Megana 26.04.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Gratulacje dla Button'a Niestety BMW znowu dało ....................................d.....y Jedyne pocieszenie ,że Kubek jechał do końca wyścigu i nie przyjechał ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.04.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Myslałem, że limit pecha dla Roberta już w tym sezonie wyczerpał sie ale ....nic z tego Co zrobić tak bywa za dwa tygodnie Hiszpania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Może uda się BMW coś zrobić z tymi bolidami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Niech szybko coś wymyślą, bo szkoda żeby chłopak się marnował. Też trzymałam za Kubicę kciuki i dalej mu bedę kibicować A Kasi życze, żeby noga szybko się naprawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Niech szybko coś wymyślą, bo szkoda żeby chłopak się marnował. Też trzymałam za Kubicę kciuki i dalej mu bedę kibicować A Kasi życze, żeby noga szybko się naprawiła Dziękuję za Kasię, właśnie bidula śpi wymęczona A co do Kubicy, to chyba założymy "FANKLUB KUBICA MURATOR" co Ty/Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 27.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam Meganko.gratuluj postępów z projektami. My wczoraj utargowaliśmy blaszak na naszą działeczkę. Załatwiłaś już kule? Ja mam w domu 2 kule, z których tymczasowo nie korzystam ( nie wiem jak długo), ale gdyby co służę - mogę pożyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam Meganko. gratuluj postępów z projektami. My wczoraj utargowaliśmy blaszak na naszą działeczkę. Załatwiłaś już kule? Ja mam w domu 2 kule, z których tymczasowo nie korzystam ( nie wiem jak długo), ale gdyby co służę - mogę pożyczyć. Projekt jeszcze się przerabia, ale mamy obiecane, że w czerwcu zaczniemy, jak dobrze pójdzie A gdzie targowałaś ten blaszak , my też chcemy A kul jeszcze nie załatwiłam , naprawdę możesz pożyczyć na 3 tygodnie ??? Pytałam dzisiaj w pracy, ale nikt nie ma dzięki Bogu wszyscy zdrowi i nie byli połamani :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Aniu, napisz jeszcze co z Twoim płotem ( siatką)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja się też pytam jak tam z siatką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja się też pytam jak tam z siatką??? No kurna nico, jak na razie to została nam firma z Prusic i chcą za mb 50 zł , a z podmurówką 72 za mb i się zastanawiamy o i tyle Aniu - napisz co z tymi kulami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 27.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Kurcze przez moje kolano nic z siatką. Stoimy. Jeszcze teraz kończę kurs inspektora ppoż i wkuwam całymi dniami.Egzamin za 2 dni w warszawie, ale kolanko chyba mi nie pozwoli na pierwszy termin.Meganko kule mogę Ci pożyczyć 2, nie wiem czy na 3 tygodnie bo koncepcje leczenia mojego kolana zmieniają się z każdą wizytą lekarską (które w tym tygodniu mam 2 jutro i w czwartek).Telefon wysyłam na priva, j\na razie możesz podjechać i pożyczyć. A jak będą mi potrzebne wcześniej to mi przywieziesz, bo ja w ostatnim czasie nakupowałam sprzętu ortopedycznego (kule, stabilizator na kolanko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 29.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja tez chetnie dopisze sie do fanklubu Kubicy.Szkoda ,ze sie marnuje talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.04.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja tez chetnie dopisze sie do fanklubu Kubicy.Szkoda ,ze sie marnuje talent To trzeba założyć wątek "F1 Kubica Murator" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.05.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Swego czasu był wątek o F1 http://forum.muratordom.pl/f1-zaczal-sie-sezon-2008-kubica-go,t126426.htm ale umarł śmiercią naturalną .....forumowicze wolą jednak dyskutować o tym czy czarny kibelek czy biały do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 04.05.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam Małgosiu Ładne widoczki - nie powiem, ale następnym razem proponuję wycieczkę w moje okolice i zapraszam rzecz jasna Widzę, że zastanawiacie się nad ogrodzeniem - gorąco namawiam do grodzenia, gdyż dzisiaj pojechałam na działkę i stwierdziłam brak kolejnego drzewa... Pomimo tego, że od rana jest tam teraz pan spychaczowy i ciągle coś się dzieje. No ale cóż - są ludzie i są taborety (jak ja to zwykłam mawiać ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.05.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam Małgosiu Ładne widoczki - nie powiem, ale następnym razem proponuję wycieczkę w moje okolice i zapraszam rzecz jasna Widzę, że zastanawiacie się nad ogrodzeniem - gorąco namawiam do grodzenia, gdyż dzisiaj pojechałam na działkę i stwierdziłam brak kolejnego drzewa... Pomimo tego, że od rana jest tam teraz pan spychaczowy i ciągle coś się dzieje. No ale cóż - są ludzie i są taborety (jak ja to zwykłam mawiać ). Pozdrawiam Iwonko, oczywiście jak będziemy jechać w Twoje okolice damy Ci znać, to się umówimy :) Co za burki cukrowe drzewa Wam wycinają Tobie też przydałoby się szybko ogrodzić działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 09.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Małgosiu - wysłałam Ci PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.05.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Małgosiu - wysłałam Ci PW Wielkie dzięki Iwonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.05.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam w sobotni wieczór, gratuluję blaszaka.Jak córcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.05.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Witam w sobotni wieczór, gratuluję blaszaka. Jak córcia? No hej Aniu - dzięki Kasia czuje się dobrze, żadnych obrzęków, chuda nóżka jeszcze schudła, ale wszystko dobrze :) Co u Ciebie, jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts