Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

wow!! :o :o

pierwszy nocleg ??? :p GRATULUJE!!! :p :p :p

Kalu - materac na tą okolicznoś zakupiony :wink:

Tylko nie wiem, jak megany pazurki potraktują ten materac :lol: :lol:

Na pewno będzie jej się podobało.. ;)

faajniee macie... ...pierwszy nocleg miło wspominam. Ciekawe, co Wam się przyśni w nowym mniejscu?

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze, powiadomień nie dostaję a tu tyle zmian :)

parapety, sciany pomalowane kraniki dywaniki :) .........

A przy okazji, patrzac z werandy - jak oceniasz pracę moich panów którzy bawią się w ociepleniowców. Pytam bo sam nie mam zdania :roll: a się zastanawiam czy ich brac dalej ........

faajniee macie... ...pierwszy nocleg miło wspominam. Ciekawe, co Wam się przyśni w nowym mniejscu?

Sure - na początku kocica pewnie będzie się czaić, ale jak jej powiemy, że "to jej nowy domek" - w końcu dla niej budowany, żeby miała się gdzie wybiegać :lol: :lol: :lol: :wink: ), to pewnie będzie szczęśliwa. Jedyny problem, to jazda samochodem - strasznie nie lubi :cry: , ale 30 minut musi wytrzymać :D

Co do pierwszego noclegu, to nie wiem, czy będziemy spać :lol: :lol: :wink:

Sure - na początku kocica pewnie będzie się czaić, ale jak jej powiemy, że "to jej nowy domek" - w końcu dla niej budowany, żeby miała się gdzie wybiegać :lol: :lol: :lol: :wink: ), to pewnie będzie szczęśliwa. Jedyny problem, to jazda samochodem - strasznie nie lubi :cry: , ale 30 minut musi wytrzymać :D

Co do pierwszego noclegu, to nie wiem, czy będziemy spać :lol: :lol: :wink:

Assir potraktowal nowy dom jako nowe miejsce do zabaw, takie kocie przedszkole. Po pierwszych dwóch godzinach, kiedy podskakiwał na każdy nowy dźwięk, oswoił się i świetnie sie bawi do dzisiaj... ;)

Moze młodsze koty lepiej znosza zmiany? Miał wtedy 5 miesięcy, odbył podróż na święta po 10 godzin w każda stronę, a potem ta przeprowadzka... :roll:

..e, ale w końcu chyba zaśniecie? :lol: :lol:

Kurcze, powiadomień nie dostaję a tu tyle zmian :)

parapety, sciany pomalowane kraniki dywaniki :) .........

A przy okazji, patrzac z werandy - jak oceniasz pracę moich panów którzy bawią się w ociepleniowców. Pytam bo sam nie mam zdania :roll: a się zastanawiam czy ich brac dalej ........

Pracę P.Marka skomentowałam w Twoich komentarzach - ładnie wygląda , podoba mi się :D

Może nas odwiedzicie :)

..e, ale w końcu chyba zaśniecie? :lol: :lol:

Sure - W końcu pewnie tak, tylko czy zapamiętamy co się śniło :wink:

Mam nadzieję, że tak jak Twoje kocię, nasza Megana będzie szczęśliwa, że będzie miała gdzie pobiegać ( korytarz dłuuugi - 11 m, zakręt przez salon i znowu następne metry do przebiegnięcia ) :lol: :lol: :lol:

Pracę P.Marka skomentowałam w Twoich komentarzach - ładnie wygląda , podoba mi się :D

Może nas odwiedzicie :)

Nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałaś , pytałem jak oceniacie ocieplenie które robią u Waszego sasiada z naprzeciwka :)

Z odwiedzinami pewnie się da zrobić tylko jak się cieplej zrobi bo teraz to z małym mało wychodzimy.

W ogóle to już się nam wiosna marzy, nie możemy się doczekać słoneczka ciepełka, itp.....

No co tu dużo pisać SUPER !!! :D

Gratuluje Mega szybkiego kończenia domku !

Dziękujemy :)

Rysko, a jak Wasz komin?

Pogoda piękna i już można cokolwiek zacząć robić :) , więc teraz czekam na zdjęcia z Waszej budowy :)

Komin już jest - cały

Kurcze, ja też nie mogę się doczekać tych zdjęć :evil: a tu im jeszcze dachówki brakuje tak ze 3 palety :o :(

No ale u Was wokół domku to normalnie przepięknie !!!

Delfina - proszę o większe zdjęcie kotków :) :) :) \

Szybka kobieta jesteś :)

Super :)

Rysko, a jak szybko przywiozą Wam tą brakującą dachówkę?

Secam - coś żle przeczytałam :oops:

Trudno nam powiedzieć, widać wierzch biały, a jak robią to niestety nie miałam okazji zobaczyć :(

Podpytam sąsiada jak się z nim spotkam :)

To czekamy na wiosnę :)

Kalu i Kamlotku -

Dziękujęmy :) :) za ocenę parapetów.

Drewno na parapety, to sosna bez sękowa zakupione w Castoramie.

92cm x30cm x3cm- 63,00 zł, a dłuższy ( nie mogę znaleźć faktury kosztował około 130 zł. Do tego jeszcze bejca i lakier.

D

Małgosiu - rzecz jasna nie mam czasu przeglądać wszystkich dzienników i komentarzy, ale to czego się tutaj doczytałam niezmiernie mnie ucieszyło :D Pierwsza noc w nowym domku to niebanalne przeżycie... Ja muszę jeszcze poczekać, ale Wam życzę, aby ta noc zapadła w pamięci jak najdłużej :D

Małgosiu - rzecz jasna nie mam czasu przeglądać wszystkich dzienników i komentarzy, ale to czego się tutaj doczytałam niezmiernie mnie ucieszyło :D Pierwsza noc w nowym domku to niebanalne przeżycie... Ja muszę jeszcze poczekać, ale Wam życzę, aby ta noc zapadła w pamięci jak najdłużej :D

Iwonko, również nie mogę się doczekać :) , ale bardziej tego jak megusia tam będzie się zachowywać :lol: :lol: :lol: