Ryska1719503950 20.04.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Również ślę pozdrowienia !!! Wiellka kicha to nowe forum nie umiem się odnaleść ale widze że Wy dajecie sobie radę Do zobaczenia i duuuzo zdrówka dla łokietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Hej dziewczynki, jestem podłamana, już dostałam ( wczoraj) drugi zatrzyk w łokieć, a efekt marny Zastanawiam się co z nim robić. Należałoby teraz nic, ale to nic nie robić, żeby go wyleczyć przed sprzątaniem i przeprowadzką w lipcu. Pochwalę się, że Panowie ( Michał z bratem) rozpoczęli płytkować domek :) Mam dwa miesiące teraz na podleczenie się Spróbuję odezwać się wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.04.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Małgosiu - nie wiem, czy to coś pomoże, ale opiszę Ci mój przypadek. Ja mam teraz problemy z rzepką w kolanie i też spodziewałam się bolesnych zastrzyków. Skontaktowałam się ze świetnym ortopedą we Wrocławiu, który kategorycznie odsunął zastrzyki na szary koniec listy i zalecił w pierwszej kolejności zabiegi w postaci taiping'u (oklejanie specjalnymi plastrami). Obecnie jestem po dwóch sesjach zabiegów i powiem szczerze, że jest znaczna poprawa. Z pewnością Twoje schorzenie jest inne, ale jakby co, to służę namiarami na lekarza. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Iwonko, daj namiary - spróbuję popytać. napisz ile płaciłaś za wizytę i plastry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 20.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Własnie wracam z wizyty w waszym domu i pozwoliłam sobie się przywitać Napisz mnie kobieto gdzie kupliście drewniane parapety Tak sobie teraz pomyslałam, że może kupimy takie i pomalujemy na biało zamiast plastikowych, nie jeżdżę na budowe to tak sobie kombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) BeaWroc,witaj witaj parapety w Castoramie były kupione. Gdybym teraz mogła, to wszędzie bym zrobiła drewniane. Żałuję, że założyłam z konglomeratu, ale teraz to musztarda po ........................................ grillu :) Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 aniamar, na końcu jest Michał z Megusia hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Małgosiu - wysłałam Ci namiary na lekarza na PW:) W końcu doczekałam się zdjęć w dzienniku - kobito, nie każ tak długo czekać następnym razem Wiesz, naszła mnie taka refleksja.... Całkiem niedawno zaczynaliście budowę, a tutaj już plany związane z przeprowadzką.... Fantastyczna sprawa - ogromnie się cieszę Małgosiu i tylko trochę mi żal, że jakoś nie mogę wygospodarować czasu na odwiedziny.... Ale nic to - nadrobimy na parapetówie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Iwonko, , dzięki za namiary. Trochę problem, gdyż mam ortopedę w swojej przychodni i nikt nie da mi skierowania do innego ortopedy. Na razie leczę się w przychodni Medicover ( z pracy), ale tam tylko lekarz , a niestety nie mam tam rechabilitacji. Dzisiaj chciałam się zarejestrować ( na popołudnie do lekarza w swojej przychodni), ale nie ma miejsc i tak w kółko Robię okłady borowinowe na ten łokieć ( kupiłm specjalne plastry z borowiny) i czekam na efekt . Jak skończą kłaść kafle ( teraz nie ma się tam jak ruszyć) , to się umówimy na spotkanie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 widze, że termin przeprowadzki ustalony na lipiec......... SUPER !!!!!!!!!!!! ........życze szybkiego powrotu do zdrowia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Hej Kalu plany planami, a życie swoje Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 22.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witaj Gosiu, dawno mnie nie było a tu takie nieciekawe wieści odnośnie twojego stanu zdrowia. Smutno mi, że musisz się tak męczyć. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.Byłam w dzienniku i nowe fotki są. Pięknie prezentuje się ten gres i super pomysł z ułożeniem. Wygląda bardzo efektownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.04.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Meganko............piękne kafle w salonie się u Ciebie kładą !!! coraz bliżej do przeprowadzki............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.04.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Małgosia ale ładne kafle !!!! (coś mi się przypomniało o zdjęciach kafelek dla Ciebie, gdzie wkleić?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.04.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Małgosia ale ładne kafle !!!! (coś mi się przypomniało o zdjęciach kafelek dla Ciebie, gdzie wkleić?) Kasiu, wklejaj u mnie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.04.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 aniamar - z ręką trochę lepiej, ale cały czas się oszczędzam Większość rzeczy robi Michał. na budowie panowie "szaleją " z płytkami, więc odpoczywam Kalu - byłam dzisiaj obejrzeć na własne oczy położoną część kafli, wyglądają fajnie mam nadzieję, że całość po zakończeniu nadal będzie mi się podobać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.04.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witaj Megana:D coraz piękniej u Ciebie:yes:. Świetnie wygląda podłoga w salonie. Mam pytanie ,czy jakoś specjalne warunki kładzenia na podłogówce stosowaliście? Zapewne cieplej macie w domu skoro poddasze jest ocieplone:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 24.04.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam Małgosiu, ja za to zaglądam często do Was. Widzę, że kafelkarz pracuje, zadowolenie jesteście?Okna u nas maja być dopiero na koniec maja. teraz Sławek zakłada elektrykę, potem rusza z podłogówką. Dzisiaj kupiłam "meble ogrodowe" bo sezon grillowy w pełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Wpadłam się przywitać Zresetowałam kompa i jakoś łącze działa. Dobrze, bo nie za fajnie się czuję i bytność na Forumie jak zawsze działa kojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.04.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Kamlotku , kafle na podłogówkę na pewno potrzebują odpowiedniego kleju i fugi do podłogówki ( my zakupiliśmy MAPEI) Rzeczywiście jest cieplej dzięki ociepleniu poddasza, została jeszcze do położenia folia Aniu, - dzięki Tobie jak na razie jesteśmy zadowoleni, oczywiście to dopiero początek, więc wypowiem się po za fugowaniu salonu i korytarza :) A Ty zacznij wklejać zdjęcia w końcu hehehe Afrodytko, a co Tobie, że nie za fajnie się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts