Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczynki,

jestem podłamana, już dostałam ( wczoraj) drugi zatrzyk w łokieć, a efekt marny :(

Zastanawiam się co z nim robić.

Należałoby teraz nic, ale to nic nie robić, żeby go wyleczyć przed sprzątaniem i przeprowadzką w lipcu.

Pochwalę się, że Panowie ( Michał z bratem) rozpoczęli płytkować domek :) :)

Mam dwa miesiące teraz na podleczenie się :jawdrop:

Spróbuję odezwać się wieczorkiem.

Małgosiu - nie wiem, czy to coś pomoże, ale opiszę Ci mój przypadek. Ja mam teraz problemy z rzepką w kolanie i też spodziewałam się bolesnych zastrzyków. Skontaktowałam się ze świetnym ortopedą we Wrocławiu, który kategorycznie odsunął zastrzyki na szary koniec listy i zalecił w pierwszej kolejności zabiegi w postaci taiping'u (oklejanie specjalnymi plastrami). Obecnie jestem po dwóch sesjach zabiegów i powiem szczerze, że jest znaczna poprawa. Z pewnością Twoje schorzenie jest inne, ale jakby co, to służę namiarami na lekarza. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)

Małgosiu - wysłałam Ci namiary na lekarza na PW:)

W końcu doczekałam się zdjęć w dzienniku - kobito, nie każ tak długo czekać następnym razem :)

Wiesz, naszła mnie taka refleksja.... Całkiem niedawno zaczynaliście budowę, a tutaj już plany związane z przeprowadzką.... Fantastyczna sprawa - ogromnie się cieszę Małgosiu i tylko trochę mi żal, że jakoś nie mogę wygospodarować czasu na odwiedziny.... Ale nic to - nadrobimy na parapetówie:)

Iwonko, , dzięki za namiary. Trochę problem, gdyż mam ortopedę w swojej przychodni i nikt nie da mi skierowania do innego ortopedy.

Na razie leczę się w przychodni Medicover ( z pracy), ale tam tylko lekarz , a niestety nie mam tam rechabilitacji. Dzisiaj chciałam się zarejestrować ( na popołudnie do lekarza w swojej przychodni), ale nie ma miejsc i tak w kółko :(

Robię okłady borowinowe na ten łokieć ( kupiłm specjalne plastry z borowiny) i czekam na efekt :(.

Jak skończą kłaść kafle ( teraz nie ma się tam jak ruszyć) , to się umówimy na spotkanie u nas :)

:)

Witaj Gosiu, dawno mnie nie było a tu takie nieciekawe wieści odnośnie twojego stanu zdrowia. Smutno mi, że musisz się tak męczyć. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

Byłam w dzienniku i nowe fotki są. Pięknie prezentuje się ten gres i super pomysł z ułożeniem. Wygląda bardzo efektownie.

aniamar - z ręką trochę lepiej, ale cały czas się oszczędzam :(

Większość rzeczy robi Michał. na budowie panowie "szaleją " z płytkami, więc odpoczywam :)

Kalu - byłam dzisiaj obejrzeć na własne oczy położoną część kafli, wyglądają fajnie :) mam nadzieję, że całość po zakończeniu nadal będzie mi się podobać :) :)

Kamlotku :), kafle na podłogówkę na pewno potrzebują odpowiedniego kleju i fugi do podłogówki ( my zakupiliśmy MAPEI) :)

Rzeczywiście jest cieplej dzięki ociepleniu poddasza, została jeszcze do położenia folia :)

Aniu, - dzięki Tobie jak na razie jesteśmy zadowoleni, oczywiście to dopiero początek, więc wypowiem się po za fugowaniu salonu i korytarza :) :)

A Ty zacznij wklejać zdjęcia w końcu :) hehehe

Afrodytko, a co Tobie, że nie za fajnie się czujesz?