Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Ooooooooooooooo :o super pomysł :D :D :D

Chcę zobaczyć efekt :)

Po świętach chyba można zacząć coś sadzić chyba? :wink:

Teraz poprzyklejałem taśmą malarską moje bazgroły i obmyslam jak to technicznie rozwiązać?

Przez to przedświąteczne malowanie zapomniałem o budowie :roll:

Ja kilka tygodni temu posadziłem w skrzynkę poziomi, ale narazie nie wiem, czy wykiełkowały mi poziomki czy chwasty :roll:

temat drzewek narazie przycichł :cry:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!

Jak tam święta?!

Nam w nocy Gwidon zeżarł kiełbaskę z koszyczka, hheheheee ale kulturalnie połowę zostawił pod stołem..............kurcze, dlaczego zawsze muszę po nim dojadać..........

Witaj Stuku, święta płyną leniwie :) , a tu tyle roboty do zrobienia. Ale kiedyś trzeba odpocząć, więc nie ma co mieć wyrzutów ;)

Gwidon wiedział, że mu święconki nie dasz spróbować, więc się sam poczęstował :D:D:D

Hej Sekam :)

Dostaję białej gorczki:lol2: co napisałam, to nie mogłam wkleić do dziennika.

Spróbuję dzisiaj wkleić:yes:, to co napisałam w czasie świąt.

Trochę czasu potrwa, aż się przyzwyczaimy :)

aniuhubi - nie miałam kiedy cokolwiek zrobić z tym trawnikiem. Jak mogłam, to padało albo było mokro, a teraz praca, więc muszę czekać do weekendu. Znowu w weekend ma być pochmurno i durno, więc nie wiem czy uda się coś zrobić:(

Zastanawiam się też, czy poczekać, aż wyrośnie wszystkie zielsko i dopiero później po wyraniu coś zasiać.

Siałaś już coś na grządkach?

No i dalej nie mogę priwa wysłać:mad: Echhhh...

Wklejam więc

Witam serdecznie

Wysłałam privy przed świetami, ale po tych zmianach wolę powtórzyć

Moi mili, proszę się zadeklarować, gdzie byłoby dla Was fajnie.

kto za "zagrodą" w Kiełczowie z piwkiem, tańcami i pyszną rybką

Afrodyta - bo Meganki mnie zabiorą,

Megany - bo skoro mnie zabierają, znaczy, że jadą

secam i Dosia - ze względu na dzieci i plac zabaw

...

kto za rynkiem i Spiżem, nie wiem co tam dokładnie jest, ale jest w centrum, czyli z każdej strony blisko

...

...

...

...

kto za knajpą "Orle Gniazdo" za Nowym Dworem

...

...

...

...

Ze względów technicznych prosiłabym o nr tel. kontaktowego, bo coś mi się sprzęcicho psuje i mogę nie być uchwytna u siebie na necie w najważniejszej chwili. Oczywiście postaram się dorwać coś po sąsiedzku, w takim wypadku, ale lepiej się zabezpieczyć.

Swój nr podam na priv, jak już będzie można

Pozdrawiam serdecznie i życzę Spokojnych Świąt Wielkanocnych

Magda

aniuhubi - nie miałam kiedy cokolwiek zrobić z tym trawnikiem. Jak mogłam, to padało albo było mokro, a teraz praca, więc muszę czekać do weekendu. Znowu w weekend ma być pochmurno i durno, więc nie wiem czy uda się coś zrobić:(

Zastanawiam się też, czy poczekać, aż wyrośnie wszystkie zielsko i dopiero później po wyraniu coś zasiać.

Siałaś już coś na grządkach?

Nie tylko siałam (chyba w moich komentach pisałam), ale już powschodziło: szpinak, roszponka, rzodkiewka, czosnek i aksamitki :) Zbliża się czas na resztę wysiewów - w kolejce czekają buraczki, różne sałaty oraz sloneczniki i rudbekia.

Z trawnikiem to może teraz już poczekaj - zaraz spod ziemi wylezą wszystkie chwasty, to je roundupem potraktuj, poczekaj aż zaschnie, potem przeoraj albo ręcznie wywlecz pozostałości i OD RAZU siej trawę.

Ja wczoraj mój trawnik potraktowałam Mniszkiem - do zwalczania koniczyny i mleczy. Strasznie dużo tego powyłaziło :(

Udało mi się zaglądnąć do Waszego dziennika - tego nowego. Megana ma kumpla ? No i wpis ze świąt to spodziewałam się jajek , zajęcy itp :D Fajnie już macie.

Rysko :D

no supr :)

Jajka były w Strzelinie u mamusi :p, a zajączki dwa spotkaliśmy pod lasem wracając ( chyba komuś uciekły ze stołu świątecznego) :D

Witaj, Gosiu

Byłam w dzienniku i ja nowych zdjęć nie widzę, co wkleiłaś z kotkiem. :(:(:(:(

Masz teraz 2 takie same dzienniki.:confused:

Witaj :)

a teraz są zdjęcia w ostatnim wpisie ?

Mamy jeden dziennik ale w ramach walki o jego znalezienie dołożyłem dodatkowy link. Zaraz go wytnę bo jakoś powoli dochodzimy do ładu ;-)

Pozdrawiam

Michał

Edytowane przez Megana

Witaj :)

a teraz są zdjęcia w ostatnim wpisie ?

Mamy jeden dziennik ale w ramach walki o jego znalezienie dołożyłem dodatkowy link. Zaraz go wytnę bo jakoś powoli dochodzimy do ładu ;-)

Pozdrawiam

Michał

Teraz już są tylko takie malutki, ale są. :D:D:D

Fajną ma kicia sąsiadkę.:lol2::lol2::lol2:

Klikam, aby zobaczyć większą wersję a tu nic się nie dzieje i słabo widać kto na ostatnim zdjęciu jest.:(:(