Megana 04.03.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Na Sleze zawsze goniono nas na zimowiskach, ktore organizowano w Sobotce ... ale od dziecka juz tam nie wlazilam a moze byloby warto Witaj Mohag :) My średnio w roku, to na Ślęzy jesteśmy około 5 razy, a co do zdjęć zimowych, to jak poszukam prawdziwą zimę, gdy tam byliśmy, to wkleję Warto, warto widoki i trochę zmęczenia się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 05.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Hej! Dzieki za dobre slowo Musze przyznac, ze zainspirowal mnie Twoj kolor dachu! Z dachowki jestesmy bardzo zadowoleni. Budujemy sie w centrum Zorawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 05.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ładny ten gabinecik, nawet sporawy A parapet na "oknie" też będzie ? Kurcze znów sypnęło śniegiem A w sobotę mieliśmy sprzątać podwórko Małgoś nie przemęczaj sie dzisiaj, co byś zapamiętała co Ci się śniło no i żebyś nie była zbyt mocno zmęczona bo snów wtedy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.03.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Hej! Dzieki za dobre slowo Musze przyznac, ze zainspirowal mnie Twoj kolor dachu! Z dachowki jestesmy bardzo zadowoleni. Budujemy sie w centrum Zorawiny Havena - No to witaj sąsiadko Myślę, że będzie okazja się spotkać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.03.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ładny ten gabinecik, nawet sporawy A parapet na "oknie" też będzie ? Kurcze znów sypnęło śniegiem A w sobotę mieliśmy sprzątać podwórko Małgoś nie przemęczaj sie dzisiaj, co byś zapamiętała co Ci się śniło no i żebyś nie była zbyt mocno zmęczona bo snów wtedy nie ma Rysko, mieliśmy w poniedziałek instalować POŚ-a i nici z tego wyjdą chyba W gabiniecie jest parapet z botticino, stąd go nie widać - nie rzuca się w oczy Do domu dotrzemy dzisiaj wieczorem dopiero, to pewnie będziemy padnięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 05.03.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Havena - No to witaj sąsiadko Myślę, że będzie okazja się spotkać :) Witaj Spotkanie - bardzo chetnie! Zycze udanej nocy w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ale mnie omieło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.03.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ale mnie omieło!! Stuku, widać jak czytasz nasz dziennik hehehe Piszę z nowego domku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.03.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a ja na ślęży jeszcze nie byłam nie wiem za mała za blisko wszystkie inne dalsze góry juz rozdeptałam nie raz ale mam plan juz od jakiegoś czasu żeby tak raz dwa czarnym i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 [ Piszę z nowego domku :) z nowego domku i jeszcze piszesz masz czas spokojnej,ciepłej i jakiej tylko chcesz nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.03.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a ja na ślęży jeszcze nie byłam nie wiem za mała za blisko wszystkie inne dalsze góry juz rozdeptałam nie raz ale mam plan juz od jakiegoś czasu żeby tak raz dwa czarnym i już My Kasiu też wchodzimy czarnym ( bo najmniej ludzi), ale schodzimy żółtym : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.03.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 [ Piszę z nowego domku :) z nowego domku i jeszcze piszesz masz czas spokojnej,ciepłej i jakiej tylko chcesz nocki Kamlotku, mamy tu 19 stopni, ale nie jest zimno : ) : ) Chodzimy spać koło 23, więc za chwilkę w kimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zazdroszczę przeprowadzki jak smakuje pierwsza kawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 hej jak się spało w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.03.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zazdroszczę przeprowadzki jak smakuje pierwsza kawa? Hej Famelio, tak dobrze to nie jest Jeszcze nie przeprowadzka, ale weekendowe spanie Kasiu i dę do dziennika to napiszę o spaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Szczegółów nie opisuj Ale chyba się dobrze wyspałaś w nowym domku ,a jak Megana przeżyła noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Ale mnie omineło!! Stuku, widać jak czytasz nasz dziennik hehehe Piszę z nowego domku :) A bo kurcze komputer nawalił na cały tydzień , ale i tak nawala. To kiedy sadzimy te drzewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.03.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Myślałam, że skoro KOT już na nowych włościach, to na stałe Mimo to zazdroszczę U mnie nie dałoby się kawy z termosu wypić nie marznąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.03.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Ładny macie domek.Sprawnie wam idzie wykończeniówka oby tak dalej.Będę trzymac w kciuki.Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.03.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ale to musi byc superrrrrrr uczucie spac w nowym domku (wybudowanym w ekspresowym tempie )zazdroszcze ....... ,zeby jeszcze taka ciplutka wiosna byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts