Kasiowa 23.07.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ja nie przeczę, że ogrodniczka może być ze mnie pierwsza klasa, tylko jak na razie to chęci nie ma Jak trzeba to podlewam, obskubuję, pryskam anty-mszycowo itd., ale to nie mój konik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Meganko.....super macie komplet mebli na tarasiku sama malowalaś??? zdolniacha z Ciebie !!! a kiedy ruszacie z kładzeniem kostki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.07.2011 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Hej Kalu! ruszamy cały czas A poważniej to brak czasu i trochę pogoda namieszała. Pozdrawiamy Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 przejezdżałam przez Wroclaw wracając z wakacji...........padało:( ale wizyte w Ikei zaliczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.07.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Kalu, nie wybaczę Byłaś tak blisko i nas nie odwiedziłaś ( w naszych skromnych progach ). W ciągu 15 min. byłabyś u nas ( od IKEA). Mebelki ogrodowe, sama malowałam Co do kładzenia łupka, to jakoś nie możemy się zebrać, wciąż coś stoi na przeszkodzie. Albo Michał w trasie w pracy, albo pogoda i tak czeka dalej na położenie. Nie żebyśmy nic nie robili. Robimy wciąż trawnik, po kawałku bo to ciężka robota, ale pomału i wciąż. Zostało jeszcze z 30 m2 do skopania i powyciągania kłaczy starej trawy, zagrabienia i posiania nowej, Szybko się pisze, a dłuuuugo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.07.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kasiu, ciekawa jestem zdania mojego dziecka hehehe, jak Kasi Kuba wyjeżdżał w delegację na ponad tydzień, to miała przykazane dbać o kwiatki, bo to on o nie dba Czyż nie Kasiowa? Małgosiu te kwiatki to uschły z tęsknoty za włścicielem nie przez Kasię no co Ty tak dziecko podejrzewasz:) a ja o telefon=adres do firmy od luster przyszłam nieśmiało sie przypomnieć jak maturalne sprawki? mam nadzieję ze pomyślnie okropne rzeczy wypisuja w gazetach o tegorocznych maturach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.07.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kasiu, kupowaliśmy tutaj : http://www.lustrakrysztalowe.pl/kontakt.html Ogólnie OK - wprawdzie jedno lustro ma małą "gwiazdkę" ale to mogło się "samo zrobić" w transporcie lub (bardziej prawdopodobne) przy pracy płytkarzy. A nie przejeżdżacie czasami koło nas ? Kawa zawsze się znajdzie Pozdrawiamy Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.07.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kasiu, Ela Michała zdała maturę i dostała się na Administrację na Uniwersytecie Bardzo się cieszymy razem z nią, w pierwszym rzucie dostała się na "magistra od fikołków", to niestety nie było to co chciała, ale wszyscy czekaliśmy czy dostanie się na prawo. Co do luster to dobrze obejrzyj je przed odbiorem, obojętnie u kogo byś nie zamawiała Małgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.07.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kalu, nie wybaczę Byłaś tak blisko i nas nie odwiedziłaś ( w naszych skromnych progach ). W ciągu 15 min. byłabyś u nas ( od IKEA). Meganko....następnym razem napewno na kawusie zajedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.07.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kalu, to wybaczam - ale ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.07.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 dzięki i za zaproszenie i za namiary:)póki co doba jest zbyt krótka gonimy z robotą ale kto wie... często przejeżdżamy przez Żórawinę w drodze do mojej mamystudentce proszę pogratulować!!! (kiedyś po II roku mozna było się przenieś na prawo?) jakie macie grzejniki czy stellrad novelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.07.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Kasiu, niestety nie wiem jakie to grzejniki Kupowali je razem ze wszystkim hydraulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 10.08.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Cześć , sobie pooglądałam , mebelki tarasowe pierwsza klasa.Gratuluję studentce i wytrwałości życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.08.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 BeaWroc, najgorsze, że tak mało tych dni ciepłych w tym roku, my jak tylko możemy, to posiłki na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witaj Meganko.... przez te zawirowania na mojej budowie nie mialam czasu połazić po innych dziennikach............dzis patrze a u Ciebie tyle nowości !!! mebelki tarasowe wyszły Wam pierwsza klasa!!.....zdolniacha z Ciebie.....pomalowane idealnie i widze, że kolor wybierasz konsekwentnie wszystko do siebie bedzie idealnie pasowało.... Kafle....fajne wybraliście....życze abyś była również zadowolona po ułożeniu ....i nie przezywała tego co ja:) trawki cudne.....wsadziłas już??? ja ostatnio też kupiłam kilka sztuk......ale w lokalnym sklepie ogrodniczym....po 8-10-15 zl a w necie ile płaciłas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 14.08.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 J....... dzisiaj przyjechał Pan od płytek ( namiary od Secama) dziękujemy ...... Prosze bardzo ,mam nadzieję ze się stasio sprawdzi PS> Bedziecie dzisiaj na spaceru koło muzeum ?? My będziemy o 12 ma być jakiś teatr lalek dla dzieci, ponoć za darmochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Meganko............a planujesz też wrzosowisko u siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.08.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Wykorzystałam namiary na trawy od Sure i zakupiłam ich trochę 1. Eragrostis spectabilis 2 szt. ( ta spodobała mi się na zdjęciu - czerwona mgiełka) 2. Festuca glauca Eliah's blue 15 szt. ( te do obsadzenia przed tarasem półkola) 3. Imperata cylindrica Red baron 2 szt ( ślicznie wyglądają ) 4. Milium effusum ‘Aureum’ 1 szt. ( ta ma być uzupełnieniem do "Niger" czarnej) 5.Ophiopogon planiscapus 'Niger' 2 szt. ( te kosztują 15 zl sztuka, ale w związku z tym, że malutkie to po 5 zł) W sumie 21 szt. Właśnie dzisiaj przyjechały, bardzo porządnie zapakowane. W prawdzie wszystkie bardzo małe, ale za to ładne http://www.trawy.plO, widzę, że ciekawe trawki sobie zakupiłaś! ale sprostuję, bo ja kupowałam w dwóch miejscach, http://www.trawki.pl i http://www.ogrodytraw.eu a tego adresu http://www.trawy.pl nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.08.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Sure, tak, tak na http://www.trawki.pl kupowałam : ) Niestety dwie za nim posadziłam Megana podżarła, Michał położył na parapecie, żeby nie sięgnęła. Tylko jak je posadzić, żeby kocica nie zjadła ich do reszty Kalu, chciałabym, ale chyba w przyszłym roku, jak zrobię miejsce z drugiej strony tarasu koło różaneczników i azalii. Stwierdziłam też, że kupić wrzosy trzeba wcześniej, bo były po 5 zł, a teraz są po 7 i 8 zł. Jak na razie, to się martwię o moją piękną herbacianą różę dopadł ją mączniak, już pryskałam 2 razy i nic wygląda jakby z pleśniała prawie wszystkie pączki są zaatakowane, a jeszcze nawet nie rozkwitły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2011 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 drogo........... ja wczoraj kupiłam wrzosy u nas po 3,49 w Brico .....chyba, że te moje to jakies małe okazy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts