sure 01.03.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 wow!! pierwszy nocleg ??? GRATULUJE!!! Kalu - materac na tą okolicznoś zakupiony Tylko nie wiem, jak megany pazurki potraktują ten materac Na pewno będzie jej się podobało.. faajniee macie... ...pierwszy nocleg miło wspominam. Ciekawe, co Wam się przyśni w nowym mniejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.03.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kurcze, powiadomień nie dostaję a tu tyle zmian parapety, sciany pomalowane kraniki dywaniki ......... A przy okazji, patrzac z werandy - jak oceniasz pracę moich panów którzy bawią się w ociepleniowców. Pytam bo sam nie mam zdania a się zastanawiam czy ich brac dalej ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Na pewno będzie jej się podobało.. faajniee macie... ...pierwszy nocleg miło wspominam. Ciekawe, co Wam się przyśni w nowym mniejscu? Sure - na początku kocica pewnie będzie się czaić, ale jak jej powiemy, że "to jej nowy domek" - w końcu dla niej budowany, żeby miała się gdzie wybiegać ), to pewnie będzie szczęśliwa. Jedyny problem, to jazda samochodem - strasznie nie lubi , ale 30 minut musi wytrzymać Co do pierwszego noclegu, to nie wiem, czy będziemy spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Na pewno będzie jej się podobało.. faajniee macie... ...pierwszy nocleg miło wspominam. Ciekawe, co Wam się przyśni w nowym mniejscu? Sure - na początku kocica pewnie będzie się czaić, ale jak jej powiemy, że "to jej nowy domek" - w końcu dla niej budowany, żeby miała się gdzie wybiegać ), to pewnie będzie szczęśliwa. Jedyny problem, to jazda samochodem - strasznie nie lubi , ale 30 minut musi wytrzymać Co do pierwszego noclegu, to nie wiem, czy będziemy spać Assir potraktowal nowy dom jako nowe miejsce do zabaw, takie kocie przedszkole. Po pierwszych dwóch godzinach, kiedy podskakiwał na każdy nowy dźwięk, oswoił się i świetnie sie bawi do dzisiaj... Moze młodsze koty lepiej znosza zmiany? Miał wtedy 5 miesięcy, odbył podróż na święta po 10 godzin w każda stronę, a potem ta przeprowadzka... ..e, ale w końcu chyba zaśniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Kurcze, powiadomień nie dostaję a tu tyle zmian parapety, sciany pomalowane kraniki dywaniki ......... A przy okazji, patrzac z werandy - jak oceniasz pracę moich panów którzy bawią się w ociepleniowców. Pytam bo sam nie mam zdania a się zastanawiam czy ich brac dalej ........ Pracę P.Marka skomentowałam w Twoich komentarzach - ładnie wygląda , podoba mi się Może nas odwiedzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No co tu dużo pisać SUPER !!! Gratuluje Mega szybkiego kończenia domku ! Dziękujemy Rysko, a jak Wasz komin? Pogoda piękna i już można cokolwiek zacząć robić , więc teraz czekam na zdjęcia z Waszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ..e, ale w końcu chyba zaśniecie? Sure - W końcu pewnie tak, tylko czy zapamiętamy co się śniło Mam nadzieję, że tak jak Twoje kocię, nasza Megana będzie szczęśliwa, że będzie miała gdzie pobiegać ( korytarz dłuuugi - 11 m, zakręt przez salon i znowu następne metry do przebiegnięcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Megana , już po mnie,jak zobaczyłam Twoje piękne parapety . A mogę spytać się o cenę. Bo też muszę już mieć niedługo wstawione parapety. Więc pora się zdecydować . Życzę udanej nocki w domku . A co bedziesz robiła w nocy,to kto to wie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.03.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Meganko...parapety są sosnowe???z surowego drewna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.03.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pracę P.Marka skomentowałam w Twoich komentarzach - ładnie wygląda , podoba mi się Może nas odwiedzicie Nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałaś , pytałem jak oceniacie ocieplenie które robią u Waszego sasiada z naprzeciwka Z odwiedzinami pewnie się da zrobić tylko jak się cieplej zrobi bo teraz to z małym mało wychodzimy. W ogóle to już się nam wiosna marzy, nie możemy się doczekać słoneczka ciepełka, itp..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 02.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No co tu dużo pisać SUPER !!! Gratuluje Mega szybkiego kończenia domku ! Dziękujemy Rysko, a jak Wasz komin? Pogoda piękna i już można cokolwiek zacząć robić , więc teraz czekam na zdjęcia z Waszej budowy Komin już jest - cały Kurcze, ja też nie mogę się doczekać tych zdjęć a tu im jeszcze dachówki brakuje tak ze 3 palety No ale u Was wokół domku to normalnie przepięknie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Kotki się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.03.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Delfina - proszę o większe zdjęcie kotków :) \ Szybka kobieta jesteś Super Rysko, a jak szybko przywiozą Wam tą brakującą dachówkę? Secam - coś żle przeczytałam Trudno nam powiedzieć, widać wierzch biały, a jak robią to niestety nie miałam okazji zobaczyć Podpytam sąsiada jak się z nim spotkam To czekamy na wiosnę Kalu i Kamlotku - Dziękujęmy :) za ocenę parapetów. Drewno na parapety, to sosna bez sękowa zakupione w Castoramie. 92cm x30cm x3cm- 63,00 zł, a dłuższy ( nie mogę znaleźć faktury kosztował około 130 zł. Do tego jeszcze bejca i lakier. D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 03.03.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hej, ladny domek Rewelacyjne zdjecia ze Slezy! W zyciu by mi nie przyszlo do glowy wdrapywac sie tam w zimie. A jednak mozna! Jestem pelna podziwu. Byl ktos oprocz Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 03.03.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 To czekamy na wiosnę Oj czekamy czekamy, już nic innego nie mam w głowie jak grill na tarasie :D:D i teraz sobie uświadomiłem ze juz nie na budowie ale prawie w domu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Małgosiu - rzecz jasna nie mam czasu przeglądać wszystkich dzienników i komentarzy, ale to czego się tutaj doczytałam niezmiernie mnie ucieszyło Pierwsza noc w nowym domku to niebanalne przeżycie... Ja muszę jeszcze poczekać, ale Wam życzę, aby ta noc zapadła w pamięci jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.03.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Hej, ladny domek Rewelacyjne zdjecia ze Slezy! W zyciu by mi nie przyszlo do glowy wdrapywac sie tam w zimie. A jednak mozna! Jestem pelna podziwu. Byl ktos oprocz Was? Teraz i ja będę Ci kibicować Na Ślęży nie byliśmy sami :), takich jak my było więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Na Sleze zawsze goniono nas na zimowiskach, ktore organizowano w Sobotce ... ale od dziecka juz tam nie wlazilam a moze byloby warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.03.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Małgosiu - rzecz jasna nie mam czasu przeglądać wszystkich dzienników i komentarzy, ale to czego się tutaj doczytałam niezmiernie mnie ucieszyło Pierwsza noc w nowym domku to niebanalne przeżycie... Ja muszę jeszcze poczekać, ale Wam życzę, aby ta noc zapadła w pamięci jak najdłużej Iwonko, również nie mogę się doczekać , ale bardziej tego jak megusia tam będzie się zachowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.03.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 To czekamy na wiosnę Oj czekamy czekamy, już nic innego nie mam w głowie jak grill na tarasie :D:D i teraz sobie uświadomiłem ze juz nie na budowie ale prawie w domu :D:D Uwielbiam, jak słoneczko świeci i jesteśmy w domku karkóweczkę zjadłoby się z grilla :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts