Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Gosiu musisz wejść w Narzędzia wątku, znajdziesz to po prawej stronie (wyżej masz numery stron twoich komentarzy) klękasz tam i wybierasz Subskrybuj ten temat. Po kliknieciu na to pojawi się strona gdzie będzie napisane: Rodzaj powiadomienia. Wybierasz: natychmiastowe powiadomienie przez email. Schodzisz strzałką na dół i wybierasz: dodaj subskrypcje. I gotowe. Tak robisz z każdym wątkiem, który cię interesuje. Powodzenia.

:D:D

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć :)

Gratuluję i zazdroszczę spania na "budowie " :) W nowym domku , znaczy się :lol:

Dziękujemy :) , wiesz sama nie mogę się przyzwyczaić do mówienia dom, zamiast budowa. Myślę, że jak zamieszkamw końcu, to będziemy mieć jeden dom ( bo teraz jeszcze na mieszkanie w bloku mówi się "jadę do domu" i konsternacja Michała do którego domu :):)

hyhy, no tak to jest z tymi przeprowadzkami i domami. My o własnym mieszkaniu długie lata mówiliśmy "na Krakowskiej " ( nazwa ulicy ), jedziemy "na Krakowską" Nie do domu. Trochę trwało zanim się przyzwyczailiśmy. I zaczęliśmy mówić "do domu". To co tu się dzieciom dziwić. Albo kotu 8)

Oj fakt, nam nie ma się co dziwić, ale biedny kot :) :)

Jedyny fakt to to,że do dobrego szybko się człowiek przyzwyczaja, więc my też się szybko przyzwyczaimy :) :)

Witam,

Gosiu proszę sprawdź czy jak wejdziesz na mój dziennik i klikniesz na ostatnie zdjęcie to Ci się powiększy. Dodałam je nowym sposobem poprzez dodaj załącznik, ale jak ja je próbuje powiększyć nic się nie dzieje. Może coś źle zrobiłam. U kamlotek zdjęcia się bez problemu powiększają a u mnie nie chcą.:(:(

Witam,

Gosiu proszę sprawdź czy jak wejdziesz na mój dziennik i klikniesz na ostatnie zdjęcie to Ci się powiększy. Dodałam je nowym sposobem poprzez dodaj załącznik, ale jak ja je próbuje powiększyć nic się nie dzieje. Może coś źle zrobiłam. U kamlotek zdjęcia się bez problemu powiększają a u mnie nie chcą.:(:(

Cudne 'nowe forum' :bash: Wstawiajcie może zdjęcia po staremu? Czyli najpierw fotkę na jakiegoś fotosika i później tutaj, ale bez zaznaczenia aby przenosił ja na serwer muratora. Mniej wygodne, jednak działa "po staremu" - świeża próbka u mnie w dzienniku :D