Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Są miniaturki ale to już forum tak przygotowane. U mnie jak klikam to pojawia się większe zdjęcie. Podejrzewam że może to mieć związek z ustawieniami Twojej przeglądarki. Może spróbuj inna przeglądarką zajrzeć?

Pozdrawiam

Michał

PS. na ostatnim zdjęciu to oczywiście Megana kot i ja w "oknie" między gabinetem a salonem :)

Edytowane przez Megana

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trawka posiana?

Byłam w obu dziennikach, ale wdzę, że to jest to samo;).

Gratuluję takich postępów Małgosiu, juz niedługo, a zjawi się Pan i pojawią sie kafelki, płytki, jakie zakupiliście:D

Megana wyszła super na tym zdjęciu w domu. Nu i fajnie, że ma koleżankę -Manię... ahahaaaaaa... imię niezłe wymysliliście ahahaaa... A może to kawaler?

Kiedyś moja koleżanka nazwała swojego kota Pchełka, a potem okazało się, że to Pchełek...

Fajniutko tam u Was... życzę siły i zdrówka, z ręką juz lepiej?

Pozdrawiam;)

Omyłkowo wpisałam się w dzienniku - wklejam jeszcze raz i proszę o wywalenie tamtego wpisu.

Małgoś
- Michał wyszedł na tym zdjęciu uroczo...żeby nie powiedzieć, jak kasjerka w kasie
http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif

Jak postępy na budowie...a właściwie w DOMKU ?

Pozdrawiam
http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif

Hej dziewczynki :)

Iwonko - Michał wygląda uroczo ponieważ koło niego siedzi Megusia ( nie ma to jak piękna kobieta u boku ) :D:D

Afrodytko, ja muszę dojść do siebie, to coś zaplanujemy.

ledwo piszę mam problemy z ręką ( tak zwany "łokieć tenisisty" . W poniedziałek dostałam jakiś zastrzyk w ten łokieć. Oj bolało, bolało.......

niestety boli dalej i w poniedziałek znowu wizyta u lekarza :(

taka_ja & taki_on:) - teraz czekamy na kafelkarza, miał być dzisiaj, ale okazuje się, że będzie w poniedziałek, trudno - czekamy :)

To nowe forum mnie wkurza, co trzeba zrobić, żeby przychodziły powiadomienia o wpisać wszystkich, do których zaglądam ???? :(