Tatarak 08.04.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Moja komunistka wręcz uwielbia zajmować się młodszymi dziećmi Niedziela też pasi super. to przenosimy imprę na maj (w każdym razie kobiety i dzieci), Michał z TMK mogą jutro jechać rozpalić grilla i zdobyć szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.04.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 U Was też tak piździ?Mało mi dziś łba nie urwało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.04.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Taaaaak , to co odwołujemy spotkanie i przenosimy na maj? Może cieplej będzie??? Nikt nie będzie chory ( Michał mówi, że co najwyżej z miłości - bo maj? Proszę o szybką damsko - męską decyzję - Afrodyta z rodzinką - NIE jedzie - Sekamy - NIE jedzie - Ryski - NIE jedzie - Tatarak - NIE jedzie - Havena - NIE jedzie - Megany - NIE jedzie ( to chyba dla mnie też dobrze, bo się będę dalej kurować - Kasia73 - NIE jedzie - Aniaubi - NIE jedzie (wysłałam sms - potwierdziła ) - TMK-i - wysłałam sms - KrysiaG - nie mam namiarów napisałam na PW) W związku z chorobami i pogodą przenosimy spotkanie na maj !!! Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.04.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 i wiecie co jestem zła bo już myślałam że sobie jutro odpocznę ( włażąc na górkę) a tak to muszę znowu na budowę!!!! i do roboty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.04.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Idę zalegnąć i dać odpocząć nodze...juz ją dziś pomęczyłam trochę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.04.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Afrodyta - Ty teraz się oszczędzaj. Kasiu- odpoczniesz w maju Havena- wylecz swoje dziecię z kataru Megana - ja się dalej leczę Jak widać nie było nam pisane spotkanie, więc do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.04.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Kurujcie się i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 08.04.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Megana!!!! Jestem,jestem.Właśnie tak sobie myśleliśmy, że spotkanie będzie odwołane.Ale co się odwlecze to nie uciecze./ale to śmiesznie się czyta/ U nas także zimno i straszny wiatr. Szkoda bo chcieliśmy Was poznać. Ale to do maja.Żeby tylko było w maju ciepło, bo też to różnie bywa. My i tak jutro się chyba wybierzemy do Wrocławia na szturm na sklepy,bo jak zimno to najlepiej w ciepełku. Życzę szybkiego wyleczenia się z przeziębienia. Pozdrawiam Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.04.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 No nie tak miało być, ale siły wyższe. Jak to mówią co się odwlecze, to ................. Hej TMK, to do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.04.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Masz rację Krysiu, to do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 12.04.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Hej I jak samopoczucie po weekendzie? My mamy taka swiecka tradycje, ze zwykle w Wielkanoc wspinamy sie na Sleze. W tym roku planujemy w niedziele w godzinach poludniowych, jesli pogoda pozwoli. Gdyby ktos chcial sie przylaczyc - znak rozpoznawczy to maly rudy piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 hej, my w święta wybywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.04.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 My też zawsze w święta gdzieś wybywamy, tylko jeszcze nie wiem gdzie tym razem - będziemy się rozglądać A tak wogóle, to dalej walczę z chorobą i dalsze zwolnienie, zatoki mi siadły, antybiotyki dostałam i siedzę w domu, jak uwięziona. Na dodatek wieje tak, że głowę chce urwać, a ja naiwna myślałam, że to koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 12.04.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Megana, duzo zdrowia zycze! Wspolczuje zatok, bol przeokropny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.04.2011 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dziękuję. Dzisiaj to już jako tako jest, ale w niedzielę, to była masakra. Michał mówi, że ja wiem kiedy chorować - zazwyczaj w dni wolne od pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 12.04.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dużo zdrówka Meganko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.04.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Meganus, mnie ostatnio dopadly zatoki. Najlepszy domowy sposob. Kup gruba morska sol. Podgrzej troche w filizance w mikrofalowce. Tak, okolo 3 min. Wsyp do bawelnianej skarpety i przyloz do czola. Powtarzaj kilka razy dziennie 2-3. Efekt murowany. Pozdr. Ps. W maju to moze i ja sie zalapie na spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Megano, współczucie - wracaj do zdrowia jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.04.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Aniu, Tatarak dziękuję i oczywiście chcę szybko wyzdrowieć i iść do pracy, bo co to za zwolnienie, jak siedzę w domu i robię to co muszę pracowego Ellaj, sól chyba nawet mam gdzieś w domu ( właśnie taką grubą, kupioną przez prypadek ) Kto wie, może się załapiesz w maju, trzymam kciuki Kiedy przyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Meganus, jak przez prypadek, to dawaj.Jak nie masz grubej to juz moze byc zwykla. Jak nie mikrofalowka, to podgrzana na patelni.Bede od 11-16 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts