Megana 09.04.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Są miniaturki ale to już forum tak przygotowane. U mnie jak klikam to pojawia się większe zdjęcie. Podejrzewam że może to mieć związek z ustawieniami Twojej przeglądarki. Może spróbuj inna przeglądarką zajrzeć? Pozdrawiam Michał PS. na ostatnim zdjęciu to oczywiście Megana kot i ja w "oknie" między gabinetem a salonem Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Najwyraźniej cały czas coś poprawiają, bo teraz i ja mogę powiększyć zdjęcia a nie zmieniałam przeglądarki. :D:D:D Faktycznie urocze zdjęcie. Michał niezły z Was zespół.:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jeśli ktoś do nas pisze na PW, to nic nie mogę odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Małgosiu ja pisałam= próbowałam ale mi się wyświetla że nie poszło moze wyslę raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Małgosiu ja pisałam= próbowałam ale mi się wyświetla że nie poszło moze wyslę raz jeszcze Kasiu napisz na e-maila [email protected] dostaję białej gorączki bo wciąż widzę, że coś przychodzi, a nie widzę co i kto grrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Małgosiu zaakceptuj mnie w zakładce znajomi może podziała ja sobie dzisiaj skasowałam całą pocztę a miało skasować wysłane zeżarło wszystkie cenne zapiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kasiu, zaakceptowałam, ale coś nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Z tymi prywatnymi wiadomościami to jeszcze nie dotarłam. Muszę sama spróbować, o co biega. Jak będę pierwsza to dam znać i podzielę się wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Z tymi prywatnymi wiadomościami to jeszcze nie dotarłam. Muszę sama spróbować, o co biega. Jak będę pierwsza to dam znać i podzielę się wiedzą. Do mnie wreszcie wiadomości przychodzić zaczęły ( po uprzednim usunięciu wszystkich ) .Mogę odbierać i wysyłać :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Do mnie wreszcie wiadomości przychodzić zaczęły ( po uprzednim usunięciu wszystkich ) .Mogę odbierać i wysyłać :lol2::lol2: Czyli muszę wszystkie wcześniejsze wykasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 aniamar, kasuj po kilka, może nie będziesz musiała wszystkich skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Znalazłam dla Ciebiehttp://ggmania.eu/los/19.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Znalazłam dla Ciebie http://ggmania.eu/los/19.gif Ależ śliczniutki :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 CZeeee Małgoś! Wysłałam priv i całkiem dobrze poszło. A ja miałam powklepywanych znajomych i wszystko zniknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.04.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Trawka posiana? Byłam w obu dziennikach, ale wdzę, że to jest to samo;). Gratuluję takich postępów Małgosiu, juz niedługo, a zjawi się Pan i pojawią sie kafelki, płytki, jakie zakupiliście:D Megana wyszła super na tym zdjęciu w domu. Nu i fajnie, że ma koleżankę -Manię... ahahaaaaaa... imię niezłe wymysliliście ahahaaa... A może to kawaler? Kiedyś moja koleżanka nazwała swojego kota Pchełka, a potem okazało się, że to Pchełek... Fajniutko tam u Was... życzę siły i zdrówka, z ręką juz lepiej? Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Przywitać się przyszłam i zaprosić do siebie Męczy mnie wysyłanie wiadomości na nowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.04.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Omyłkowo wpisałam się w dzienniku - wklejam jeszcze raz i proszę o wywalenie tamtego wpisu. Małgoś - Michał wyszedł na tym zdjęciu uroczo...żeby nie powiedzieć, jak kasjerka w kasie http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif Jak postępy na budowie...a właściwie w DOMKU ? Pozdrawiamhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hej dziewczynki Iwonko - Michał wygląda uroczo ponieważ koło niego siedzi Megusia ( nie ma to jak piękna kobieta u boku ) :D Afrodytko, ja muszę dojść do siebie, to coś zaplanujemy. ledwo piszę mam problemy z ręką ( tak zwany "łokieć tenisisty" . W poniedziałek dostałam jakiś zastrzyk w ten łokieć. Oj bolało, bolało....... niestety boli dalej i w poniedziałek znowu wizyta u lekarza taka_ja & taki_on:) - teraz czekamy na kafelkarza, miał być dzisiaj, ale okazuje się, że będzie w poniedziałek, trudno - czekamy To nowe forum mnie wkurza, co trzeba zrobić, żeby przychodziły powiadomienia o wpisać wszystkich, do których zaglądam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć Gratuluję i zazdroszczę spania na "budowie " W nowym domku , znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts