taka_ja taki_on 23.02.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Aniu, wybuduj dom, a meble i resztę to można przez lata kupować. Jak inni będą wymieniać na nowe, to my dopiero kupimy Kurczę ja Megana ja też tak myslę... nie od razu Rzym zbudowano i wsio powoli, ale grunt, że juz u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 23.02.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Stuprocentowo się z wami zgadzam dziewczyny. Dodam jeszcze, że czasem lepiej jest trochę pomieszkać, żeby przemyśleć pewne rozwiązania. Przez te pół roku mieszkania zmieniła mi się koncepcja na dekorację okien, trochę oświetlenia, no i ustawienia mebli w salonie i w Bartka pokoju. W końcu nie na darmo się mówi co nagle to po diable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 To sie nie martwię, ze nie mam nic w oknach (oprócz zasłon w dużym pokoju, oczywiście). Zamiast zmieniać zrobie od razu wersję ostateczną... (swoja drogą, dawno mnie tu nie było,na powiadomienia nie można liczyć) pozdrówka słoneczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Megi, a kiedy sadzimy drzewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.02.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dziękujemy. A Ty już gotowa do startu na wiosnę? dzięki za pamięć no jakoś tak umiarkowanie ostatnio zastanawiam się, czy jednak nie budowac z silki pogoda nie "pogania" to tkwimy tak w zimowym uśpieniu no bo w sumie niby dlaczego miaoby coś się nie udać Mamik - fakt masz jeszcze dużo czasu ( no może nie aż tak wiele), ale żeby się zastanowić, dopytać i poczytać A Ty nie przesadzaj, bo przecież jeszcze zima ( wiosna - chciałam Ci przypomnieć, że jest 21 marca Jeszcze troszkę i będzie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.02.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Małgoś - zaglądam, ale nie nadążam !!!! Ryska, za chwilkę ja nie będę nadążać czytać za tobą Twój małż fajne schody zrobił, pomaluj je bejcą i potem lakierem i nie będziesz wydawać 6 tyś. na schody aniamar - płytkarz i armatura - tak, ale z meblami to już gorzej, zobaczymy na co starczy Co do drzwi, to ściągnęliśmy folię, która była przyklejona, ale owinęliśmy delikatnie inną folią żeby nie wybrudziły się całkiem taka_ja & taki_on:) - dzięi za życzenia - miłe Przyznam szczerze, że męczące jest to jeżdżenie w tą i z powrotem. Postanowiliśmy, że jak tylko położą płytki i zainstalują POŚ-a to wprowadzamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.02.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Stuprocentowo się z wami zgadzam dziewczyny. Dodam jeszcze, że czasem lepiej jest trochę pomieszkać, żeby przemyśleć pewne rozwiązania. Przez te pół roku mieszkania zmieniła mi się koncepcja na dekorację okien, trochę oświetlenia, no i ustawienia mebli w salonie i w Bartka pokoju. W końcu nie na darmo się mówi co nagle to po diable Aniahubi - też o tym myślałam, że ważne aby oswoić się z pomieszczeniami i wówczas łatwiej będzie poukładać wszystko. Może innym budującym taka rada też się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.02.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 To sie nie martwię, ze nie mam nic w oknach (oprócz zasłon w dużym pokoju, oczywiście). Zamiast zmieniać zrobie od razu wersję ostateczną... (swoja drogą, dawno mnie tu nie było,na powiadomienia nie można liczyć) pozdrówka słoneczne! No widzisz, wersja ostateczna jak już zrobisz, okaże się za kilka miesięcy, że też nie jest ostteczna ech życie przewrotne Ja do Ciebie zaglądam i powiadomienia przychodzą, ale jest parę osób, do których nie zaglądałam i z ciekawości zajrzałam, a tam duuuuużo zapisów, a powiadomienia nie przychodziły Jak kicia, dalej nie drapie skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.02.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Megi, a kiedy sadzimy drzewka? Stuku, najpierw muszę się zastanowić co kupić i czy kasa będzie, bo tych drzewek nie mało potrzeba. Znajomy miał mi przywieźć katalog ( jego znajomy ma drzewka i roślinki) Może uda się coś za rozsądną cenę kupić? Zapytam w pracy koleżankę, kiedy możemy zacząć sadzić Pozdrowienia dla Gwidona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Megi, a kiedy sadzimy drzewka? Stuku, najpierw muszę się zastanowić co kupić i czy kasa będzie, bo tych drzewek nie mało potrzeba. Znajomy miał mi przywieźć katalog ( jego znajomy ma drzewka i roślinki) Może uda się coś za rozsądną cenę kupić? Zapytam w pracy koleżankę, kiedy możemy zacząć sadzić Pozdrowienia dla Gwidona Ja też nie wiem jakie i gdzie je posadzić Ja tylkow iem ,że owocowe i słodkie mają być Ja mam małą działkę , a i innych dzrewek mam sporo(żona nie pozwala wyciąć)więć może 2-4 drzewka się posadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 27.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Puk puk !!! Jest tu ktoś? A może się już przeprowadzacie ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja do Ciebie zaglądam i powiadomienia przychodzą, ale jest parę osób, do których nie zaglądałam i z ciekawości zajrzałam, a tam duuuuużo zapisów, a powiadomienia nie przychodziły Jak kicia, dalej nie drapie skóry? Uuu... a ja Cię rzadko widuję ostatnio? A kocisko nie drapie skóry, niepotrzebnie się oibawiałam. Nawet czasem przebiegnie sobie po oparciu kanapy i śladów nie ma. Myślę, że chyba ocaleją, co mnie cieszy, bo łatwo je czyścić z kociego puchu. Nie wiem, czy mam szczęście, czy pomogło to, że lubi drapak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 28.02.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Meganko, zakochałam się w Twoich parapetach Wyglądają cudnie na zdjęciach. Ciekawa jestem, jak wyglądają na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.02.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 witaj Małgosiu,jutro zaczynamy dalsze roboty na działce, wracają murarze po zimowej przerwie.Małgosiu, czy Wy okna zamawialiście z Drutexu przy ul. Karmelkowej? Jak nie to gdzie? Zaczynamy rozglądać się za oknami.PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.02.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witaj Aniu !. tak - okna Drutexu, zamawialiśmy na Karmelkowej. U Pana Patryka - strasznie zakręcony gość ale spoko. PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.02.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Puk puk !!! Jest tu ktoś? A może się już przeprowadzacie ....? Witaj Iwonko! Jeszcze niestety nie, ale za tydzień pierwszy nocleg i weekend w nowym domku. Nawet Megana jedzie z nami - pierwszy raz. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.02.2010 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Meganko, zakochałam się w Twoich parapetach Wyglądają cudnie na zdjęciach. Ciekawa jestem, jak wyglądają na żywo. Witaj W realu są jeszcze ładniejsze Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Puk puk !!! Jest tu ktoś? A może się już przeprowadzacie ....? Witaj Iwonko! Jeszcze niestety nie, ale za tydzień pierwszy nocleg i weekend w nowym domku. Nawet Megana jedzie z nami - pierwszy raz.Pozdrawiam Michał No co tu dużo pisać SUPER !!! Gratuluje Mega szybkiego kończenia domku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.03.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 wow!! pierwszy nocleg ??? GRATULUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 wow!! pierwszy nocleg ??? GRATULUJE!!! Kalu - materac na tą okolicznoś zakupiony Tylko nie wiem, jak megany pazurki potraktują ten materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts