stukpuk 31.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ooooooooooooooo super pomysł Chcę zobaczyć efekt Po świętach chyba można zacząć coś sadzić chyba? Teraz poprzyklejałem taśmą malarską moje bazgroły i obmyslam jak to technicznie rozwiązać? Przez to przedświąteczne malowanie zapomniałem o budowie Ja kilka tygodni temu posadziłem w skrzynkę poziomi, ale narazie nie wiem, czy wykiełkowały mi poziomki czy chwasty temat drzewek narazie przycichł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.03.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jeżo-rzeżuchowe życzonka zostawiam ... http://img43.imageshack.us/img43/2485/jeykeuchowy.jpg ... Świąt spokojnych i radosnych - Jeżyki życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.04.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzą Ania i Hubihttp://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/S7Q6lx0E8OI/AAAAAAAAE1k/V0-0uu4RO3Q/s400/wielkanoc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.04.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/c7654d0a-b984-418a-b2ed-ce5ca6d74a30_20090403112047_Shutterstock2606926ok.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.04.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Boże, co się dzieje z tym muratorem, nie ma naszego dziennika Wszystkim wielkie dzięki za życzenia świąteczne http://www.systemc.pl/domek/2010/04/kartka.jpg Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Następna odnaleziona ... matko i córko ... jaka męczarnia ! Czeee Megi to ja ... kolcok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.coolholidaygraphics.com/easter/funnypictures/funnyeaster3.jpg Wesołych Świąt Wielkanocnych. Radosnej, rodzinnej atmosfery, błogiego odpoczynku, wielu niezapomnianych chwil oraz pomyślności na co dzień. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam!Jak tam święta?! Nam w nocy Gwidon zeżarł kiełbaskę z koszyczka, hheheheee ale kulturalnie połowę zostawił pod stołem..............kurcze, dlaczego zawsze muszę po nim dojadać.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam! Jak tam święta?! Nam w nocy Gwidon zeżarł kiełbaskę z koszyczka, hheheheee ale kulturalnie połowę zostawił pod stołem..............kurcze, dlaczego zawsze muszę po nim dojadać.......... Witaj Stuku, święta płyną leniwie , a tu tyle roboty do zrobienia. Ale kiedyś trzeba odpocząć, więc nie ma co mieć wyrzutów Gwidon wiedział, że mu święconki nie dasz spróbować, więc się sam poczęstował :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.04.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dzień DObry sąsiedzi melduję że znalazłem Wasz dziennik i komenty i nawet już umiem subskrypcję właczyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.04.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Cześć Megana, Już coraz lepiej się poruszam po nowym forum, więc i do Ciebie trafiłam Włączę sobie subskrybcję i będę na bieżąco W kwestii trawnika i ogrodu w ogóle coś ruszyliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.04.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Hej Sekam Dostaję białej gorczki:lol2: co napisałam, to nie mogłam wkleić do dziennika. Spróbuję dzisiaj wkleić, to co napisałam w czasie świąt. Trochę czasu potrwa, aż się przyzwyczaimy aniuhubi - nie miałam kiedy cokolwiek zrobić z tym trawnikiem. Jak mogłam, to padało albo było mokro, a teraz praca, więc muszę czekać do weekendu. Znowu w weekend ma być pochmurno i durno, więc nie wiem czy uda się coś zrobić Zastanawiam się też, czy poczekać, aż wyrośnie wszystkie zielsko i dopiero później po wyraniu coś zasiać. Siałaś już coś na grządkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.04.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No i dalej nie mogę priwa wysłać Echhhh... Wklejam więc Witam serdecznie Wysłałam privy przed świetami, ale po tych zmianach wolę powtórzyć Moi mili, proszę się zadeklarować, gdzie byłoby dla Was fajnie. kto za "zagrodą" w Kiełczowie z piwkiem, tańcami i pyszną rybką Afrodyta - bo Meganki mnie zabiorą, Megany - bo skoro mnie zabierają, znaczy, że jadą secam i Dosia - ze względu na dzieci i plac zabaw ... kto za rynkiem i Spiżem, nie wiem co tam dokładnie jest, ale jest w centrum, czyli z każdej strony blisko ... ... ... ... kto za knajpą "Orle Gniazdo" za Nowym Dworem ... ... ... ... Ze względów technicznych prosiłabym o nr tel. kontaktowego, bo coś mi się sprzęcicho psuje i mogę nie być uchwytna u siebie na necie w najważniejszej chwili. Oczywiście postaram się dorwać coś po sąsiedzku, w takim wypadku, ale lepiej się zabezpieczyć. Swój nr podam na priv, jak już będzie można Pozdrawiam serdecznie i życzę Spokojnych Świąt Wielkanocnych Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.04.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 aniuhubi - nie miałam kiedy cokolwiek zrobić z tym trawnikiem. Jak mogłam, to padało albo było mokro, a teraz praca, więc muszę czekać do weekendu. Znowu w weekend ma być pochmurno i durno, więc nie wiem czy uda się coś zrobić Zastanawiam się też, czy poczekać, aż wyrośnie wszystkie zielsko i dopiero później po wyraniu coś zasiać. Siałaś już coś na grządkach? Nie tylko siałam (chyba w moich komentach pisałam), ale już powschodziło: szpinak, roszponka, rzodkiewka, czosnek i aksamitki Zbliża się czas na resztę wysiewów - w kolejce czekają buraczki, różne sałaty oraz sloneczniki i rudbekia. Z trawnikiem to może teraz już poczekaj - zaraz spod ziemi wylezą wszystkie chwasty, to je roundupem potraktuj, poczekaj aż zaschnie, potem przeoraj albo ręcznie wywlecz pozostałości i OD RAZU siej trawę. Ja wczoraj mój trawnik potraktowałam Mniszkiem - do zwalczania koniczyny i mleczy. Strasznie dużo tego powyłaziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.04.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Udało mi się zaglądnąć do Waszego dziennika - tego nowego. Megana ma kumpla ? No i wpis ze świąt to spodziewałam się jajek , zajęcy itp Fajnie już macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.04.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Udało mi się zaglądnąć do Waszego dziennika - tego nowego. Megana ma kumpla ? No i wpis ze świąt to spodziewałam się jajek , zajęcy itp Fajnie już macie. Rysko no supr Jajka były w Strzelinie u mamusi , a zajączki dwa spotkaliśmy pod lasem wracając ( chyba komuś uciekły ze stołu świątecznego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witaj, Gosiu Byłam w dzienniku i ja nowych zdjęć nie widzę, co wkleiłaś z kotkiem. :(:( Masz teraz 2 takie same dzienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Witaj, Gosiu Byłam w dzienniku i ja nowych zdjęć nie widzę, co wkleiłaś z kotkiem. :(:( Masz teraz 2 takie same dzienniki. Witaj a teraz są zdjęcia w ostatnim wpisie ? Mamy jeden dziennik ale w ramach walki o jego znalezienie dołożyłem dodatkowy link. Zaraz go wytnę bo jakoś powoli dochodzimy do ładu Pozdrawiam Michał Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witaj a teraz są zdjęcia w ostatnim wpisie ? Mamy jeden dziennik ale w ramach walki o jego znalezienie dołożyłem dodatkowy link. Zaraz go wytnę bo jakoś powoli dochodzimy do ładu Pozdrawiam Michał Teraz już są tylko takie malutki, ale są. :D:D Fajną ma kicia sąsiadkę.:lol2: Klikam, aby zobaczyć większą wersję a tu nic się nie dzieje i słabo widać kto na ostatnim zdjęciu jest.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts