Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Małgosiu te płytki z kotami coffee ogładałam w sobotę w OBI z myślą o kupnie ich do nowego domu---- są świetne :D

teraz w kuchni mam z tej samej serii tylko ciemniejsze i dekory z dzbanuszkami i jestem zadowolona wieczorem podrzucę foto :wink:

Prześlij Kasiu, chętnie zobaczę i może coś odgapię :) :)

Chociaż ja wymyśliłam, że płytka nad meblami będzie szlaczek z ciemniejszych płytek, a reszta jasnych. Po obu stronach ( prawa i lewa) będą koty a po bokach napisy.

A jak wyjdzie, to się zobaczy :)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgosiu - witam po przerwie i po lekturze Waszego dziennika :) Czasu brakuje, ale czytam i obserwuję Was :D

Robota wrze, wykończeniówka się rozkręca - super!

Małgoś, napisz mi coś o tej Waszej oczyszczalni jak znajdziesz chwilkę :)

Iwonko, zadałam Ci pytania w Twoich komentarzach, poproszę o odpowiedź :)

Co do POŚ-a - to podaję stronkę,gdyż nic innego nie umiem powiedzieć :)

po za tym, że fajnie jest siusiać do kibelka niż do sławojki :lol: :lol: :lol:

stronka- http://ja-ck.com.pl/

Iwonko, zadałam Ci pytania w Twoich komentarzach, poproszę o odpowiedź :)

Co do POŚ-a - to podaję stronkę,gdyż nic innego nie umiem powiedzieć :)

po za tym, że fajnie jest siusiać do kibelka niż do sławojki :lol: :lol: :lol:

stronka- http://ja-ck.com.pl/

Małgoś, już odpowiedziałam - proszę bardzo :D

Dziękuję za linka - muszę sobie poczytać, gdyż chyba zamienimy szambo na oczyszczalnię :)

Afrodyta - no, teraz to już musisz przyjechać do Wrocka :D :D

Już się nie mogę doczekać i mam nadzieję, że spotkamy się w tym samym ( a nawet większym gronie ) co ostatnio. W końcu musimy Rysce sprawić chociaż "jeden dzień urlopu" , a Tobie zapewnić miłe chwile we Wrocławiu :lol: :lol: :lol:

Eeeee teraz to nawet bez powodu wyższego a będę :D Nawet na pieszo a saię doczłapię :wink:

Małgoś, już odpowiedziałam - proszę bardzo :D

Dziękuję za linka - muszę sobie poczytać, gdyż chyba zamienimy szambo na oczyszczalnię :)

Iwonko, myślę, że nie będziecie żałować decyzji : )

Michał podpowiedział, żebyś się dowiedziała, czy przypadkiem Wasze tereny nie są pod ochroną ( teren wodonośny) oraz czy gleba jest odpowiednia.

Trzymam kciuki za pozytywne dla Ciebie wyniki :)

Kalu, wcale mi się z domku nie chce wracać :)

Dziękuję - kafle będą kładzione po świętach ( już nie długo) :) :D :D

mamy wybranego pana Michała :)

mam nadzieję, że nie będzie problemów z położeniem :)

Afrodytko, lepiej wsiądź do pociągu ( tylko nie byle jakiego :) ) , tylko takieg, który jedzie do Wrocławia :)

Afrodytko, lepiej wsiądź do pociągu ( tylko nie byle jakiego :) ) , tylko takieg, który jedzie do Wrocławia :)

No jasne, żeby tylko jeszcze połączenie z Wrocławiem było... :wink: a nie z przesiadką w Oleśnicy i np.2-godzinnym postojem. Już wolę autobus, jakieś 15 zeta na bilet i jestem na miejscu :D

Małgosiu pamiętam o zdjęciach płytek :oops: dla Ciebie ale muszę zrobić zdjęcia raz jeszcze bo cyknęłam telefonem i jakość taka że nic nie widać ale pamiętam

Kasiu, nie ma sprawy - poczekam Co do tynkarzy. Chyba się im trochę w główce poprzestawiało i wykonują robotę od niechcenia. Telefon Ci dam, ale poczytaj u Secama ( jemy ocieplali i robili regipsy), u mnie brat do dzisiaj poprawia , a to wykusz, a to okna, a to przy otworach na pstryczki elektryczki :evil:

Musiałabyś ich naprawdę przypilnować

marek - 661025434