Megana 19.03.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Małgosiu te płytki z kotami coffee ogładałam w sobotę w OBI z myślą o kupnie ich do nowego domu---- są świetne teraz w kuchni mam z tej samej serii tylko ciemniejsze i dekory z dzbanuszkami i jestem zadowolona wieczorem podrzucę foto Prześlij Kasiu, chętnie zobaczę i może coś odgapię :) Chociaż ja wymyśliłam, że płytka nad meblami będzie szlaczek z ciemniejszych płytek, a reszta jasnych. Po obu stronach ( prawa i lewa) będą koty a po bokach napisy. A jak wyjdzie, to się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 20.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Secam, Michał mówił, że nas odwiedziłeś Pewnei Wpadłęm, pozawracałem Michałowi głowę , poobgadywaliśmy wszystkie ekipy i pojechałem do siebie Jak by co to dzisiaj jestem cały dzień u siebie bo robię małe sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Wpadłam na chwilkę, póki jeszcze mam łącze, bo od czwartku mnie nerwica ściska. No od 20.00 nie miałam połączenia Lecę do secama, może też będzie miał trochę czasu żeby się z nami spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 20.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Piekne dzieki Malgosiu i Michale za sliczna erbetke i oprowadzenie po swoim domku ,bardzoooo bylo nam milo Was poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.03.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Hej Madziu, nam również było milo Was gościć, chociaż szkoda, że nie mieliście więcej czasu, aby wypić z nami kawę Ale następnym razem, tak szybko od nas nie wyjdziecie i kawę mus z nami wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.03.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Afrodyta - no, teraz to już musisz przyjechać do Wrocka Już się nie mogę doczekać i mam nadzieję, że spotkamy się w tym samym ( a nawet większym gronie ) co ostatnio. W końcu musimy Rysce sprawić chociaż "jeden dzień urlopu" , a Tobie zapewnić miłe chwile we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.03.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Małgosiu - witam po przerwie i po lekturze Waszego dziennika Czasu brakuje, ale czytam i obserwuję Was Robota wrze, wykończeniówka się rozkręca - super! Małgoś, napisz mi coś o tej Waszej oczyszczalni jak znajdziesz chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.03.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Małgosiu - witam po przerwie i po lekturze Waszego dziennika Czasu brakuje, ale czytam i obserwuję Was Robota wrze, wykończeniówka się rozkręca - super! Małgoś, napisz mi coś o tej Waszej oczyszczalni jak znajdziesz chwilkę Iwonko, zadałam Ci pytania w Twoich komentarzach, poproszę o odpowiedź Co do POŚ-a - to podaję stronkę,gdyż nic innego nie umiem powiedzieć po za tym, że fajnie jest siusiać do kibelka niż do sławojki stronka- http://ja-ck.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.03.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Iwonko, zadałam Ci pytania w Twoich komentarzach, poproszę o odpowiedź Co do POŚ-a - to podaję stronkę,gdyż nic innego nie umiem powiedzieć po za tym, że fajnie jest siusiać do kibelka niż do sławojki stronka- http://ja-ck.com.pl/ Małgoś, już odpowiedziałam - proszę bardzo Dziękuję za linka - muszę sobie poczytać, gdyż chyba zamienimy szambo na oczyszczalnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj Meganko!! zazdroszcze Wam tych wekeendów juz w swoim domku!! podobaja mi sie te kafle, które wybrałas do salonu, pieknie bedą sie prezentowały na podłodze!! macie juz fachowca i kiedy zaczynacie kłaść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Afrodyta - no, teraz to już musisz przyjechać do Wrocka Już się nie mogę doczekać i mam nadzieję, że spotkamy się w tym samym ( a nawet większym gronie ) co ostatnio. W końcu musimy Rysce sprawić chociaż "jeden dzień urlopu" , a Tobie zapewnić miłe chwile we Wrocławiu Eeeee teraz to nawet bez powodu wyższego a będę Nawet na pieszo a saię doczłapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.03.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Małgoś, już odpowiedziałam - proszę bardzo Dziękuję za linka - muszę sobie poczytać, gdyż chyba zamienimy szambo na oczyszczalnię Iwonko, myślę, że nie będziecie żałować decyzji : ) Michał podpowiedział, żebyś się dowiedziała, czy przypadkiem Wasze tereny nie są pod ochroną ( teren wodonośny) oraz czy gleba jest odpowiednia. Trzymam kciuki za pozytywne dla Ciebie wyniki Kalu, wcale mi się z domku nie chce wracać Dziękuję - kafle będą kładzione po świętach ( już nie długo) mamy wybranego pana Michała mam nadzieję, że nie będzie problemów z położeniem Afrodytko, lepiej wsiądź do pociągu ( tylko nie byle jakiego ) , tylko takieg, który jedzie do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.03.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Afrodytko, lepiej wsiądź do pociągu ( tylko nie byle jakiego ) , tylko takieg, który jedzie do Wrocławia No jasne, żeby tylko jeszcze połączenie z Wrocławiem było... a nie z przesiadką w Oleśnicy i np.2-godzinnym postojem. Już wolę autobus, jakieś 15 zeta na bilet i jestem na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.03.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Afrodytko, to lepiej PKS-em najważniejsze, żebyś do nas dojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 22.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gratuluję wyboru kafelek do łazienki, to chyba na tyle z trudnych decyzji teraz pójdzie wszystko jak błyskawica w szczególności, że masz niezłych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.03.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gratuluję wyboru kafelek do łazienki, to chyba na tyle z trudnych decyzji teraz pójdzie wszystko jak błyskawica w szczególności, że masz niezłych fachowców. aniamar - jeszcze muszę wymyślić jak je położyć , a te wszystkie programy to tylko mnie wkurzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Megana a jakie to programy i dlaczego wkurzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Małgosiu pamiętam o zdjęciach płytek dla Ciebie ale muszę zrobić zdjęcia raz jeszcze bo cyknęłam telefonem i jakość taka że nic nie widać ale pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.03.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Małgosiu pamiętam o zdjęciach płytek dla Ciebie ale muszę zrobić zdjęcia raz jeszcze bo cyknęłam telefonem i jakość taka że nic nie widać ale pamiętam Kasiu, nie ma sprawy - poczekam Co do tynkarzy. Chyba się im trochę w główce poprzestawiało i wykonują robotę od niechcenia. Telefon Ci dam, ale poczytaj u Secama ( jemy ocieplali i robili regipsy), u mnie brat do dzisiaj poprawia , a to wykusz, a to okna, a to przy otworach na pstryczki elektryczki Musiałabyś ich naprawdę przypilnować marek - 661025434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.03.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Małgosiu czy to ci od soku malinowego (oj.......) ja uwielbiam malinki i na miejscu Doroty chyba bym ich podusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts