aniamar 14.04.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Gosiu musisz wejść w Narzędzia wątku, znajdziesz to po prawej stronie (wyżej masz numery stron twoich komentarzy) klękasz tam i wybierasz Subskrybuj ten temat. Po kliknieciu na to pojawi się strona gdzie będzie napisane: Rodzaj powiadomienia. Wybierasz: natychmiastowe powiadomienie przez email. Schodzisz strzałką na dół i wybierasz: dodaj subskrypcje. I gotowe. Tak robisz z każdym wątkiem, który cię interesuje. Powodzenia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Złota kobieto, wielkie dzięki, myślę, że "trochę" nam skomplikowali to forum. Przecież nie wszyscy znają się na wszystkim - zaraz spróbuję na Tobie pierwszej hehehe UDAŁO SIĘ :) Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć Gratuluję i zazdroszczę spania na "budowie " W nowym domku , znaczy się Dziękujemy , wiesz sama nie mogę się przyzwyczaić do mówienia dom, zamiast budowa. Myślę, że jak zamieszkamw końcu, to będziemy mieć jeden dom ( bo teraz jeszcze na mieszkanie w bloku mówi się "jadę do domu" i konsternacja Michała do którego domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 hyhy, no tak to jest z tymi przeprowadzkami i domami. My o własnym mieszkaniu długie lata mówiliśmy "na Krakowskiej " ( nazwa ulicy ), jedziemy "na Krakowską" Nie do domu. Trochę trwało zanim się przyzwyczailiśmy. I zaczęliśmy mówić "do domu". To co tu się dzieciom dziwić. Albo kotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jak ja się cieszę na tego 7-go. Ps rezerwacja zrobiona:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.04.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Afrodytko, rezerwacja w tej knajpce ( zajeździe) już jest zrobiona ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Bry wieczór:D Kiedy przybywasz na kafe do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Afrodytko, rezerwacja w tej knajpce ( zajeździe) już jest zrobiona ?? yes stolik na 12 osób, linka dałam u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.04.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 hej Małgoś,"przeczekałam" docieranie się nowego forum i teraz pomalu się w nim odnajduję, a dokładniej odnajduję ulubione wątki nieustająco śledzę i kubicujępozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 hyhy, no tak to jest z tymi przeprowadzkami i domami. My o własnym mieszkaniu długie lata mówiliśmy "na Krakowskiej " ( nazwa ulicy ), jedziemy "na Krakowską" Nie do domu. Trochę trwało zanim się przyzwyczailiśmy. I zaczęliśmy mówić "do domu". To co tu się dzieciom dziwić. Albo kotu Oj fakt, nam nie ma się co dziwić, ale biedny kot :) Jedyny fakt to to,że do dobrego szybko się człowiek przyzwyczaja, więc my też się szybko przyzwyczaimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 mamik,, ja to bym chciała w końcu Twój dziennik zacząć czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.04.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam miłośniczkę kotów!!!!!!! Co takie malutkie te zdjęcia? Ja swój dziennik 3 dni szukałem! Do bani to nowe forum!!!!!!!!!Byłem dziś na budowie i wkońcu odnalazła się kocica przybłeda i chyba znowu w ciąży............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 mamik,, ja to bym chciała w końcu Twój dziennik zacząć czytać mój to ja Ci mogę opowiedzieć będzie szybciej tak sobie myślę, że jak się pozbieram, to może do "zagrody" przyjadę, bo widzę, że się grupa zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 17.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam, Gosiu proszę sprawdź czy jak wejdziesz na mój dziennik i klikniesz na ostatnie zdjęcie to Ci się powiększy. Dodałam je nowym sposobem poprzez dodaj załącznik, ale jak ja je próbuje powiększyć nic się nie dzieje. Może coś źle zrobiłam. U kamlotek zdjęcia się bez problemu powiększają a u mnie nie chcą.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 17.04.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Nie rozumiem przez 10 min. się męczyłam i nie mogłam powiększyć a teraz dałam odśwież stronę i próbuję jeszcze raz i się udało. Sorry za kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 17.04.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 mój to ja Ci mogę opowiedzieć będzie szybciej tak sobie myślę, że jak się pozbieram, to może do "zagrody" przyjadę, bo widzę, że się grupa zbiera To się zbieraj:D Mam już na listę wpisywać? Miejsca starczy dla wszystkich:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam, Gosiu proszę sprawdź czy jak wejdziesz na mój dziennik i klikniesz na ostatnie zdjęcie to Ci się powiększy. Dodałam je nowym sposobem poprzez dodaj załącznik, ale jak ja je próbuje powiększyć nic się nie dzieje. Może coś źle zrobiłam. U kamlotek zdjęcia się bez problemu powiększają a u mnie nie chcą.:( Cudne 'nowe forum' Wstawiajcie może zdjęcia po staremu? Czyli najpierw fotkę na jakiegoś fotosika i później tutaj, ale bez zaznaczenia aby przenosił ja na serwer muratora. Mniej wygodne, jednak działa "po staremu" - świeża próbka u mnie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 17.04.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Cudne 'nowe forum' Wstawiajcie może zdjęcia po staremu? Czyli najpierw fotkę na jakiegoś fotosika i później tutaj, ale bez zaznaczenia aby przenosił ja na serwer muratora. Mniej wygodne, jednak działa "po staremu" - świeża próbka u mnie w dzienniku lecę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Hej Meganko!!!!! co tam u Was nowego na budowie??? gdzie się podziewasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 19.04.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 co tam u Was słychać? Małgosiu jak zdrowie, pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts