co Ci jest? Robili Ci prześwietlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.04.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Byłam na Izbie, ale wiesz...małe miasto... rentgen do bodaj 18-tej...chirurga wcale, chyba, że ma akurat dyżur. Jutro, znaczy dzis jadę i zobaczymy. Jadę hihi szwagier mnie wiezie, bo ja nijak za kółko sie nie nadaję.Zobaczymy ile posiedzę w poczekalni...oby nie 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Popaprany kraj, trzymaj się i napisz jutro co stwierdzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.04.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dzień dobry z rana. Megana, Afrodyta - Wy to jak moje dziecko - byle pretekst był, to już chorujecie pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Eee moi jak oszukują to mówią, że ich czółko boli, ale jak już są wymioty i biegunka to wiem, że nie "kitują" . Właśnie chciałam Was poinformować że z mojego wypadu na górke też nici. Nawet nie mam czasu na FM zaglądnąć. Niedługo znajdę się w wariatkowie to tam odpocznę . Bawcie się dobrze i dobrze zmęczcie wchodząc na górę. W domu mam szpital - dwoje dzieci i mąż chorzy a jeszcze jutro o 8.00 koty (dwa) idą na zabieg. Jak przeżyję weekend to będę szczęśliwa i w poniedziałek spokojnie "odpocznę" sobie w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.04.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ooooo Rysko, współczucie u mnie na razie rozrywający kaszelek, ale póki bez gorączki, to próbuję go ignorować. Trzymaj się i się nie daj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.04.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Słuchajcie, czy jutro wybiera się na ślężę ktoś z dziećmi w wieku przedszkolnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.04.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 trzeba chyba podjąć męska decyzję prognoza pogody na jutro jest taka sama jak na dzisiaj!!!? co robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.04.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ja głosuję za majem, ale drugą połową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 08.04.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Słuchajcie, czy jutro wybiera się na ślężę ktoś z dziećmi w wieku przedszkolnym? Tataraku, w jakim wieku jest Twoj synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.04.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Cześć już jestem po. Kości całe, torebka stawowa rozpier....na. 3 tyg L-4.Kul na razie nie mam, na wieczór odbiór sobie jednej pożyczonej załatwiłam. Widzę, że w takim razie ze Ślęzy raczej wiekszosć ma nici ;( Ryska współczuję, też masz jazdę. Ja to mówię w takich wypadkach, że na domu trza wywiesić napis "KWARANTANNA" Kurna, w domu piździ, bo wczoraj nawet przepalone nie było, żarcia ni ma, dziecka zaraz ze szkoły wrócą...echhhh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.04.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Taaaaak , to co odwołujemy spotkanie i przenosimy na maj? Może cieplej będzie??? Nikt nie będzie chory ( Michał mówi, że co najwyżej z miłości - bo maj? Proszę o szybką damsko - męską decyzję Przybycie potwierdzili : - Afrodyta z rodzinką - NIE - Sekamy - NIE - Ryski - NIE - KrysiaG z dziećmi - - TMK-i - - Kasia73 - - Tatarak - - Megany - - Megany - Jestem bardzo ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.04.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Tataraku, w jakim wieku jest Twoj synek? ma 4 lata i 4 m-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 08.04.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ma 4 lata i 4 m-ce A, to sie dogadaja! Moja wlasnie skonczyla 5 lat. I bardzo lubi mlodszych chlopcow Jak uzgodnicie termin wycieczki, to bardzo postaramy sie dopasowac. A nie mysleliscie o ktorejs niedzieli? Czy tylko sobota? W soboty moi elektrycy zasuwaja... Wspolczuje wszystkim chorujacym - ja mam dzis w domu obie cory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.04.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ma 4 lata i 4 m-ce Moja komunistka wręcz uwielbia zajmować się młodszymi dziećmi Niedziela też pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.04.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 jestem za przenosinami imprezy na maj!!! a tym samym wykreśl nas z listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.04.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A, to sie dogadaja! Moja wlasnie skonczyla 5 lat. I bardzo lubi mlodszych chlopcow Jak uzgodnicie termin wycieczki, to bardzo postaramy sie dopasowac. A nie mysleliscie o ktorejs niedzieli? Czy tylko sobota? W soboty moi elektrycy zasuwaja... Wspolczuje wszystkim chorujacym - ja mam dzis w domu obie cory... oooo super, na pewno się dogadają ja w niedzielę nawet chętniej, bo jak w sobotę jest pogoda, to mam wyrzuty sumienia, że nie wyrywam chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.04.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Havena - do maja elektrycy pewnie skończą? A od chwastów też trzeba odpocząć hehehe W sobotę można posiedzieć dłużej, a w niedzielę, to do pracy trzeba się przygotować ( psychicznie też), to chyba sobota bardziej na luzie Zrobisz tak, wstaniesz rano o 5-tej, chwasty wyrywasz, do 11-tej, będziesz miała dość i przyjedziesz odpocząć na górkę Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts