Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Stuprocentowo się z wami zgadzam dziewczyny.

Dodam jeszcze, że czasem lepiej jest trochę pomieszkać, żeby przemyśleć pewne rozwiązania. Przez te pół roku mieszkania zmieniła mi się koncepcja na dekorację okien, trochę oświetlenia, no i ustawienia mebli w salonie i w Bartka pokoju.

W końcu nie na darmo się mówi co nagle to po diable :wink:

dziękujemy. A Ty już gotowa do startu na wiosnę?

dzięki za pamięć

:D :D :D no jakoś tak umiarkowanie :D :D :D

ostatnio zastanawiam się, czy jednak nie budowac z silki :-?

pogoda nie "pogania" to tkwimy tak w zimowym uśpieniu :roll:

no bo w sumie niby dlaczego miaoby coś się nie udać :roll:

Mamik - fakt masz jeszcze dużo czasu ( no może nie aż tak wiele), ale żeby się zastanowić, dopytać i poczytać :)

A Ty nie przesadzaj, bo przecież jeszcze zima ( wiosna - chciałam Ci przypomnieć, że jest 21 marca :lol: :lol: :lol:

Jeszcze troszkę i będzie ciepło :)

Małgoś - zaglądam, ale nie nadążam !!!! :o

Ryska, za chwilkę ja nie będę nadążać czytać za tobą :lol: :lol: :lol:

Twój małż fajne schody zrobił, pomaluj je bejcą i potem lakierem i nie będziesz wydawać 6 tyś. na schody :wink:

aniamar - płytkarz i armatura - tak, ale z meblami to już gorzej, zobaczymy na co starczy :) Co do drzwi, to ściągnęliśmy folię, która była przyklejona, ale owinęliśmy delikatnie inną folią żeby nie wybrudziły się całkiem

taka_ja & taki_on:) - dzięi za życzenia - miłe :)

Przyznam szczerze, że męczące jest to jeżdżenie w tą i z powrotem. Postanowiliśmy, że jak tylko położą płytki i zainstalują POŚ-a to wprowadzamy się :)

Stuprocentowo się z wami zgadzam dziewczyny.

Dodam jeszcze, że czasem lepiej jest trochę pomieszkać, żeby przemyśleć pewne rozwiązania. Przez te pół roku mieszkania zmieniła mi się koncepcja na dekorację okien, trochę oświetlenia, no i ustawienia mebli w salonie i w Bartka pokoju.

W końcu nie na darmo się mówi co nagle to po diable :wink:

Aniahubi - też o tym myślałam, że ważne aby oswoić się z pomieszczeniami i wówczas łatwiej będzie poukładać wszystko.

Może innym budującym taka rada też się przyda :)

To sie nie martwię, ze nie mam nic w oknach (oprócz zasłon w dużym pokoju, oczywiście). Zamiast zmieniać zrobie od razu wersję ostateczną... ;)

(swoja drogą, dawno mnie tu nie było,na powiadomienia nie można liczyć)

pozdrówka słoneczne!

No widzisz, wersja ostateczna jak już zrobisz, okaże się za kilka miesięcy, że też nie jest ostteczna :lol: :lol: ech życie przewrotne :wink:

Ja do Ciebie zaglądam i powiadomienia przychodzą, ale jest parę osób, do których nie zaglądałam i z ciekawości zajrzałam, a tam duuuuużo zapisów, a powiadomienia nie przychodziły :cry:

Jak kicia, dalej nie drapie skóry?

Megi, a kiedy sadzimy drzewka? :wink:

Stuku, najpierw muszę się zastanowić co kupić i czy kasa będzie, bo tych drzewek nie mało potrzeba. Znajomy miał mi przywieźć katalog ( jego znajomy ma drzewka i roślinki) Może uda się coś za rozsądną cenę kupić?

Zapytam w pracy koleżankę, kiedy możemy zacząć sadzić :D :D

Pozdrowienia dla Gwidona :)

Megi, a kiedy sadzimy drzewka? :wink:

Stuku, najpierw muszę się zastanowić co kupić i czy kasa będzie, bo tych drzewek nie mało potrzeba. Znajomy miał mi przywieźć katalog ( jego znajomy ma drzewka i roślinki) Może uda się coś za rozsądną cenę kupić?

Zapytam w pracy koleżankę, kiedy możemy zacząć sadzić :D :D

Pozdrowienia dla Gwidona :)

Ja też nie wiem jakie i gdzie je posadzić :roll: Ja tylkow iem ,że owocowe i słodkie mają być :lol: Ja mam małą działkę , a i innych dzrewek mam sporo(żona nie pozwala wyciąć)więć może 2-4 drzewka się posadzi?

Ja do Ciebie zaglądam i powiadomienia przychodzą, ale jest parę osób, do których nie zaglądałam i z ciekawości zajrzałam, a tam duuuuużo zapisów, a powiadomienia nie przychodziły :cry:

Jak kicia, dalej nie drapie skóry?

Uuu... a ja Cię rzadko widuję ostatnio? :roll:

A kocisko nie drapie skóry, niepotrzebnie się oibawiałam. Nawet czasem przebiegnie sobie po oparciu kanapy i śladów nie ma. Myślę, że chyba ocaleją, co mnie cieszy, bo łatwo je czyścić z kociego puchu. Nie wiem, czy mam szczęście, czy pomogło to, że lubi drapak? :wink:

Puk puk !!!

Jest tu ktoś? :)

A może się już przeprowadzacie ....? :lol:

Witaj Iwonko! Jeszcze niestety nie, ale za tydzień pierwszy nocleg i weekend w nowym domku. Nawet Megana jedzie z nami - pierwszy raz.Pozdrawiam

Michał

No co tu dużo pisać SUPER !!! :D

Gratuluje Mega szybkiego kończenia domku !